ANETTTA Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf Quote
ewatonieja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 W Nowym Roku WSZYSTKIM CIOTECZKOM I WUJKOM ŻYCZĘ: 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha, 31536000 sekund miłości. Quote
Zbójini Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dla zainteresowanych. Boni broi jak może:diabloti: przepraszam za offa... Kolejny ONek w potrzebie. Pies traci DS po nieudanej adopcji. Dostal 2 tygodnie na upuszczenie lokum:shake: Pilnie chciaż DT. Prosimy ! Białystok! Elwis-owczarek niemiecki-za 2 tygodnie musi opuścić dom!Ulica czy uśpienie? Quote
Zbójini Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 a nic specjalnego , generalnie śmietniki są w kręgu jego zainteresowania:mad: i Bossa próbuje dominować. Uwielbia szczekać do ucha a jak ten nie reaguje to próbuje go chwytać dopóki go nie wyprowadzi z równowagi:diabloti: Quote
beka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Zbójini napisał(a):a nic specjalnego , generalnie śmietniki są w kręgu jego zainteresowania:mad: i Bossa próbuje dominować. Uwielbia szczekać do ucha a jak ten nie reaguje to próbuje go chwytać dopóki go nie wyprowadzi z równowagi:diabloti: Bossa trzeba zaopatrzyć w stopery do uszu...:cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 No nie wiem, czy to rzeczywiście najlepszy pomysł , jest szansa, ze wtedy Boss straci ucho a tego chyba nikt nie chce ;) Quote
Zbójini Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Boni wciągnął korpus ugotowanego kurczaka po rosole poza planowo w ciągu 3 sekund ze stołu ostatnio. oczywiscie odbiło sie to na konsystencji pewnych rzeczy negatywnie ale za to na samopoczuciu ogólnym pozytywnie :diabloti: nie wiem czy to ważne przepraszam za offa ale brakuje nam 600 zł do jutra:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/min-900zl-do-czwartku-pilnie-potrzebna-pomoc-na-operacje-onki-130521/ Quote
beka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Zbójini']Boni wciągnął korpus ugotowanego kurczaka po rosole poza planowo w ciągu 3 sekund [/quote] Niezły czas :diabloti: Quote
zuzlikowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ...to już mistrzostwo,a jak jeszcze potrenujesz...:shake: nikt Ci nie podskoczy!:multi: Quote
ANETTTA Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Ramzes błaga o pomoc ....................kto ma serce i pokocha to zwierze !!!!!!!!!!!!! kto pomoże mu żyć…..on kona wrak psa Bernardyn Ramzes to cień psa błaga o życie ! :shake::shake::shake::shake::shake: _______________ Quote
Zbójini Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 przepraszam za offa. zginęły mi psy, proszę o pomoc, dawanie ogłoszeń, przeszukiwanie portali, moze ktoś ma znajomych w okolicy? 2 owczarki niemieckie Mierzeszyn k. Gdańska 5/6 luty 2009 Quote
kometa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Przepraszam za offa... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolumny-film-lejdis-dla-pirata-bez-oka-do-20-02-a-131189/#post11761224 Quote
ewatonieja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 otrzymałam wiadomośc od Beaty prosze o zaprzeczenie :placz: Quote
Zbójini Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Boni odszedł od nas wczoraj wieczorem... Dzień , jak co dzień... Wypuścilem go na kilkanascie minut jak zwykle... Niestety już nie wrócił do domku na zawołanie... Próbowalismy go jeszcze reanimowac bo wydawało nam się że jeszcze żył. W 15 minut bylismy u weterynarza. Niestety... Najprawdopodobniej skręt żółądka... Boniś takim Cię zapamiętamy... Strasznie nam przykro... śpij spokojnie Boniś Quote
Isadora7 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Zbójini']Boni odszedł od nas wczoraj wieczorem... Dzień , jak co dzień... Wypuścilem go na kilkanascie minut jak zwykle... Niestety już nie wrócił do domku na zawołanie... Próbowalismy go jeszcze reanimowac bo wydawało nam się że jeszcze żył. W 15 minut bylismy u weterynarza. Niestety... Najprawdopodobniej skręt żółądka... Boniś takim Cię zapamiętamy... Strasznie nam przykro... śpij spokojnie Boniś OMG Boni:placz::placz::placz: Żegnaj kochany psiaku, do zobaczenia w tym lepszym świecie. Tak mi przykro :-(:-( Quote
beka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Miałam nadzieję ze się spokojnie zestarzejesz w domu u Zbójni'ego... Boni (*)(*) Quote
Redpit Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 :( Bądź tam szczęśliwy - choć i tu zaznałeś też troszkę.... Quote
wilczyca Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 jejku dawno nie byłam u Bonisia, a tu taka straszna wiadomość, co się stało ?? dlaczego??? ..... :-(:-( Quote
KWL Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Odszedł tam gdzie go kochano, za TM trafi jako pański kochany pies. Wiele nie ma aż tyle szczęścia. Żegnaj Boni biegaj teraz już bez trosk ['] Quote
Recommended Posts