KWL Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Biedne te kociny... dobrze że choć Fruzia i mruczek czynią postępy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeataSabra Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 [quote name='Tweety']wszystko co nie zeszło na moich bazarkach jak najbardziej wielkie dzięki!:loveu:[/quote] Tweety na miau pilotuje 10 bazarków ... Prosimy o kciuki jutro Mufasa ( towarzysko ) i Nala jadą do Warszawy. Nala ma jutro USG pojutrze wizytę u dr Jagielskiego oraz rtg . Nie wiadomo czy będzie tomografia - to się okaże na miejscu... Nalusia również będzie miała wizytę kontrolną u dr Niziołka. Wracamy do Krakowa w czwartek.... Cały czas czekamy na opinie na temat Nali ze Szwajcarii...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 [quote name='KWL']Biedne te kociny... dobrze że choć Fruzia i mruczek czynią postępy.[/quote] KWL, jak by tak ze wszystkimi szło jak Z Łapcią, Finką, Zoją czy Tolą to ja chyba też już poszłabym się leczyć. Wystarczy, że jadąc kolejny raz dzisiaj do weta z Tolą wydawała mi się w gorszym stanie niż rano więc miałam obawy czy w ogóle ją dowiozę żyjącą:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 [quote name='BeataSabra']Tweety na miau pilotuje 10 bazarków ... Prosimy o kciuki jutro Mufasa ( towarzysko ) i Nala jadą do Warszawy. Nala ma jutro USG pojutrze wizytę u dr Jagielskiego oraz rtg . Nie wiadomo czy będzie tomografia - to się okaże na miejscu... Nalusia również będzie miała wizytę kontrolną u dr Niziołka. Wracamy do Krakowa w czwartek.... Cały czas czekamy na opinie na temat Nali ze Szwajcarii......[/quote] dzięki Beatko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przyjaciel_koni Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 [quote name='Tweety']KWKL, jak by tak ze wszystkimi szło jak Z Łapcią, Finką, Zoją czy Tolą to ja chyba też już poszłabym się leczyć. Wystarczy, że jadąc kolejny raz dzisiaj do weta z Tolą wydawała mi się w gorszym stanie niż rano więc miałam obawy czy w ogóle ją dowiozę żyjącą:-([/quote] Nie wiem naprawdę, jak Ty to znosisz, jak dajesz radę... Już bym oszalała... Wiem, że Człowiek dużo może wytrzymać, ale kiedyś przychodzi moment przesilenia... Uważaj Tweety na siebie... No i napisz co z Tolą !!!! I pozostałymi maluchami... Straszliwie biedne te kociny... Wszystkie... Beato - ja też bardzo trzymam kciuki za Nalusię !!! Oby było dobrze !!! A Mufasa też na badania ? (Czy faktycznie wyłącznie towarzyszy?) No i jak tu nie prosić o pomoc finansową... [B]Musimy Was Wszystkich Dogomaniaków bardzo prosić o tego rodzaju wsparcie !!!! Koteczki nie mają żadnych zasobów... I o DT i DS prosimy nieustająco !!!! [/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 nie było w niedzielę no to długo nie trzeba było czekać:angryy:, telefon ze schronu: koteczka po wypadku ale na razie niestabilna więc nie do ruszenia:-( Zobaczymy co dalej:shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeataSabra Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 [quote name='Tweety']nie było w niedzielę no to długo nie trzeba było czekać:angryy:, telefon ze schronu: koteczka po wypadku ale na razie niestabilna więc nie do ruszenia:-( Zobaczymy co dalej:shake:[/quote] Ech ........ Tweety odczytałaś wiadomość na GG ? chyba jutro nabędę farby. 100 lat nie malowałam ale podobno z tym jak z jazdą na rowerze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przyjaciel_koni Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 [quote name='Tweety']nie było w niedzielę no to długo nie trzeba było czekać:angryy:, telefon ze schronu: [B]koteczka po wypadku ale na razie niestabilna[/B] więc nie do ruszenia:-( Zobaczymy co dalej:shake:[/quote] No i trzeba było nic nie wspominać o braku potrzebujących koteczków... [B]Tweety - ja to się boję tej "stabilności", która być może ją czeka w schronie...[/B] Nic dobrego w kwestiach leczenia kocinek tam się nie dzieje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']No i trzeba było nic nie wspominać o braku potrzebujących koteczków... [B]Tweety - ja to się boję tej "stabilności", która być może ją czeka w schronie...[/B] Nic dobrego w kwestiach leczenia kocinek tam się nie dzieje...