malagos Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Tak, to okrutne i niesprawiedliwe, ze tyle kotów poniosło śmierć .... Mam tylko nadzieję, jak i p. Lucyna, ze sprawa w sądzie nie utknie w martwym punkcie i winni poniosa karę. Quote
malagos Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Czy wiecie, że dziś mija pół roku, odkad Borys jest u nas? :multi: :multi: :multi: Quote
karusiap Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Gratulacje:loveu::loveu::loveu:i milion takich rocznic:multi: Quote
EVA2406 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 karusiap napisał(a):Gratulacje:loveu::loveu::loveu:i milion takich rocznic:multi: To samo chciałam napisać. Małgosiu :loveu: :loveu::loveu: Quote
Tweety Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 już tyle czasu?:crazyeye: strasznie szybko to mija Oby jak najwięcej takich szczęśliwych półrocznic :loveu: Quote
malagos Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dziekujemy razem z Boryskiem za zyczenia :loveu: :loveu: Quote
malagos Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Sama nie wiem, jak go odchudzić? Ma mało ruchu, dużo śpi, duzo je... Ale staram sie taka kramę dawać malo energetyczną i ją wydzielam :cool1: Quote
EVA2406 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ależ chudzina z tego Boryska :evil_lol:. Nie martw się mój Filemon i Karol wyglądają podobnie, a reszta jest na dobrej drodze ;). Najbardziej boję się o Karolka, bo on ma tylko trzy łapki, ale jak ich i siebie odchudzić? Jak nie chcę im dać jeść to one tak się dopominają, a w nocy nie dają spać :razz: Quote
malagos Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Pani karmicielka mówiła, ze i przed chorobą Borys był wielki i potężny, taki kawał kota. ale miał ruch i powietrze, jak to uliczny kot. teraz tylko zmienia fotel na kanapę i odwrotnie, a to i tak duzo jak na niego :evil_lol: Quote
malagos Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Baaardzo mi sie podoba, jak Borys traktuje koteczkę Kim. Woła ją do jedzenia, ociera sie o nią, ona ogonem go laskocze w nosek :p widać, że koty w ogóle sa stadne, a Borys jako przwódca ulicznych zawsze miał pod opieką kilka koteczek. Są tak zżyte :lol: Ale podczas gdy Kota przychodzi po cichutku na kolana, jak siedzę przed TV i komputerem, Borys nigdy jeszcze nie przyszedł. Śpi na pietrze na fotelu albo na łóżku, ale jak nikogo nie ma. Uwielbia za to głaskanie podczas jedzenia :multi: Quote
malagos Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Tweety i wszystkie osoby zaangażowene w pomoc kotom z Krakowa, dziekuję za to co robicie i zyczę, zeby Nowy Rok nie przynosił wiecej takich trudnych przypadków, za to przyniósł zadowolenie i szczesliwe koty ;) Quote
Tweety Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 i dla Ciebie, Małgosiu, najlepsze życzenia :loveu: Quote
malagos Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Borys i nasza rodzina życzą wszystkim super udanego roku 2009! :multi: Quote
Tweety Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 malagos napisał(a):Borys i nasza rodzina życzą wszystkim super udanego roku 2009! :multi: i wzajemnie dla Was :loveu: Quote
masienka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 ewidentnie pokazuje jakim to zaglodzonym kotem jest :evil_lol: Quote
malagos Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Taaa,daj Boże każdemu biedakowi taki apetyt :diabloti: surowe mięso na pierwsze danie, odrobina puszki na przekąskę, łyczek śmietanki do popicia, a chrupki - moze 2-3 z takim wyrazem pyska, że aż mi przykro i wstyd, ze mu zaproponowałam :diabloti: Ciekawa byłam reakcji kotów na Muszkę, tymczasowiczkę z Olkusza, której do tej pory nie widzialy, bo jest w kojcu. Ale wczoraj wieczorem miała sterylizację i jest w domu, w kuchni. Rano koty wpadly do kuchni, Borys wcale nie zauważył psinki w kocyku, a Szara Kota az kucneła w odległosci pół metra i wpatrywała się w psa. Jak ją dotknełam palcem, to podskoczyła w górę z tego napięcia. Quote
malagos Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Śmiesznie wygląda takie pietrowe odpoczywanie, ale to ulubione miejsce kotów Quote
malagos Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Przyszła zamówiona szafka, ślicznie zapakowana w kartony i folię. Oczywiście gdzie kot sie najlepiej czuje? Takie miejsce to skarb :diabloti: Tak się pożywiamy, biedna chudzinka Quote
Tweety Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 aż mu brzuszek z głodu wydęło:evil_lol: Quote
karusiap Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Piekny kot:loveu::loveu:niesamowity wrecz:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts