Luzia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 A On ma jakieś wady charakterowe?? Typu nie lubi psów czy dzieci?? Jak zachowuje się na spacerach i gdzie obecnie przebywa?? z tego co widzę nie ma go na adopcjach.org jak trzeba to mogę go zamieścić Quote
agaciaaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Luzia&Funia napisał(a):z tego co widzę nie ma go na adopcjach.org jak trzeba to mogę go zamieścić Jest, wrzucałam go. Tylko clockwork chyba pominęła wklejając linki do pierwszego posta ;) Quote
Luzia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 agaciaaa napisał(a):Jest, wrzucałam go. Tylko clockwork chyba pominęła wklejając linki do pierwszego posta ;) Aha no to super :loveu: Quote
clockwork Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A On ma jakieś wady charakterowe?? Typu nie lubi psów czy dzieci?? Jak zachowuje się na spacerach i gdzie obecnie przebywa?? z tego co widzę nie ma go na adopcjach.org jak trzeba to mogę go zamieścić z psami ganiał po parku kiedy go znalazłyśmy, więc raczej nie ma z tym problemów... dzieci były u pana który chwilowo wyadoptował psiaka- nie skarżył się na nietaki stosunek do dzieci. obecnie przebywa w hotelu, ponieważ nie chciałyśmy go skazywać po nieudanej adopcji i tułaczce na schron :shake: licząc że takie cudo szybciutko znajdzie dom... pozatym to wyrośnięte szczenie - trzeba go uczyć od podstaw- nie miał go kto i kiedy uczyć :shake: ciągnie na smyczy, i... znaczy teren w pomieszczeniach niestety- kastracja swoją drogą- chciałybyśmy ją mu zafundować, ale po zabiegu do hotelu nie może wrócić...:shake: i trzeba uświadomić chłopczynie znaczenie słowa NIE! pozatym to wesoły, rozbrykany, całuśny zdrowy chłopczyna.KOCHA każdego człowieka... Sara pod której szkołą go znalazłyśmy mówiła że był maskotą szkoły- do każdego lgnął i każdy go wymiział.... Potrafi się skupić na człowieku więc nauka powinna być dość szybka - tylko kto go ma tego uczyć :niewiem: agaciaaa napisał(a):Jest, wrzucałam go. Tylko clockwork chyba pominęła wklejając linki do pierwszego posta ;) jesssooo.. jest opcja że przeoczyłam.... jak masz pod ręką linka- podaj dorzuce do 1 postu, jak nie to przetrzepie wątek.. choć od dziś przez 4-5 dni będę miała znikomy dostęp do neta- likwiduję firme w związku z czym mam full roboty (pakowanie, wywożenie...) i.. odłączony net w pracy:-( Quote
Selket Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Qdłaczek, przpomina się z samego rana ;) Może w tym tygodniu będzie lepiej :calus: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Luzia&Funia']A On ma jakieś wady charakterowe?? Typu nie lubi psów czy dzieci?? Cioteczka Madzia przeoczyła , że miał spotkanko z koleżanką sunieczką , u cioteczki Agnieszki , był bardzo towarzyski , uszanował dostęp Saby do miski , kiedy sam podbierał jej karmę to nabierał w pysio i zwiewał do pokoju ;):evil_lol:, zachęcał ją do zabawy ... poza tym tam też były dzieciaczki i nawet z nimi spacerował :razz::razz:na smyczy ... W hoteliku też nie burka na psiaki , o to akurat się pytałam pani Beaty ... Qdłaczku ....tak bardzo zależy nam abyśdomeczek znalazł naj naj naj :loveu::loveu::loveu: Quote
agunia76 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dzień dobry Qdłaczku podnoszę cie do góry.HHHHHOOOOOOOOPPPPPPP do nowego domku:loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='clockwork']z psami ganiał po parku kiedy go znalazłyśmy, więc raczej nie ma z tym problemów... dzieci były u pana który chwilowo wyadoptował psiaka- nie skarżył się na nietaki stosunek do dzieci. obecnie przebywa w hotelu, ponieważ nie chciałyśmy go skazywać po nieudanej adopcji i tułaczce na schron :shake: licząc że takie cudo szybciutko znajdzie dom... pozatym to wyrośnięte szczenie - trzeba go uczyć od podstaw- nie miał go kto i kiedy uczyć :shake: ciągnie na smyczy, i... znaczy teren w