Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, to okrutne i niesprawiedliwe, ze tyle kotów poniosło śmierć ....
Mam tylko nadzieję, jak i p. Lucyna, ze sprawa w sądzie nie utknie w martwym punkcie i winni poniosa karę.

• 3 weeks later...
Posted

Ależ chudzina z tego Boryska :evil_lol:.
Nie martw się mój Filemon i Karol wyglądają podobnie, a reszta jest na dobrej drodze ;). Najbardziej boję się o Karolka, bo on ma tylko trzy łapki, ale jak ich i siebie odchudzić? Jak nie chcę im dać jeść to one tak się dopominają, a w nocy nie dają spać :razz:

Posted

Pani karmicielka mówiła, ze i przed chorobą Borys był wielki i potężny, taki kawał kota. ale miał ruch i powietrze, jak to uliczny kot. teraz tylko zmienia fotel na kanapę i odwrotnie, a to i tak duzo jak na niego :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Baaardzo mi sie podoba, jak Borys traktuje koteczkę Kim. Woła ją do jedzenia, ociera sie o nią, ona ogonem go laskocze w nosek :p widać, że koty w ogóle sa stadne, a Borys jako przwódca ulicznych zawsze miał pod opieką kilka koteczek. Są tak zżyte :lol: Ale podczas gdy Kota przychodzi po cichutku na kolana, jak siedzę przed TV i komputerem, Borys nigdy jeszcze nie przyszedł. Śpi na pietrze na fotelu albo na łóżku, ale jak nikogo nie ma. Uwielbia za to głaskanie podczas jedzenia :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Tweety i wszystkie osoby zaangażowene w pomoc kotom z Krakowa, dziekuję za to co robicie i zyczę, zeby Nowy Rok nie przynosił wiecej takich trudnych przypadków, za to przyniósł zadowolenie i szczesliwe koty ;)

• 2 weeks later...
Posted

Taaa,daj Boże każdemu biedakowi taki apetyt :diabloti:
surowe mięso na pierwsze danie, odrobina puszki na przekąskę, łyczek śmietanki do popicia, a chrupki - moze 2-3 z takim wyrazem pyska, że aż mi przykro i wstyd, ze mu zaproponowałam :diabloti:

Ciekawa byłam reakcji kotów na Muszkę, tymczasowiczkę z Olkusza, której do tej pory nie widzialy, bo jest w kojcu. Ale wczoraj wieczorem miała sterylizację i jest w domu, w kuchni. Rano koty wpadly do kuchni, Borys wcale nie zauważył psinki w kocyku, a Szara Kota az kucneła w odległosci pół metra i wpatrywała się w psa. Jak ją dotknełam palcem, to podskoczyła w górę z tego napięcia.

Posted

Przyszła zamówiona szafka, ślicznie zapakowana w kartony i folię. Oczywiście gdzie kot sie najlepiej czuje? Takie miejsce to skarb :diabloti:

Tak się pożywiamy, biedna chudzinka