[/quote] będę wiedzieć jutro co z nią. Żeby tylko Boryska udało się gdzieś przenieść no i Zojka pojechałaby na tymczas do Opola tylko czekam aż wydobrzeje, obiecały dziewczyny z jednego kociego przytuliska że ją przygarną, podtuczą i zsocjalizują:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margo05 Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Ja już wkróte też przygotuję bazarki :oops: Poszło 1% podatkowego :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 [quote name='Margo05']Ja już wkróte też przygotuję bazarki :oops: Poszło 1% podatkowego :loveu:[/quote] dziękuję za wszystko:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przyjaciel_koni Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Margo - i ja Ci bardzo dziękuję !!!! Tweety - czy wiadomo coś o tej powypadkowej biedocie ???? [B]Prosimy nieustająco o wsparcie finansowe, domy tymczasowe i stałe !!! To pilne sprawy, kociny się już nie mieszczą w szpitaliku i hotelu...[/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 [quote name='przyjaciel_koni'] Tweety - czy wiadomo coś o tej powypadkowej biedocie ???? [/quote] nic się nie dowiedziałam dzisiaj w tej sprawie, zwyczajnie nie zdążyłam:oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margo05 Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 W pracy i rodzinie zwerbowani do 1%. :) Czy Wy też się rozliczacie na ostatnią chwilę?:cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWL Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Tweety, który kot na plakat solowy ? Jaki tekst, jakie dane ? Kociakom wspólny ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margo05 Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Proszę dopisać nowy bazarek :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10018957#post10018957[/url] I bardzo proszę o podbijanie i wogóle takie tam propagowanie cudności bazarkowych :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety Posted April 24, 2008 Author Share Posted April 24, 2008 [quote name='KWL']Tweety, który kot na plakat solowy ? Jaki tekst, jakie dane ? Kociakom wspólny ?[/quote] KWL, ja w ogóle nie w temacie:oops::oops::oops: więc nawet nie wiem o czym Pan ze mną rozmawiasz;) przyjaciel_koni dzwoniła do mnie w tamtym tygodniu, że są robione plakaty i ...już. Najlepiej jakbyś mówił do mnie drukowanymi literami lub w prostych żołnierskich słowach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przyjaciel_koni Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Tweety - KWL już wie, że to moja robota... Da Ci spokój. [B]A ja przypominam[/B] (wiem - jestem upierdliwa...), [B]że błagamy o tymczasy !!!! [SIZE=3]Kociny nie mogą długo pozostawać w szpitalu i hoteliku...[/SIZE][/B] [B]I oczywiście pomoc finansowa jest niezmiernie potrzebna !!!! [/B] Margo - kolejny raz - dziękujemy !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margo05 Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Czy ja dobrze widzę, ze mamy tylko jeden bazarek na dogo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeataSabra Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 [quote name='Margo05']Czy ja dobrze widzę, ze mamy tylko jeden bazarek na dogo?[/quote] Ale 10 na miau ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margo05 Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 To dobrze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVA2406 Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Chciałam przelać dzisiaj pieniążki z bazarku, ale niestety, mimo obietnic, Wandul nadal nie przelała pieniążków, choć wiem, że paczkę już dawno dostała :shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 [quote name='EVA2406']Chciałam przelać dzisiaj pieniążki z bazarku, ale niestety, mimo obietnic, Wandul nadal nie przelała pieniążków, choć wiem, że paczkę już dawno dostała :shake:[/quote] to jej wyciągnę z gardziołka na jutrzejszej imprezie:evil_lol: Wandul, uważaj, jutro jestem, będę z BeatąSabrą i moim TŻ i nie zawaham się ich użyć;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 kotka z ostatniego wypadku prawdopodobnie nie przeżyła:placz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVA2406 Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 [quote name='Tweety']kotka z ostatniego wypadku prawdopodobnie nie przeżyła:placz:[/quote] [*] :-( :-( :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts