Tweety Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 [quote name='weszka']Zbiorę zamówienia i dam znać. Jaka cena?[/QUOTE] świetnie:) jak zawsze 20 zł Quote
weszka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Pierwsze zamówienie - 3 sztuki do odbioru, 1 sztuka do wysyłki (dane podaję na PW). Quote
Tweety Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='weszka']Pierwsze zamówienie - 3 sztuki do odbioru, 1 sztuka do wysyłki (dane podaję na PW).[/QUOTE] dostałam, dziękuję:) Quote
weszka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Odebrałam dzisiaj - dziękuję :) Pieniążki przelane (dałam w tytule: od weszki za kalendarze - koty Kraków). edit. właśnie patrzyłam i przelew nie wyszedł - mam adnotację: "ANULOWANA JEDNOSTKA BANKU BENEFICJENTA BEZ NOWEGO NUMERU ROZRACHUNKU." Wzięłam nr konta ze strony AFN - czy coś się zmieniło? Quote
Tweety Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='weszka']Odebrałam dzisiaj - dziękuję :) Pieniążki przelane (dałam w tytule: od weszki za kalendarze - koty Kraków). edit. właśnie patrzyłam i przelew nie wyszedł - mam adnotację: "ANULOWANA JEDNOSTKA BANKU BENEFICJENTA BEZ NOWEGO NUMERU ROZRACHUNKU." Wzięłam nr konta ze strony AFN - czy coś się zmieniło?[/QUOTE] nic o tym nie wiem, przelewy z 31.12 mam na rachunku ... Quote
Tweety Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 [quote name='weszka']Dzisiaj się udało zrobić przelew :)[/QUOTE] dotarł, dziękuję:) Quote
Tweety Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 proszę o głos na missieek w ankiecie dogomanii na kandydata do Krakvet [url]http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84[/url] gdyby nie ona to zwierzaki z umieralni olkuskiej trafiałby jedynie do utylizacji ... Quote
Tweety Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='_Aga_']Zagłosowałam :)[/QUOTE] bardzo dziękuję:) Quote
malagos Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Dawno nie zagladałam na ten watek. pozdrowienia od Borysa! :) To jest taki super-kot, taki kochany, taki gadajacy - rewelacja! Quote
Tweety Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='malagos']Dawno nie zagladałam na ten watek. pozdrowienia od Borysa! :) [B]To jest taki super-kot, taki kochany, taki gadajacy - rewelacja[/B]![/QUOTE] wiadomo, krakus ;)) a u nas własnie nowe nabytki po zmarłej osobie. Miał być kociaczek a jest ... żyrafa :) A konkretnie zamiast rocznej Devonki Rex, 4 letniej czarnej kici i 16-letniego kocura w kiepskim stanie dostaliśmy dwie 10-letnie starsze panie (faktycznie devon psudohodowlany i czarna koteczka) i rudego kocurka, ok. 8-letniego z chorymi nerkami. Panienki w paszczy mają ruinę i są nieszczepione. Samo życie ;) Quote
EVA2406 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 A ten wątek umarł śmiercią naturalną? Tweety :loveu:, pozdrowienia od Kacperka i oczywiście ode mnie :) [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/4392/dscn3632s.jpg[/IMG] Quote
Tweety Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 [quote name='EVA2406'][B]A ten wątek umarł śmiercią naturalną? [/B] Tweety :loveu:, pozdrowienia od Kacperka i oczywiście ode mnie :) [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/4392/dscn3632s.jpg[/IMG][/QUOTE] Raczej odradza się jak Feniks z popiołów :) U nas duuuuże zmiany i mamy nadzieję niedługo o nich napisać. Pozdrawiamy również :) Quote
Tweety Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 w pierwszym poście już bieżące wiadomości :) Quote
Recommended Posts