EVA2406 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nie wiem czy ktoś pamięta jeszcze ten wątek, ale jest szansa powtórzyć podobną akcję. W maju będzie festyn. Rozmawiałam na temat zorganizowania podobnego kiermaszu. Mamy wstępną zgodę. Co Wy na to? Quote
fona Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 jak najbardziej ja tym razem detalicznei bardziej, jak sadze, was bede mogla wesprzec, no ale jak juz zaczne zbierac, to kto wie ;) Quote
elainfo Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 tak tak my juz z anouk tez dostałysmy cynk od współorganizatora - zeby zacząc się juz szykować. Także zbieramy siły ;-)))) Kolejne szanty znów w czerwcu- mamy troszke czasu na uzbieranie kolejnych fantów. Noi oczewiście ciooteczki i wujkowie do pomocy jak zwykle mile widziani:loveu: Quote
Poker Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 chętnie jakieś fanty podeślę.Czy macie jakieś preferencje? Quote
EVA2406 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Szanty w czerwcu, a w maju festyn rodzinny na drugim końcu Marek,w szkole w której jestem w komitecie rodzicielskim ;). Eluńka, tusz do rzęs z Twojego bazarku jest super, nawet mnie nie uczula. Jedyną jego wadą jest tylko to, że nie wiadomo czym go zmywać, taki trwały :evil_lol:. Jak się skończy, skąd ja wezmę taki sam? Quote
anouk92 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 6 Czerwca jest festyn taki jak z zeszłym roku. Już potwierdziłam że bierzemy w nim udział. Mam nadzieję że uda nam się zebrać tyle fantów na oba festyny. Założyłam nowy wątek więc ten można zamknąć. http://www.dogomania.pl/forum/f98/zbieramy-fanty-na-2-festyny-na-rzecz-psiakow-z-fundacji-maja-prosimy-o-pomoc-130757/#post11721709 Ewa wyślij mi szczegóły Festynu - kiedy dokladnie i bierzemy się do roboty!!!:multi: Quote
anouk92 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 W tym roku Fundacja Maja dostała 2 szansy na udział w festynach na których możemy przeprowadzić loterię z której dochód zostanie przekazany na zakup karmy dla psiaków z Fundacji Maja. W zeszłym roku dzięki pomocy dogomaniaków udało nam się zebrać ponad 1800 zł:multi:. W tym roku mamy nadzieję na powtórzenie tego ale bez Was nie damy rady. Potrzebne są fanty które mogą być przeznaczone na loterie. Wszystko co Wam wpadnie w ręce ale musi być w miarę nowe. Ludzie niestety są dziwni i uważają że jeśli za coś płacą to nie może to być stare lub zniczone. Proszę popytajcie wśród znajomych którzy pracują w różnych firmach może mają jakieś gadżety reklamowe które moglibyśmy wykorzystać. Bardzo prosimy o Waszą pomoc. Chętnym podam adres wysyłki, możliwy również odbiór w Warszawie. Dzięki cioteczce Eva2406 możemy wziąść udział w rodzinnym festynie w Markch w maju. Natomiast dzięki dobremu wujkowi bierzemy udział w Szantach organizowanych w Markch 6 Czerwca. Liczymy na pomoc dogomaniaków! Można też wpłącać pieniążki za które można kupić coś taniego. Mam u siebie sklep Pepco w którym można kupić super samochodzik np. za 2,99 i już jest nagroda. Losy na loterię w zeszłym roku były po 5 zł. Mój numer na wszelki wypadek: 513-077-146 W kupie siła!!!! (jak to mówią;)) Quote
Negri_2008 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No to wchodzę w to ;) Mogę odbierać w Warszawie fanty, żeby nie tracić pieniędzy na przesyłkę pocztową. Lepiej kupić za to choćby jeden samochodzik za 2,99 :evil_lol: Quote
EVA2406 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja też mogę odbierać fanty po praskiej stronie Warszawy, w Markach i okolicach. Miejsce do składowania też jakieś się znajdzie ;) Quote
rozi Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja znajdę parę rzeczy, odbiór na Pl.Wilsona, najlepiej szybko. (: Quote
Negri_2008 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 rozi napisał(a):Ja znajdę parę rzeczy, odbiór na Pl.Wilsona, najlepiej szybko. (: Może być jutro o godz. 18??? :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Nie pojadę dziś Rozi po fanty, muszę dłużej zostać w pracy :angryy: Obliczyłam, że aby zebrać podobną kwotę co w roku ubiegłym potrzebujemy 360 fantów ( przy założeniu, że losy będą po 5 zł). Cioteczki, damy radę????;) Quote
Negri_2008 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wszystkie moje plany popołudniowe nadal pokiereszowane przez pracę :diabloti: Mam nadzieję, że od poniedziałku będzie trochę spokojniej, więc będę mogła umówić się po odbiór fantów ;) Hop, Hop, kto się do nas przyłaczy? Mamy okazję zaopatrzyć w jedzonko spore stadko fajnych psiaków :lol: Quote
Zmysł Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Kto jeszcze zasili Fundację fantami? Może będzie tak fajnie, jak rok temu? Quote
Zmysł Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Fajnie, że powstał nowy wątek, ale ja jeszcze(przez sentyment) napiszę na tym wątku: ZBIERAMY FANTY NA PSIAKI! Quote
anouk92 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Na pewno będzie jeszcze lepiej niż w zeszłym roku. Tylko jakoś nikt nie odwiedza tego wątku:shake:. Tak sobie pomyślałam że na pewno każdy z nas ma jakiś znajomych którzy pracują w różnych firmach i może mają jakieś firmowe gadżety na zbyciu - warto popytać. Bardzo prosimy. Quote
izabela29 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 przyniosłam dziś z pracy kilka gadżetów, komu wysłać???,są nowe tylko część ma logo pewnej firmy, mogą być? Quote
Zmysł Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 izabela29 napisał(a):przyniosłam dziś z pracy kilka gadżetów, komu wysłać???,są nowe tylko część ma logo pewnej firmy, mogą być? myślę, że jak najbardziej. w zeszłym roku zbierał Anouk, poczekamy, aż się odezwie Quote
Negri_2008 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jestem na wątku. Dogo cały tydzień szalało, tzn nie chodziło :mad: i nie dałam rady pohopać troszeczkę ;) Quote
anouk92 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 izabela29 napisał(a):przyniosłam dziś z pracy kilka gadżetów, komu wysłać???,są nowe tylko część ma logo pewnej firmy, mogą być? Wysyłam adres na pw - dziękujemy:loveu: Negri czy udało Ci się spotkać z Rozi bo zapomniałam spytać jak się widziałyśmy. Quote
Zmysł Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 anouk92 napisał(a):Wysyłam adres na pw - dziękujemy:loveu: Negri czy udało Ci się spotkać z Rozi bo zapomniałam spytać jak się widziałyśmy. w razie czego ja się mogę spotkać z Rozi Quote
fona Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 zaklepalam kalendarze Mojego Psa - chcecie :razz: milo widziec wuja Zmysla ;] Quote
anouk92 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 fona napisał(a):zaklepalam kalendarze Mojego Psa - chcecie :razz: milo widziec wuja Zmysla ;] Chcecie, chcecie - dziękujemy kochana cioteczko:loveu: Quote
Recommended Posts