Jump to content
Dogomania

Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy ktoś pamięta jeszcze ten wątek, ale jest szansa powtórzyć podobną akcję.
W maju będzie festyn. Rozmawiałam na temat zorganizowania podobnego kiermaszu. Mamy wstępną zgodę.
Co Wy na to?

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak tak my juz z anouk tez dostałysmy cynk od współorganizatora - zeby zacząc się juz szykować. Także zbieramy siły ;-)))) Kolejne szanty znów w czerwcu- mamy troszke czasu na uzbieranie kolejnych fantów. Noi oczewiście ciooteczki i wujkowie do pomocy jak zwykle mile widziani:loveu:

Posted

Szanty w czerwcu, a w maju festyn rodzinny na drugim końcu Marek,w szkole w której jestem w komitecie rodzicielskim ;).

Eluńka, tusz do rzęs z Twojego bazarku jest super, nawet mnie nie uczula. Jedyną jego wadą jest tylko to, że nie wiadomo czym go zmywać, taki trwały :evil_lol:. Jak się skończy, skąd ja wezmę taki sam?

Posted

6 Czerwca jest festyn taki jak z zeszłym roku. Już potwierdziłam że bierzemy w nim udział. Mam nadzieję że uda nam się zebrać tyle fantów na oba festyny.

Założyłam nowy wątek więc ten można zamknąć.

http://www.dogomania.pl/forum/f98/zbieramy-fanty-na-2-festyny-na-rzecz-psiakow-z-fundacji-maja-prosimy-o-pomoc-130757/#post11721709

Ewa wyślij mi szczegóły Festynu - kiedy dokladnie i bierzemy się do roboty!!!:multi:

Posted

W tym roku Fundacja Maja dostała 2 szansy na udział w festynach na których możemy przeprowadzić loterię z której dochód zostanie przekazany na zakup karmy dla psiaków z Fundacji Maja.

W zeszłym roku dzięki pomocy dogomaniaków udało nam się zebrać ponad 1800 zł:multi:.

W tym roku mamy nadzieję na powtórzenie tego ale bez Was nie damy rady.

Potrzebne są fanty które mogą być przeznaczone na loterie. Wszystko co Wam wpadnie w ręce ale musi być w miarę nowe. Ludzie niestety są dziwni i uważają że jeśli za coś płacą to nie może to być stare lub zniczone.

Proszę popytajcie wśród znajomych którzy pracują w różnych firmach może mają jakieś gadżety reklamowe które moglibyśmy wykorzystać.

Bardzo prosimy o Waszą pomoc.
Chętnym podam adres wysyłki, możliwy również odbiór w Warszawie.

Dzięki cioteczce Eva2406 możemy wziąść udział w rodzinnym festynie w Markch w maju. Natomiast dzięki dobremu wujkowi bierzemy udział w Szantach organizowanych w Markch 6 Czerwca.

Liczymy na pomoc dogomaniaków!

Można też wpłącać pieniążki za które można kupić coś taniego. Mam u siebie sklep Pepco w którym można kupić super samochodzik np. za 2,99 i już jest nagroda. Losy na loterię w zeszłym roku były po 5 zł.

Mój numer na wszelki wypadek: 513-077-146

W kupie siła!!!! (jak to mówią;))

Posted

Nie pojadę dziś Rozi po fanty, muszę dłużej zostać w pracy :angryy:

Obliczyłam, że aby zebrać podobną kwotę co w roku ubiegłym potrzebujemy 360 fantów ( przy założeniu, że losy będą po 5 zł).

Cioteczki, damy radę????;)

Posted

Wszystkie moje plany popołudniowe nadal pokiereszowane przez pracę :diabloti:

Mam nadzieję, że od poniedziałku będzie trochę spokojniej, więc będę mogła umówić się po odbiór fantów ;)

Hop, Hop, kto się do nas przyłaczy?
Mamy okazję zaopatrzyć w jedzonko spore stadko fajnych psiaków :lol:

Posted

Na pewno będzie jeszcze lepiej niż w zeszłym roku.
Tylko jakoś nikt nie odwiedza tego wątku:shake:.

Tak sobie pomyślałam że na pewno każdy z nas ma jakiś znajomych którzy pracują w różnych firmach i może mają jakieś firmowe gadżety na zbyciu - warto popytać. Bardzo prosimy.

Posted

izabela29 napisał(a):
przyniosłam dziś z pracy kilka gadżetów, komu wysłać???,są nowe tylko część ma logo pewnej firmy, mogą być?

myślę, że jak najbardziej. w zeszłym roku zbierał Anouk, poczekamy, aż się odezwie

Posted

izabela29 napisał(a):
przyniosłam dziś z pracy kilka gadżetów, komu wysłać???,są nowe tylko część ma logo pewnej firmy, mogą być?

Wysyłam adres na pw - dziękujemy:loveu:

Negri czy udało Ci się spotkać z Rozi bo zapomniałam spytać jak się widziałyśmy.

Posted

anouk92 napisał(a):
Wysyłam adres na pw - dziękujemy:loveu:

Negri czy udało Ci się spotkać z Rozi bo zapomniałam spytać jak się widziałyśmy.

w razie czego ja się mogę spotkać z Rozi