Puma1984 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 karitas napisał(a):jeju bardzo biedny kot karitas jestem i dobrze temu kotu niech umiera tak bo psy lepsze dziecko zal mi Cie... Quote
mysza 1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Aż mnie ciarki przeszły, pierwszy raz na dogo taki tekst widzę. A ile jest takich głupków poza dogo, dramat:angryy: Quote
oktawia6 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cytat: Napisał karitas jeju bardzo biedny kot karitas jestem i dobrze temu kotu niech umiera tak bo psy lepsze dziecko zal mi Cie... ======================================================== nie ma tego na liście użytkowników Quote
Lemoniada Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='oktawia6']Cytat: Napisał karitas jeju bardzo biedny kot karitas jestem i dobrze temu kotu niech umiera tak bo psy lepsze dziecko zal mi Cie... ======================================================== nie ma tego na liście użytkowników Też to sprawdziłam. Czyli po dostaniu bana użytkownik automatycznie znika z listy? Borysku, dużo szczęścia, lepiej trafić nie mogłeś:multi: Quote
oktawia6 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Lemoniada napisał(a): Też to sprawdziłam. Czyli po dostaniu bana użytkownik automatycznie znika z listy? Borysku, dużo szczęścia, lepiej trafić nie mogłeś:multi: tak to ciekawostka Leomoniada faktycznie:roll:-nie ma go patrzyłam kilka razy Quote
Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 I Bogu dzięki, że tego dziecka już tu nie ma :angryy: Borysiątko, miesiąc już jesteś u Malagos :multi: Teraz już się nie wygłupiaj i zachowuj przyzwoicie :loveu: Quote
malagos Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Zostaje nam tylko oswajanie, bo zdrowie-odpukać, bez zarzutu :evil_lol: Quote
Isabel Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Najważniejsze, że zdrowie dopisuje:multi: A z oswajaniem, to krok za kroczkiem i będzie z niego nakolankowy kotek:loveu: Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Za jakiś czas się od niego nie opędzicie :evil_lol: Quote
malagos Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 no rzeczywiscie "za jakiś czas", bo dziś dostałam łapą z jednym małym pazurkiem za to, ze chciałam poglaskać kawalera :placz: Quote
Lemoniada Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 malagos napisał(a):no rzeczywiscie "za jakiś czas", bo dziś dostałam łapą z jednym małym pazurkiem za to, ze chciałam poglaskać kawalera :placz: Bo wiesz malagos... Jak mężatka chce głaskać kawalera, to trochę tak... no, nie wypada:roll: A tak na poważnie - Borysek, w końcu uwierzy, że znalazł dom na zawsze, trzeba mu tylko dać więcej czasu. Powodzenia:) Quote
malagos Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dzis znów rozmawiałam z Panią karmicielka z Krakowa, brak kotów w kamienicy spowodował inwazje szczurów. Idąc po schodach trzeba tupać, by sie te zwierzątka odsuwaly z drogi :cool1: Quote
GreenEvil Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ja tej pani moge dostarczyc kilka jesli chce :eviltong: pzdr GreenEvil p.s. i wychodzi to co ja zawsze mowie przeciwnikom kotow - zdecydujcie sie co wolicie... koty czy szczury ;)malagos napisał(a):Dzis znów rozmawiałam z Panią karmicielka z Krakowa, brak kotów w kamienicy spowodował inwazje szczurów. Idąc po schodach trzeba tupać, by sie te zwierzątka odsuwaly z drogi :cool1: Quote
malagos Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Te ostatnie uwagi powinni przeczytać ci ludzie z Częstochowy, co zabijaja okienka piwniczne i likwidują koty! - wątek na dogo jest o tym... :shake: Quote
Tweety Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 malagos napisał(a):no rzeczywiscie "za jakiś czas", bo dziś dostałam łapą z jednym małym pazurkiem za to, ze chciałam poglaskać kawalera :placz: Ej Borysku, ciotka wraca z urlopu a tu takie skargi na ciebie:shake: Quote
malagos Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Tweety, wysłałam podpisaną umowę adopcyjną. Od piatku przez 2 tyg. mnie nie będzie, posiedze sobie na urlopie w zacisznym zakątku Polski, bez komputera i gazet :p Zwierzaki zostaną pod opieką TŻ i mojej siostry, która lubi :evil_lol: u mnie na wsi spędzać urlop! :razz: Quote
EVA2406 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Tej Pani z Krakowa można wysłać koty, bo to super kobieta. Tylko sterylizowane, bo znowu trafią do tego strasznego schronu :-(. Malagos, odpoczywaj i wracaj z nowymi siłami do swoich footerek. Quote
t_kasiek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 przepraszam was za offa, ale nie wiem gdzie i do kogo sie zwrocic o rade :( moze mi jakos pomozecie bo kompletnie nie wiem gdzie napisac i co robic....wczoraj kolo mojej pracy pojawila sie mama z czteroma kocietami - skryły sie przed deszczem kolo biura i narazie tam zostaly. Maluchy sa juz na tyle duze, ze jak im dzis dalismy jesc to zjadly normalna kocia karme. Maluchy moznaby złapać, ale mamy raczej nie dam rady :( jest praktycznie dzika :( tylko nie mam co zrobic z tymi maluchami :( mam w domu kotke, ktora maluchow raczej nie zaakceptuje :( gdybym jeszcze miala dom ale w mieszkaniu nie mam takiej mozliwosci - poradzcie co robic - propozycje wyslijcie na PW jesli mozecie !!!!! szefowa chce je przepedzic :( Quote
malagos Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kurcze, żeby choć te maluchy wziać do domku :shake: A moze zaproponować pani, która zajmowała sie Boryskiem i innymi kotami? Quote
t_kasiek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 napisalam na tym watku ta wiadomosc, ale nie wiem czy ta pani czyta dogo....nie wiem kto sie tymi kotkami i Boryskiem zajmowal......gdyby ktos je zabral mozna by potem porobic bazarki na sterylki (nawet nie wiem czy i ile tam jest kotek a ile kotow) Quote
malagos Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Pani Lucyna nie czyta dogo :shake: Może Tweety ma jakis pomysl? :shake: Quote
t_kasiek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 chcialam jej wyslac PW ale chyba ma za duzo wiadomosci w skrzynce.... a moze ma ktos kontakt do tej pani, ktora sie zajmowala Boryskiem ??? Quote
Kinya Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Gdzie to jest dokładnie,jaka część Krakowa? Namiar na Panią Lucynę na pewno ma dziennikarka Magda Hejda z TVP Kraków (ta od "Kundla burego"). Numer do redakcji -nie wiem czy działa tylko podczas programu: (12) 423-60-77 Quote
Recommended Posts