Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i stało sie.
Borys jest miziastym koteczkiem :p Nie, zeby do wszystkich, o nie! Do mężczyzn nie ma przekonania. Ale do mnie i mojej siostry - biegnie z daleka, daje brzuszek, mruczy i ociera sie o nogi.

Posted

zadzwoniła do mnie wczoraj p. Lucyna - sprawa jeszcze nie ucichła. Tarnów ją przejął i dobrze. Bardzo przydało się ostatnie zdjęcie pięknego Boryska:loveu:Gosia, wymiziaj go ode mnie szczególnie, proszę, zwłaszcza jak już na to pozwala;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Borys jest slicznym kotem. Olbrzymim, błyszczącym, rozgadanym. Jego pasją jest jedzenie, moze zjeść miseczkę miesa w ciagu chwili. Na razie rezyduje jeszcze na pietrze i schodach, raz tylko go zdybałam w kuchni, ale oboje sie tak przestraszylismy, ze on pewnie niepredko znów zejdzie :diabloti:

Ja musze odpoczac po domowych przejsciach i odchodzę z dogo.
Wiadomosci o kocie, zdjęcia itp:
mail [email protected]

Posted

[quote name='malagos']Borys jest slicznym kotem. Olbrzymim, błyszczącym, rozgadanym. Jego pasją jest jedzenie, moze zjeść miseczkę miesa w ciagu chwili. Na razie rezyduje jeszcze na pietrze i schodach, raz tylko go zdybałam w kuchni, ale oboje sie tak przestraszylismy, ze on pewnie niepredko znów zejdzie :diabloti:

Ja musze odpoczac po domowych przejsciach i odchodzę z dogo.
Wiadomosci o kocie, zdjęcia itp:
mail [email protected]

trzymaj się cieplutko Małgosiu :loveu:

Posted

Widziałam dzisiaj Borysa :lol:. Jest śliczny, lśniący, wypasiony ;), no i te jego piękne, wielkie, zielone oczy :loveu:.
Malagos :loveu:, dokonałaś cudu :crazyeye:.
Borys powinien trafić na metamorfozy :lol:

Posted

[quote name='EVA2406']Widziałam dzisiaj Borysa :lol:. Jest śliczny, lśniący, wypasiony ;), no i te jego piękne, wielkie, zielone oczy :loveu:.
Malagos :loveu:, dokonałaś cudu :crazyeye:.
Borys powinien trafić na metamorfozy :lol:

już jest:loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam kilka slicznych zdjeć Boryska, wstawię wieczorem.
Borys odwazył sie zejść na patrer, odkrył, ze łatwiej rano przyjść do kuchni do gromady, niż drzec pysk na schodach, ze jest taaaaki glodny i taaaaki samotny :placz:
Psów sie nie boi zupełnie, one go liżą po pysiu, zwłaszcza jak coś dobrego zje. A Szara Kota raz sie o niego ociera, raz pogoni po calym pokoju. Ot, jak to baba.
Borys jest już za gruby, ale kocha jedzenie. Dziś rano dochodziłam, wąchajac i wycierajac chusteczkami, co to jest to rozmazane na podlodze w salonie, jakieś drobne farfocle, jakieś białe grudki - robale? wymiociny? nie, to resztki pierożka z kapustą i grzybami, ktoóry został ściagniety ze stołu w kuchi przez kochanego kotka. :diabloti:

Posted

Nie mam wagi pod ręką, ale kot waży chyba tonę :evil_lol: A je wszystko, co znajdzie na stole, łącznie z sałatką jarzynową, którą wydarłam mu z pyska :cool3: Już nie zostawiam pełnej chrupek miseczki, koty zawsze jadły ile chciały, zwłaszcza w nocy. Teraz wydzielam po okruszku. a surowe miesko i tak jest priorytetem, przysmaczkiem. Chrupki tylko w ostatecznosci. Szara kota za to woli chrupki, no chyba ze jest watróbka drobiowa. Z Szarą sie juz lubią, ocierają i zagadują- zwłaszcza Borys tak ślicznie, delkikatnie pomrukuje do niej. A wygladają jak ojciez z córką, taka różnica w wielkosci.

Posted

Widzę, że udało Ci się Małgosiu wstawić fotki Boryska.
Borysek jest śliczny i dobrze, że już integruje się z kocią rodzinką.

Ja mam kotkę, która miała być dwa dni na tymczasie i nie została odebrana. Swoją drogą ludzie to ...........................:mad:
Koteczka starsza już, czarna, po dwóch operacjach łapy i bez oka. Wiem, że pewnie u mnie już zostanie, bo kto ją weźmie, ale najgorsze jest to, że na wszystkie moje fóóterka ( psie i kocie) fuka i wyciąga łapę. Ciekawe czy kiedyś to się zmieni, bo izolowanie jest u mnie bardzo trudne technicznie.

• 3 weeks later...