Jump to content
Dogomania

Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

Posted

O tak z tym banerkiem to super pomysł.

Malagos niestety nie mamy wpływu na przebieg festynu. Co do tego w Czerwcu wiem że już wszytsko ustalone. Będzie to festyn szantowy.
My tylko dostaliśmy miejsce na stoisko. Ale bardzo dziękujemy. Może kiedyż taki kontakt się przyda.

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie dostałam paczkę od Izy S. z super rzeczami na festyn. Dzięujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
USB pozwolę sobie wystawić na bazarek.

Posted

W tym roku także postaram się pomóc z fantami. Już rozsyłam wici po firmie niech przyniosą co nieco a ja to przekażę Wam.... Czy Ewa (chyba Ewa to była :oops:) mogłaby potem to odebrac ode mnie z Marek z Kosynierów jak rok temu?

Posted

pakita napisał(a):
W tym roku także postaram się pomóc z fantami. Już rozsyłam wici po firmie niech przyniosą co nieco a ja to przekażę Wam.... Czy Ewa (chyba Ewa to była :oops:) mogłaby potem to odebrac ode mnie z Marek z Kosynierów jak rok temu?

Z ogromną przyjemnością Cioteczko :lol:.
Mam nadzieję, że tym razem też nas odwiedzisz na festynach ;)

Posted

będę, będę...tylko brzuch przyniosę na rękach :p albo w wózku...
mam juz kilka gadżetów dla Was, ale sądzę, ze akcja zbierania w pracy potrwa jeszcze ze 2 tyg. i wtedy zabierzesz wszystko razem ....

Posted

Niuni&Pupi napisał(a):
Przepraszam, ale cały dzień byłam w terenie :oops:
Mimo wpisania do profilu, przy avatarze nie wyświetla się Warszawa :roll:
Tzn. jestem z Warszawy.

w takim razie ja mogę od Ciebie cos odebrać

Posted

Zmysł napisał(a):
w takim razie ja mogę od Ciebie cos odebrać

"Coś" no właśnie, co się najlepiej sprawdza??? Nie mam doświadczenia przy takich imprezach i nie wiem, czy bardziej pożądane są książki, czy jakieś gadżety? Dysponuję jednym i drugim, tylko nie wiem co się realnie nada i sprawdzi...

Posted

Niuni&Pupi napisał(a):
"Coś" no właśnie, co się najlepiej sprawdza??? Nie mam doświadczenia przy takich imprezach i nie wiem, czy bardziej pożądane są książki, czy jakieś gadżety? Dysponuję jednym i drugim, tylko nie wiem co się realnie nada i sprawdzi...

Wszystko się przyda - książki, gadżety, loteria jest dla każdego więc każdy może sobie wybrac nagrodę. Jak coś się nie będzie nadawało na loterię to wystawimy na bazarku.

Posted

Niuni&Pupi napisał(a):
Do środy naszykuję paczuszkę z fantami, zatem prosze o info na PW od odoby, odpowiedzialnej za zbieranie, która przejmie ode mnie paczkę na terenie Warszawy. Nie ukrywam, ze ktoś z okolic Bielan/Żoliborza był by najlepszy, bo niestety nie mam czasu i możliwości na wojaże po stolocy... lub ktoś na linii metra, wtedy można spotkać się na konkretnej stacji;)
Czekam na info.

mogę podjechać do Ciebie wieczorkiem na Żoliborz

Posted

Do środy naszykuję paczuszkę z fantami, zatem prosze o info na PW od odoby, odpowiedzialnej za zbieranie, która przejmie ode mnie paczkę na terenie Warszawy. Nie ukrywam, ze ktoś z okolic Bielan/Żoliborza był by najlepszy, bo niestety nie mam czasu i możliwości na wojaże po stolocy... lub ktoś na linii metra, wtedy można spotkać się na konkretnej stacji;)
Czekam na info.

Posted

Ja Cię poproszę w kwietniu, bo teraz wyjezdzam, a moze cos dostane do tego czasu.

Puszcze jeszcze mail do znajomych po powrocie, to na pewno cos poprzynosza.