Jump to content
Dogomania

Połamane,okaleczone,chore-najcięższe przypadki.Finansowo leżymy:-((

Tweety

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[quote name='Tweety']wszystko co nie zeszło na moich bazarkach jak najbardziej wielkie dzięki!:loveu:[/quote]

Tweety na miau pilotuje 10 bazarków ...

Prosimy o kciuki jutro Mufasa ( towarzysko ) i Nala jadą do Warszawy.
Nala ma jutro USG pojutrze wizytę u dr Jagielskiego oraz rtg . Nie wiadomo czy będzie tomografia - to się okaże na miejscu...
Nalusia również będzie miała wizytę kontrolną u dr Niziołka.
Wracamy do Krakowa w czwartek....

Cały czas czekamy na opinie na temat Nali ze Szwajcarii......

[quote name='KWL']Biedne te kociny... dobrze że choć Fruzia i mruczek czynią postępy.[/quote]

KWL, jak by tak ze wszystkimi szło jak Z Łapcią, Finką, Zoją czy Tolą to ja chyba też już poszłabym się leczyć. Wystarczy, że jadąc kolejny raz dzisiaj do weta z Tolą wydawała mi się w gorszym stanie niż rano więc miałam obawy czy w ogóle ją dowiozę żyjącą:-(

[quote name='BeataSabra']Tweety na miau pilotuje 10 bazarków ...

Prosimy o kciuki jutro Mufasa ( towarzysko ) i Nala jadą do Warszawy.
Nala ma jutro USG pojutrze wizytę u dr Jagielskiego oraz rtg . Nie wiadomo czy będzie tomografia - to się okaże na miejscu...
Nalusia również będzie miała wizytę kontrolną u dr Niziołka.
Wracamy do Krakowa w czwartek....

Cały czas czekamy na opinie na temat Nali ze Szwajcarii......[/quote]

dzięki Beatko!

[quote name='Tweety']KWKL, jak by tak ze wszystkimi szło jak Z Łapcią, Finką, Zoją czy Tolą to ja chyba też już poszłabym się leczyć. Wystarczy, że jadąc kolejny raz dzisiaj do weta z Tolą wydawała mi się w gorszym stanie niż rano więc miałam obawy czy w ogóle ją dowiozę żyjącą:-([/quote]

Nie wiem naprawdę, jak Ty to znosisz, jak dajesz radę...
Już bym oszalała...
Wiem, że Człowiek dużo może wytrzymać, ale kiedyś przychodzi moment przesilenia...
Uważaj Tweety na siebie...
No i napisz co z Tolą !!!!
I pozostałymi maluchami...

Straszliwie biedne te kociny... Wszystkie...

Beato - ja też bardzo trzymam kciuki za Nalusię !!!
Oby było dobrze !!!
A Mufasa też na badania ? (Czy faktycznie wyłącznie towarzyszy?)

No i jak tu nie prosić o pomoc finansową...
[B]Musimy Was Wszystkich Dogomaniaków bardzo prosić o tego rodzaju wsparcie !!!!
Koteczki nie mają żadnych zasobów...

I o DT i DS prosimy nieustająco !!!!
[/B]

[quote name='Tweety']nie było w niedzielę no to długo nie trzeba było czekać:angryy:, telefon ze schronu: koteczka po wypadku ale na razie niestabilna więc nie do ruszenia:-( Zobaczymy co dalej:shake:[/quote]

Ech ........

Tweety odczytałaś wiadomość na GG ?

chyba jutro nabędę farby.
100 lat nie malowałam ale podobno z tym jak z jazdą na rowerze...

[quote name='Tweety']nie było w niedzielę no to długo nie trzeba było czekać:angryy:, telefon ze schronu: [B]koteczka po wypadku ale na razie niestabilna[/B] więc nie do ruszenia:-( Zobaczymy co dalej:shake:[/quote]

No i trzeba było nic nie wspominać o braku potrzebujących koteczków...

[B]Tweety - ja to się boję tej "stabilności", która być może ją czeka w schronie...[/B]
Nic dobrego w kwestiach leczenia kocinek tam się nie dzieje...

[quote name='przyjaciel_koni']No i trzeba było nic nie wspominać o braku potrzebujących koteczków...

[B]Tweety - ja to się boję tej "stabilności", która być może ją czeka w schronie...[/B]
Nic dobrego w kwestiach leczenia kocinek tam się nie dzieje...[/quote]

będę wiedzieć jutro co z nią. Żeby tylko Boryska udało się gdzieś przenieść no i Zojka pojechałaby na tymczas do Opola tylko czekam aż wydobrzeje, obiecały dziewczyny z jednego kociego przytuliska że ją przygarną, podtuczą i zsocjalizują:loveu:

[quote name='KWL']Tweety, który kot na plakat solowy ? Jaki tekst, jakie dane ? Kociakom wspólny ?[/quote]

KWL, ja w ogóle nie w temacie:oops::oops::oops: więc nawet nie wiem o czym Pan ze mną rozmawiasz;)
przyjaciel_koni dzwoniła do mnie w tamtym tygodniu, że są robione plakaty i ...już. Najlepiej jakbyś mówił do mnie drukowanymi literami lub w prostych żołnierskich słowach

Tweety - KWL już wie, że to moja robota...
Da Ci spokój.

[B]A ja przypominam[/B] (wiem - jestem upierdliwa...), [B]że błagamy o tymczasy !!!!
[SIZE=3]Kociny nie mogą długo pozostawać w szpitalu i hoteliku...[/SIZE][/B]
[B]I oczywiście pomoc finansowa jest niezmiernie potrzebna !!!!
[/B]
Margo - kolejny raz - dziękujemy !!!

[quote name='EVA2406']Chciałam przelać dzisiaj pieniążki z bazarku, ale niestety, mimo obietnic, Wandul nadal nie przelała pieniążków, choć wiem, że paczkę już dawno dostała :shake:[/quote]

to jej wyciągnę z gardziołka na jutrzejszej imprezie:evil_lol: Wandul, uważaj, jutro jestem, będę z BeatąSabrą i moim TŻ i nie zawaham się ich użyć;)