anouk92 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 O tak z tym banerkiem to super pomysł. Malagos niestety nie mamy wpływu na przebieg festynu. Co do tego w Czerwcu wiem że już wszytsko ustalone. Będzie to festyn szantowy. My tylko dostaliśmy miejsce na stoisko. Ale bardzo dziękujemy. Może kiedyż taki kontakt się przyda. Quote
anouk92 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Właśnie dostałam paczkę od Izy S. z super rzeczami na festyn. Dzięujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: USB pozwolę sobie wystawić na bazarek. Quote
pakita Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 W tym roku także postaram się pomóc z fantami. Już rozsyłam wici po firmie niech przyniosą co nieco a ja to przekażę Wam.... Czy Ewa (chyba Ewa to była :oops:) mogłaby potem to odebrac ode mnie z Marek z Kosynierów jak rok temu? Quote
EVA2406 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 pakita napisał(a):W tym roku także postaram się pomóc z fantami. Już rozsyłam wici po firmie niech przyniosą co nieco a ja to przekażę Wam.... Czy Ewa (chyba Ewa to była :oops:) mogłaby potem to odebrac ode mnie z Marek z Kosynierów jak rok temu? Z ogromną przyjemnością Cioteczko :lol:. Mam nadzieję, że tym razem też nas odwiedzisz na festynach ;) Quote
pakita Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 będę, będę...tylko brzuch przyniosę na rękach :p albo w wózku... mam juz kilka gadżetów dla Was, ale sądzę, ze akcja zbierania w pracy potrwa jeszcze ze 2 tyg. i wtedy zabierzesz wszystko razem .... Quote
Niuni&Pupi Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Witam. Chciała bym się zapytać, co, gdzie i do kiedy można dostarczać na festyn? Quote
Zmysł Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Niuni&Pupi napisał(a):Witam. Chciała bym się zapytać, co, gdzie i do kiedy można dostarczać na festyn? a skąd jesteś? Quote
EVA2406 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Zmysł napisał(a):a skąd jesteś? Szybszy jesteś ode mnie. O to samo chciałam zapytać. Quote
Niuni&Pupi Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Przepraszam, ale cały dzień byłam w terenie :oops: Mimo wpisania do profilu, przy avatarze nie wyświetla się Warszawa :roll: Tzn. jestem z Warszawy. Quote
Zmysł Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Niuni&Pupi napisał(a):Przepraszam, ale cały dzień byłam w terenie :oops: Mimo wpisania do profilu, przy avatarze nie wyświetla się Warszawa :roll: Tzn. jestem z Warszawy. w takim razie ja mogę od Ciebie cos odebrać Quote
Niuni&Pupi Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Zmysł napisał(a):w takim razie ja mogę od Ciebie cos odebrać "Coś" no właśnie, co się najlepiej sprawdza??? Nie mam doświadczenia przy takich imprezach i nie wiem, czy bardziej pożądane są książki, czy jakieś gadżety? Dysponuję jednym i drugim, tylko nie wiem co się realnie nada i sprawdzi... Quote
anouk92 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Niuni&Pupi napisał(a):"Coś" no właśnie, co się najlepiej sprawdza??? Nie mam doświadczenia przy takich imprezach i nie wiem, czy bardziej pożądane są książki, czy jakieś gadżety? Dysponuję jednym i drugim, tylko nie wiem co się realnie nada i sprawdzi... Wszystko się przyda - książki, gadżety, loteria jest dla każdego więc każdy może sobie wybrac nagrodę. Jak coś się nie będzie nadawało na loterię to wystawimy na bazarku. Quote
Zmysł Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 tak jest, wszystko, co może ucieszyć osoby, głównie dzieciaki, jako wygrana na loterii, nadaje się znakomicie Quote
Zmysł Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Niuni&Pupi napisał(a):Do środy naszykuję paczuszkę z fantami, zatem prosze o info na PW od odoby, odpowiedzialnej za zbieranie, która przejmie ode mnie paczkę na terenie Warszawy. Nie ukrywam, ze ktoś z okolic Bielan/Żoliborza był by najlepszy, bo niestety nie mam czasu i możliwości na wojaże po stolocy... lub ktoś na linii metra, wtedy można spotkać się na konkretnej stacji;) Czekam na info. mogę podjechać do Ciebie wieczorkiem na Żoliborz Quote
Niuni&Pupi Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Do środy naszykuję paczuszkę z fantami, zatem prosze o info na PW od odoby, odpowiedzialnej za zbieranie, która przejmie ode mnie paczkę na terenie Warszawy. Nie ukrywam, ze ktoś z okolic Bielan/Żoliborza był by najlepszy, bo niestety nie mam czasu i możliwości na wojaże po stolocy... lub ktoś na linii metra, wtedy można spotkać się na konkretnej stacji;) Czekam na info. Quote
anouk92 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Przepraszam za offa ale szukam DT lub DS dla staruszki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mam-100-lat-nie-mam-domu-prosze-o-pomoc-w-oglaszaniu-dom-133171/ Quote
Niuni&Pupi Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Zmysł napisał(a):mogę podjechać do Ciebie wieczorkiem na Żoliborz :multi: Super. Zaraz wysyłam PW. Quote
Zmysł Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Niuni&Pupi napisał(a)::multi: Super. Zaraz wysyłam PW. dostałem i odpisałem;) Quote
anouk92 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 tomcug napisał(a):Do kogo wysłać paczuszkę? Kochana Tomcug:loveu:. Paczuszka do mnie. Już piszę adres na pw. Quote
Zmysł Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 odebrałem od Niuni&Pupi fanty. Część nada się na bazarek. Bardzo dziękujemy:loveu: Quote
fona Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ja Cię poproszę w kwietniu, bo teraz wyjezdzam, a moze cos dostane do tego czasu. Puszcze jeszcze mail do znajomych po powrocie, to na pewno cos poprzynosza. Quote
Recommended Posts