Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beka']Dziś śnił mi się Boni...uśmiechnięty :)

Dam wam chwile pospać:evil_lol: i zadzwonię :razz:[/quote]

oj ciotkaq, daj ludziom podróż odespać ! :cool1:

Posted

[quote name='GoskaGoska']a te owczarki na zdj z katalogu Bossa to wszytkie Wasze ?

Bardzo sié cieszé z BONI szczesliwy, SUPER[/quote]

Wszystkie, ale jednego juz nie ma. Fajtuś( ten rudy staruszek) odszedł 1.09.08...

Boni troszkę jeszcze poddenerwowany. Nie może sobie na razie znaleźć miejsca. W nocy troszkę go nosiło ale ogólnie OK. Jak mi sie uda to wkleję fotki z dzisiejszej integracji z Bossem i Zbójem. Kota raczej wzbudza tylko jego ciekawość:). Ciekawe że nie szczeka. Może był karcony za to...

Posted

Dziekujemy:)
O Bossa jestem w zupelności spokojny. To w końcu szczeniak i od urodzenia non stop socjalizowany równiez z obcymi psami. Bardzo chce się bawić natomiast Boni jeszcze nie bardzo i troche na niego powarkuje ostrzegawczo ale to nic groźnego. Natomiast ze Zbójem oczywiscie będzie ciężej ale kwestia czasu jak się do siebie przyzwyczają, raczej. Boni nie przejawia tendencji dominacyjnych więc powinno być OK.

Posted

ANETTTA napisał(a):
ooooooooooooooooo co za super wiesci i pikenotka na fotkach ....lece biegiem zmienic ten tytuł ........na heepy end :multi::multi::multi:

Powinno byc chyba "Happy end":evil_lol:

Ale suuuper domek sie Boniemu trafil :loveu:, tak sie ciesze :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

To nam się poszczęsciło:) :multi:Spokojny, zrównowazony psiak:) trochę jeszcze zdezorientowany i nieufny ale z godziny na godzinę, coraz lepiej. Teraz sie wreszcie położyl bo krążył po domu jakby sie gdzieś wybierał.

Przenosimy wątek?

Posted

beka, a nie mówiłam?? Od początku wiedziałam ze gdzieś na niego czeka domek :cool3:

Boni.. zyczę Ci duuuuuużo, ale duuuuzo szczęścia w nowym domku !! :loveu:

Posted

Doda_ napisał(a):
beka, a nie mówiłam?? Od początku wiedziałam ze gdzieś na niego czeka domek :cool3:

Hmmmm, tylko dlaczego ten domek tak długo zwlekał z ujawnieniem sie :eviltong:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
dziewczyny czy Wy odebralyscie kasę na Boniego, ktora byla wpacana na jego transport?

jeśli chodzi o mnie, to nawet jeśli pieniądze, które wpłaciłam nie poszły na Boniego, to niech będą na innego psiaka