Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Hmmmm, tylko dlaczego ten domek tak długo zwlekał z ujawnieniem sie :eviltong:

domek nie miał pełnej świadomości psiej tragedii dopóki nie zawitał na Dogo...;)
w nagrodę za opóźnienie domek zapisał się do dogomapy jako TDA, transport itd...;)
trzebaby tylko wybudować kojce i budy ale sam nie dam rady a o budowlańców ciężko...

Boni się nieco otwiera:) już poszczekuje. najpierw na kota, trochę na psy ale się słucha i nie sprawia żadnych problemów. Ma fobię na panele , przed którymi sie zapiera jakby go ktos chciał wrzucić do wody i ślizga jak po lodzie:evil_lol:. To dlatego tak się wiercił pierwszej nocy bo spaliśmy w pokoju gdzie są panele:razz:

Posted

Qń zyskał akceptacje Boniego??

A czy ja dobrze widzę że on bez smyczy?? mam nadzieje że to na Waszym ogrodzonym terenie....

A jak brzuszek? problemy się skończyły?
Dziś przyszła do mnie zamówiona karma. Kurcze trzeba bedzie ja przesłać do Was.

Posted

Szkoda że nie można sklonować Zbójini'ego. jestem za ....

ja wim ze macie mase bidulkow ale jakbyscie mieli nadwyzke kasiorki ..to my tu w sosnowcu w hotelu mamy benia ...psiak zabrany z tychów mial miec dom ...ben ...okazał sie agresywnym psem ..mamy problem w chwili obecnej nie do adopcji ...a za hotel trzeba placic..miał byc kastrowany sytuacja się skomplikowała ...Bajka b ..nasza cudowna dogomaniaczka nie dosc ze ma swoje stadko( 5 psówschorowanych i kicia )ma go na stanie jak wiele innych bidulkow.....własciwie to została z benkiem i problemem sama ..a moze macie jakis pomysł na pomoc psiakowi......................................plis o pomoc jak mozecie

watek benia

Bernardyn nie trafi do schroniska - zbieramy na kastrację i hotelik. PILNE! - Strona 11 - Dogomania Forum

zapraszam WAS serdecznie

kazda złotówka na wage złota ....

Posted

Boniego konie generalnie nie interesują. I dobrze:)

Bez smyczy? Nie, nie ma tak dobrze:) Nie widać na zdjęciu ale jest. Tzn z niej tez dużo nie zostalo bo znowu zostawiłem mu przez nieuwagę w bagazniku. Przy 5 smyczy pewnie sie nauczę żeby nie zostawiać mu do obróbki:) Dopiero zaczelismy go wypuszczac u nas, a to zdjęcie było w stadninie gdzie nasz qń jeszcze stoi. Z Bossem juz normalnie hasają razem. Zaczynamy je razem karmić wszystkie 3, zachowując zasady bezpieczeństwa oczywiście. Jest coraz lepiej jesli chodzi o Zbója.

Co do karmy to wstrzymajmy sie jeszcze. Zapytam kolegi z Konstancina kiedy zjeżdza na wybrzeże znów. Jeździ często ale nieregularnie. Na pewno zabierze jak go poproszę. Jeszcze troche mamy a po co wydawac niepotrzebnie $$ na kuriera. To ten który ma brata Bossa. Będzie w razie czego naszym łącznikiem;).

Kupy nieco luźne ale dramatu raczej nie ma. Jutro chcę z nim jechać do wetki na przegląd i konsultacje.

Beka odezwij się na Gadu-Gadu cobyśmy stały kontakt mieli;)

Posted

A ja weszłam teraz i nie widzę fotek, bo chyba fotosik dzisiaj nie działa :-(

Boni wszystkiego najlepszego we własnym domku
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

"Szkoda że nie można sklonować Zbójini'ego."

Dziewczyny chyba aż tak źle mi nie życzycie :eviltong:
Ledwo z jednym daję sobie radę ;)

Boni czuje się z nami już coraz lepiej, często przychodzi się poprzytulać albo raczej my do niego....nawet bawił się maskotką.
Kochany psiaczek i bardzo grzeczny

Posted

Boni dziś został sam w domku na parę godzinek. Bez strat:) Gdzie jest haczyk?;):eviltong:

A tak na powaznie. bylismy dzisiaj u wetki. robimy dodatkowe badania. Krew jedzie do Niemiec na dodatkowe testy ale nie pytajcie sie mnie dokładnie po co;):evil_lol:. Dzis i jutro rano głodówka, espumisan i USG.

Posted

Jeśli krew jedze do Niemiec tzn że masz super lekarza weterynarii.
Bedzie miała sprawdzane czy to aby napewno chora trzustka....

A jak było podczas pobierania krwi??
Bo jak był u mnie to cięzko bywałao...
Musiałam na nim leżeć żeby udało się pobrać krew. Dobrzez że on nie jest agresywny...

Zbójini , a czemu 1doberman nie chce Cię klonować? :eviltong:
Masz cos na sumieniu???:mad:

Posted

Ja myślę,że Zbójni nic nie ma na sumieniu,ale 2 Zbójni na jedną Doberman to jednak trochę zbyt wiele!:evil_lol:
Przecież jeszcze są psy-prawda?

Posted

beka napisał(a):
Jeśli krew jedze do Niemiec tzn że masz super lekarza weterynarii.
Bedzie miała sprawdzane czy to aby napewno chora trzustka....

A jak było podczas pobierania krwi??
Bo jak był u mnie to cięzko bywałao...
Musiałam na nim leżeć żeby udało się pobrać krew. Dobrzez że on nie jest agresywny...

no lekko nie było ale pani doktór ma patent na chłopaków:):evil_lol:

USG -OK

beka napisał(a):
Zbójini , a czemu 1doberman nie chce Cię klonować? :eviltong:
Masz cos na sumieniu???:mad:

czy to aby nie jest wątek o psach?:diabloti:

Posted

[quote name='beka']Dziś śnił mi się Boni...uśmiechnięty :)

taki?;)

Nowe wieści od weta.

Choroba potwierdzona ta co była ale wyniki trochę lepsze. Natomiast będzie dostawał jeszcze coś na obniżenie kwasowości coby lepiej wchłaniał enzymy bo biegunka się utrzymuje.