Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odebrałam dzisiaj - dziękuję :) Pieniążki przelane (dałam w tytule: od weszki za kalendarze - koty Kraków).

edit. właśnie patrzyłam i przelew nie wyszedł - mam adnotację: "ANULOWANA JEDNOSTKA BANKU BENEFICJENTA BEZ NOWEGO NUMERU ROZRACHUNKU." Wzięłam nr konta ze strony AFN - czy coś się zmieniło?

Posted

[quote name='weszka']Odebrałam dzisiaj - dziękuję :) Pieniążki przelane (dałam w tytule: od weszki za kalendarze - koty Kraków).

edit. właśnie patrzyłam i przelew nie wyszedł - mam adnotację: "ANULOWANA JEDNOSTKA BANKU BENEFICJENTA BEZ NOWEGO NUMERU ROZRACHUNKU." Wzięłam nr konta ze strony AFN - czy coś się zmieniło?[/QUOTE]

nic o tym nie wiem, przelewy z 31.12 mam na rachunku ...

Posted

proszę o głos na missieek w ankiecie dogomanii na kandydata do Krakvet [url]http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84[/url]
gdyby nie ona to zwierzaki z umieralni olkuskiej trafiałby jedynie do utylizacji ...

Posted

[quote name='malagos']Dawno nie zagladałam na ten watek.
pozdrowienia od Borysa! :) [B]To jest taki super-kot, taki kochany, taki gadajacy - rewelacja[/B]![/QUOTE]

wiadomo, krakus ;))

a u nas własnie nowe nabytki po zmarłej osobie. Miał być kociaczek a jest ... żyrafa :)
A konkretnie zamiast rocznej Devonki Rex, 4 letniej czarnej kici i 16-letniego kocura w kiepskim stanie dostaliśmy dwie 10-letnie starsze panie (faktycznie devon psudohodowlany i czarna koteczka) i rudego kocurka, ok. 8-letniego z chorymi nerkami. Panienki w paszczy mają ruinę i są nieszczepione.
Samo życie ;)

• 7 months later...
  • 2 years later...
Posted

[quote name='EVA2406'][B]A ten wątek umarł śmiercią naturalną?
[/B]
Tweety :loveu:, pozdrowienia od Kacperka i oczywiście ode mnie :)

[IMG]http://img820.imageshack.us/img820/4392/dscn3632s.jpg[/IMG][/QUOTE]

Raczej odradza się jak Feniks z popiołów :) U nas duuuuże zmiany i mamy nadzieję niedługo o nich napisać. Pozdrawiamy również :)