pomieszczeniach niestety- kastracja swoją drogą- chciałybyśmy ją mu zafundować, ale po zabiegu do hotelu nie może wrócić...:shake: i trzeba uświadomić chłopczynie znaczenie słowa NIE! pozatym to wesoły, rozbrykany, całuśny zdrowy chłopczyna.KOCHA każdego człowieka... Sara pod której szkołą go znalazłyśmy mówiła że był maskotą szkoły- do każdego lgnął i każdy go wymiział.... Potrafi się skupić na człowieku więc nauka powinna być dość szybka - tylko kto go ma tego uczyć :niewiem: [quote name='Alicja']Cioteczka Madzia przeoczyła , że miał spotkanko z koleżanką sunieczką , u cioteczki Agnieszki , był bardzo towarzyski , uszanował dostęp Saby do miski , kiedy sam podbierał jej karmę to nabierał w pysio i zwiewał do pokoju ;):evil_lol:, zachęcał ją do zabawy ... poza tym tam też były dzieciaczki i nawet z nimi spacerował :razz::razz:na smyczy ... W hoteliku też nie burka na psiaki , o to akurat się pytałam pani Beaty ... Qdłaczku ....tak bardzo zależy nam abyśdomeczek znalazł naj naj naj :loveu::loveu::loveu: TO większych probleów z nim nie ma a to co jest łatwo zniwelować. Z resztą każdego psa można nauczyć wszystkiego raz wolniej a raz szybciej. A w jakiej miejscowości jest hotel w który przebywa Qdłaczek?? Przepraszam że tak wypytuję ale chcę mu pomóc i muszę znać odpowiedzi, a przekopywanie wątku jest zbyt czasochłonne :oops: Quote
agaciaaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Zmieniłam mu fotki na adopcje.org na bardziej aktualne, przez co znowu musze czekać na akceptacje ;) więc linka podam jak zaakceptują. Quote
clockwork Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Luzia&Funia']TO większych probleów z nim nie ma a to co jest łatwo zniwelować. Z resztą każdego psa można nauczyć wszystkiego raz wolniej a raz szybciej. A w jakiej miejscowości jest hotel w który przebywa Qdłaczek?? Przepraszam że tak wypytuję ale chcę mu pomóc i muszę znać odpowiedzi, a przekopywanie wątku jest zbyt czasochłonne :oops: jasne pytaj... nam latwiej odpowiedzieć niz Tobie grzebac po wątku Qdłaty jest w Jastrzebiu Zdroju na Śląsku ... w razie pytań służe pomocą ;) i dziekuje za chęć pomocy :loveu: [quote name='agaciaaa']Zmieniłam mu fotki na adopcje.org na bardziej aktualne, przez co znowu musze czekać na akceptacje ;) więc linka podam jak zaakceptują. dopsze :grins: tobie tez dziekować :modla: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja to samo napisałam .....dopsz , że zajrzałam , że już jesteś bo zaś byłaby kopia :evil_lol: Quote
Meritt Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Wrzuciłam Qdlaczka na LS. http://www.little-star.strefa.pl/forum.php?category=19&cmd=show&id=47148 Quote
agaciaaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 http://www.adopcje.org/adopcja12731.html ;) Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Meritt']Wrzuciłam Qdlaczka na LS. http://www.little-star.strefa.pl/forum.php?category=19&cmd=show&id=47148 :Rose: [quote name='agaciaaa']http://www.adopcje.org/adopcja12731.html ;) :Rose: dzięki dziewczynki :multi: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Może jeszcze raz na 1szą ....najwyżej znów ktoś ambitny :diabloti: mi wytknie nieambitne posty :roll:tyle ze ja mam to generalnie w doopalonie :diabloti::diabloti::diabloti:dziś mi wsio zwisa i powiewa ....... Qdłaczku ......gdzie ten Twój domeczek :shake: Quote
clockwork Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Ala co Ci zwisa??? :razz::razz: ja też dziękuję dziewczynki za pomoc Qdłatemu :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='clockwork']Ala co Ci zwisa??? :razz::razz: ja też dziękuję dziewczynki za pomoc Qdłatemu :loveu::loveu: kolczatki , łańcuchy , zawiesia ......wsio mi dynda :diabloti::diabloti::diabloti: Hopaj Maleńki .....Cioteczki przyjadą w majówkę na odwiedzinki :loveu::loveu:....a Ty kombinuj domeczek :cool1: Quote
Recommended Posts