Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cytat:
Napisał karitas
jeju bardzo biedny kot karitas jestem i dobrze temu kotu niech umiera tak bo psy lepsze

dziecko zal mi Cie...
========================================================
nie ma tego na liście użytkowników

Posted

[quote name='oktawia6']Cytat:
Napisał karitas
jeju bardzo biedny kot karitas jestem i dobrze temu kotu niech umiera tak bo psy lepsze

dziecko zal mi Cie...
========================================================
nie ma tego na liście użytkowników
Też to sprawdziłam. Czyli po dostaniu bana użytkownik automatycznie znika z listy?

Borysku, dużo szczęścia, lepiej trafić nie mogłeś:multi:

Posted

Lemoniada napisał(a):

Też to sprawdziłam. Czyli po dostaniu bana użytkownik automatycznie znika z listy?

Borysku, dużo szczęścia, lepiej trafić nie mogłeś:multi:

tak to ciekawostka Leomoniada faktycznie:roll:-nie ma go patrzyłam kilka razy

Posted

I Bogu dzięki, że tego dziecka już tu nie ma :angryy:

Borysiątko, miesiąc już jesteś u Malagos :multi: Teraz już się nie wygłupiaj i zachowuj przyzwoicie :loveu:

Posted

malagos napisał(a):
no rzeczywiscie "za jakiś czas", bo dziś dostałam łapą z jednym małym pazurkiem za to, ze chciałam poglaskać kawalera :placz:

Bo wiesz malagos... Jak mężatka chce głaskać kawalera, to trochę tak... no, nie wypada:roll:

A tak na poważnie - Borysek, w końcu uwierzy, że znalazł dom na zawsze, trzeba mu tylko dać więcej czasu. Powodzenia:)

Posted

Dzis znów rozmawiałam z Panią karmicielka z Krakowa, brak kotów w kamienicy spowodował inwazje szczurów. Idąc po schodach trzeba tupać, by sie te zwierzątka odsuwaly z drogi :cool1:

Posted

ja tej pani moge dostarczyc kilka jesli chce :eviltong:

pzdr
GreenEvil
p.s. i wychodzi to co ja zawsze mowie przeciwnikom kotow - zdecydujcie sie co wolicie... koty czy szczury ;)

malagos napisał(a):
Dzis znów rozmawiałam z Panią karmicielka z Krakowa, brak kotów w kamienicy spowodował inwazje szczurów. Idąc po schodach trzeba tupać, by sie te zwierzątka odsuwaly z drogi :cool1:

Posted

Te ostatnie uwagi powinni przeczytać ci ludzie z Częstochowy, co zabijaja okienka piwniczne i likwidują koty! - wątek na dogo jest o tym... :shake:

Posted

malagos napisał(a):
no rzeczywiscie "za jakiś czas", bo dziś dostałam łapą z jednym małym pazurkiem za to, ze chciałam poglaskać kawalera :placz:

Ej Borysku, ciotka wraca z urlopu a tu takie skargi na ciebie:shake:

Posted

Tweety, wysłałam podpisaną umowę adopcyjną.
Od piatku przez 2 tyg. mnie nie będzie, posiedze sobie na urlopie w zacisznym zakątku Polski, bez komputera i gazet :p
Zwierzaki zostaną pod opieką TŻ i mojej siostry, która lubi :evil_lol: u mnie na wsi spędzać urlop! :razz:

Posted

Tej Pani z Krakowa można wysłać koty, bo to super kobieta. Tylko sterylizowane, bo znowu trafią do tego strasznego schronu :-(.

Malagos, odpoczywaj i wracaj z nowymi siłami do swoich footerek.

Posted

przepraszam was za offa, ale nie wiem gdzie i do kogo sie zwrocic o rade :(

moze mi jakos pomozecie bo kompletnie nie wiem gdzie napisac i co robic....wczoraj kolo mojej pracy pojawila sie mama z czteroma kocietami - skryły sie przed deszczem kolo biura i narazie tam zostaly. Maluchy sa juz na tyle duze, ze jak im dzis dalismy jesc to zjadly normalna kocia karme. Maluchy moznaby złapać, ale mamy raczej nie dam rady :( jest praktycznie dzika :( tylko nie mam co zrobic z tymi maluchami :( mam w domu kotke, ktora maluchow raczej nie zaakceptuje :( gdybym jeszcze miala dom ale w mieszkaniu nie mam takiej mozliwosci - poradzcie co robic - propozycje wyslijcie na PW jesli mozecie !!!!! szefowa chce je przepedzic :(

Posted

napisalam na tym watku ta wiadomosc, ale nie wiem czy ta pani czyta dogo....nie wiem kto sie tymi kotkami i Boryskiem zajmowal......gdyby ktos je zabral mozna by potem porobic bazarki na sterylki (nawet nie wiem czy i ile tam jest kotek a ile kotow)

Posted

Gdzie to jest dokładnie,jaka część Krakowa?
Namiar na Panią Lucynę na pewno ma dziennikarka Magda Hejda z TVP Kraków (ta od "Kundla burego"). Numer do redakcji -nie wiem czy działa tylko podczas programu: (12) 423-60-77