Tweety Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='malagos'] Takie cudko czeka na ratunek w schronisku w Olsztynie! koteczka, juz ostrzyżona, troche odkarmiona, ale chora na kk. Nie ma mozliwosci wykonania badać na białaczke i FiV. Ma jej Ania i Kropka zalozyć wątek.... :shake: a wiadomo w jakim wieku? Patsi z Bytomia pytała dzisiaj o persika Quote
malagos Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 to pw od Ania i Kropka z Olsztyna: Witaj Pamiętasz jak mówiłam Ci o tej biednej koteczce perskiej. Kicia była w fatalnym stanie. Gdy została znaleziona jej sierść była jednym wielkim kołtunem, pokrytym odchodami i błotem. Kociczka była wychudzona i chora. Do tego wszystkiego była w ciąży. Teraz kotka jest ogolona i troszkę przytyła. Cały czas jest leczona, jednak bardzo wolno wraca do zdrowia. Bardzo pilnie potrzebuje domku, chociaż tymczasowego. U nas wszystkie tymczasy zajęte. oraz: Kotka ma koci katar. Niestety nie może trafić do domu, w którym nie będzie mogła być odizolowana od innych kotów. badań nie miała robionych, schronisko nie ma możliwości zrobienia badań. Nie wiem nawet do kogo zwrócić się o pomoc. Nie znam dobrze kociarzy. Quote
malagos Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Borysek cudnie bawił sie dzis robaczkiem - jakiś żuczek chodził po podłodze i dostarczył kotu rozrywki. Quote
GuniaP Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ten zasiusiany mateterac to wyczyść VITOPAR-em ja to stosuje i dobrze sie sprawdza. Quote
malagos Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 trochę z innej beczki, ale to mój pierwszy raz :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117656 Quote
EVA2406 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Co to jest Vitopar i gdzie go kupić? tak na wszelki wypadek ;). A dlaczego tej kici z Olsztyna nie można wykonać badań? :crazyeye:. Jak jest kasa na badania i chęć weta to wszystko można :mad: Cudnie, że Borysek zaczyna się robić domowym kotkiem. Quote
malagos Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dzis była strasznie poteżna burza, ciemno w środku dnia, ulewa jak diabli.A ja patrzę, z pokoju gościnnego na dole wychodzi Borysek i myk, do siebie na górę. Czyli powolutku zwiedza mieszkanie. Quote
malagos Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Kto chce, kto chce? :cool3: Nowiutkie zdjecia Boryska! Aż sie prosi, by dac je na "Metamorfozy"!! Quote
Isabel Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ale chłopak wypiękniał! Nie ten sam Borysek!!!:loveu: Quote
Tweety Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja Cię kręcę! Quote
malagos Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jak miauczy, to tak zabawnie marszczy nosek, jakby szczerzył kły :evil_lol: Quote
malagos Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 a co, dałam Boryska na Metamorfozy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=378 Quote
EVA2406 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Malagos, ale zrobiłaś z bidy super przystojniaka :lol:. Nie poznałabym go. Moje gratulacje. Quote
malagos Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 chyba wywołałam wojnę na Metamorfozach :crazyeye: Tweety, EVA, potwierdźcie tozsamość Boryska, bo zarzucają mi jakis machloje ze zdjeciami, zwłaszcza post Woli :crazyeye: :-( to nie jest zabawne! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10621597#post10621597 Quote
EVA2406 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Tak prawdę powiedziawszy to on mało podobny do siebie ;), ale te oczy..................tak samo piękne. Tylko teraz spokojne i ufne. To wszystko dzięki Tobie, Małgosiu :loveu: Quote
Tweety Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 jest przepiękny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malagos Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 miałam dawno o to zapytać, ale zapominałam - ta ucięta końcówka uszka lewego to świadczy o kastracji wolożyjącego kota? Quote
malagos Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a to Szara, czyli Kim, wkrótce, mam nadzieje, towarzyszka zabaw Boryska Quote
Tweety Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 malagos napisał(a):miałam dawno o to zapytać, ale zapominałam - ta ucięta końcówka uszka lewego to świadczy o kastracji wolożyjącego kota? nie wiem czy w jego przypadku ale najczęściej tak Quote
malagos Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Bo właśnie Borys ma tak obciety rożek lewego ucha. Quote
Recommended Posts