Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A On ma jakieś wady charakterowe?? Typu nie lubi psów czy dzieci??
Jak zachowuje się na spacerach i gdzie obecnie przebywa??

z tego co widzę nie ma go na adopcjach.org
jak trzeba to mogę go zamieścić

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia&Funia napisał(a):

Jest, wrzucałam go. Tylko clockwork chyba pominęła wklejając linki do pierwszego posta ;)

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
A On ma jakieś wady charakterowe?? Typu nie lubi psów czy dzieci??
Jak zachowuje się na spacerach i gdzie obecnie przebywa??

z psami ganiał po parku kiedy go znalazłyśmy, więc raczej nie ma z tym problemów... dzieci były u pana który chwilowo wyadoptował psiaka- nie skarżył się na nietaki stosunek do dzieci.
obecnie przebywa w hotelu, ponieważ nie chciałyśmy go skazywać po nieudanej adopcji i tułaczce na schron :shake: licząc że takie cudo szybciutko znajdzie dom...
pozatym to wyrośnięte szczenie - trzeba go uczyć od podstaw- nie miał go kto i kiedy uczyć :shake: ciągnie na smyczy, i... znaczy teren w pomieszczeniach niestety- kastracja swoją drogą- chciałybyśmy ją mu zafundować, ale po zabiegu do hotelu nie może wrócić...:shake: i trzeba uświadomić chłopczynie znaczenie słowa NIE!
pozatym to wesoły, rozbrykany, całuśny zdrowy chłopczyna.KOCHA każdego człowieka... Sara pod której szkołą go znalazłyśmy mówiła że był maskotą szkoły- do każdego lgnął i każdy go wymiział.... Potrafi się skupić na człowieku więc nauka powinna być dość szybka - tylko kto go ma tego uczyć :niewiem:

agaciaaa napisał(a):
Jest, wrzucałam go. Tylko clockwork chyba pominęła wklejając linki do pierwszego posta ;)

jesssooo.. jest opcja że przeoczyłam.... jak masz pod ręką linka- podaj dorzuce do 1 postu, jak nie to przetrzepie wątek.. choć od dziś przez 4-5 dni będę miała znikomy dostęp do neta- likwiduję firme w związku z czym mam full roboty (pakowanie, wywożenie...) i.. odłączony net w pracy:-(

Posted

[quote name='Luzia&Funia']A On ma jakieś wady charakterowe?? Typu nie lubi psów czy dzieci??

Cioteczka Madzia przeoczyła , że miał spotkanko z koleżanką sunieczką , u cioteczki Agnieszki , był bardzo towarzyski , uszanował dostęp Saby do miski , kiedy sam podbierał jej karmę to nabierał w pysio i zwiewał do pokoju ;):evil_lol:, zachęcał ją do zabawy ...
poza tym tam też były dzieciaczki i nawet z nimi spacerował :razz::razz:na smyczy ...
W hoteliku też nie burka na psiaki , o to akurat się pytałam pani Beaty ...

Qdłaczku ....tak bardzo zależy nam abyśdomeczek znalazł naj naj naj :loveu:
:loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']z psami ganiał po parku kiedy go znalazłyśmy, więc raczej nie ma z tym problemów... dzieci były u pana który chwilowo wyadoptował psiaka- nie skarżył się na nietaki stosunek do dzieci.
obecnie przebywa w hotelu, ponieważ nie chciałyśmy go skazywać po nieudanej adopcji i tułaczce na schron :shake: licząc że takie cudo szybciutko znajdzie dom...
pozatym to wyrośnięte szczenie - trzeba go uczyć od podstaw- nie miał go kto i kiedy uczyć :shake: ciągnie na smyczy, i... znaczy teren w pomieszczeniach niestety- kastracja swoją drogą- chciałybyśmy ją mu zafundować, ale po zabiegu do hotelu nie może wrócić...:shake: i trzeba uświadomić chłopczynie znaczenie słowa NIE!
pozatym to wesoły, rozbrykany, całuśny zdrowy chłopczyna.KOCHA każdego człowieka... Sara pod której szkołą go znalazłyśmy mówiła że był maskotą szkoły- do każdego lgnął i każdy go wymiział.... Potrafi się skupić na człowieku więc nauka powinna być dość szybka - tylko kto go ma tego uczyć :niewiem:

[quote name='Alicja']Cioteczka Madzia przeoczyła , że miał spotkanko z koleżanką sunieczką , u cioteczki Agnieszki , był bardzo towarzyski , uszanował dostęp Saby do miski , kiedy sam podbierał jej karmę to nabierał w pysio i zwiewał do pokoju ;):evil_lol:, zachęcał ją do zabawy ...
poza tym tam też były dzieciaczki i nawet z nimi spacerował :razz::razz:na smyczy ...
W hoteliku też nie burka na psiaki , o to akurat się pytałam pani Beaty ...

Qdłaczku ....tak bardzo zależy nam abyśdomeczek znalazł naj naj naj :loveu:
:loveu::loveu:

TO większych probleów z nim nie ma a to co jest łatwo zniwelować. Z resztą każdego psa można nauczyć wszystkiego raz wolniej a raz szybciej.

A w jakiej miejscowości jest hotel w który przebywa Qdłaczek??

Przepraszam że tak wypytuję ale chcę mu pomóc i muszę znać odpowiedzi, a przekopywanie wątku jest zbyt czasochłonne :oops:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']TO większych probleów z nim nie ma a to co jest łatwo zniwelować. Z resztą każdego psa można nauczyć wszystkiego raz wolniej a raz szybciej.

A w jakiej miejscowości jest hotel w który przebywa Qdłaczek??

Przepraszam że tak wypytuję ale chcę mu pomóc i muszę znać odpowiedzi, a przekopywanie wątku jest zbyt czasochłonne :oops:

jasne pytaj... nam latwiej odpowiedzieć niz Tobie grzebac po wątku

Qdłaty jest w Jastrzebiu Zdroju na Śląsku ...

w razie pytań służe pomocą ;) i dziekuje za chęć pomocy :loveu:

[quote name='agaciaaa']Zmieniłam mu fotki na adopcje.org na bardziej aktualne, przez co znowu musze czekać na akceptacje ;) więc linka podam jak zaakceptują.
dopsze :grins: tobie tez dziekować :modla:

Posted

Może jeszcze raz na 1szą ....najwyżej znów ktoś ambitny :diabloti: mi wytknie nieambitne posty :roll:tyle ze ja mam to generalnie w doopalonie :diabloti::diabloti::diabloti:dziś mi wsio zwisa i powiewa .......

Qdłaczku ......gdzie ten Twój domeczek :shake:

Posted

[quote name='clockwork']Ala co Ci zwisa??? :razz::razz:

ja też dziękuję dziewczynki za pomoc Qdłatemu :loveu::loveu:

kolczatki , łańcuchy , zawiesia ......wsio mi dynda :diabloti::diabloti::diabloti:

Hopaj Maleńki .....Cioteczki przyjadą w majówkę na odwiedzinki :loveu::loveu:....a Ty kombinuj domeczek :cool1: