Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beka']
A może jakieś fotki z Bosem wklejsz???

Karma, wczoraj pojechała....

Dzięki za karmę, podaj nr konta.
Z Bossem już było , teraz z Kotą:)

Gagatek trochę sobie zaczyna pozwalać:) Z Bossem sobie zaczęli " na powaznie " powarkiwać ale to dlatego że Boss uskutecznia końskie zabawy a jest od Boniego cięższy:) Do Zbója którego mialem na smyczy niestety wystartował na bardziej powaznie czego nie przewidziałem. Całe szczęscie że się slucha i nawrócił.

Posted

a to łobuz jeden :cool3:
a tak na poważnie, to chyba potrzebują jeszcze czasu, żeby się poznać, najlepiej spędzać jak najwięcej czasu z dwoma psami na neutralnym terenie, wspólne spacery, ćwiczenia z posłuszeństwa na początek

Posted

Oczywiście ze trzeba czasu. Zdjaję tylko relację z placu boju:) Z Bossem sobie krzywdy nie robia nawet jak się pojeżą i powarczą to więcej kurzu niż zagrożenia:) Dozuję im codziennie dawkę spotkań. Zbója biorę na smycz i szkolę a Boni biega w kółko. Z Bossem puszczam ich obu luzem.

Posted

Zbójini napisał(a):
Zbója biorę na smycz i szkolę a Boni biega w kółko.

Całe szczęście że Ty doswiadczony człowiek jesteś.
Trzymam kciuki żeby sie dogadali, kiedyś....

Posted

Beka, nie dotarła ale spoko. Kupiłem 5 kg i 14 już doszło z tej firmy co mi ją poleciłaś także mam luz. Jak mam Ci zapłacić jak dojdzie?

Zbójini to mix imienia mojego psa Zbója i Hudini'ego. To ten magik co wyłaził z każdej klatki, zupełnie jak mój Zbój pokonując ogrodzenia :)
Mało męskie?:)

• 2 weeks later...
Posted

1doberman napisał(a):
Dobra dobra my tu miziamy Boniego, a on mi właśnie zeżarł torebkę i pół buta:mad:. Gdzie ten łańcuch???;)

Brawo Boni - zawsze wiedziałam ze jestes świetny facet.

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: