Zmysł Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 fona napisał(a):Ja mam jeszcze fanty... to może jakoś do końca tygodnia odbiorę. bo już powoli trzeba robić remanencik Quote
anouk92 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Zmysł napisał(a):to może jakoś do końca tygodnia odbiorę. bo już powoli trzeba robić remanencik Tak w przyszłym tygodniu siadam do liczenia i przebierania fantów - trzeba porobić kupony na loterię. Będzie trochę pracy ale damy radę. Eva czy Ty masz jakieś składane stoliki ale jakikolwiek stolik który wejdzie do samochodu? Quote
fona Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Zmysł napisał(a):to może jakoś do końca tygodnia odbiorę. bo już powoli trzeba robić remanencik to moze jutro, bo dzis skoncze pozno, a w piatek mam mocke Quote
Zmysł Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 fona napisał(a):to moze jutro, bo dzis skoncze pozno, a w piatek mam mocke Dobra, o 20 może być? Quote
EVA2406 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Kora napisał(a):Nie postaram;), tylko odbieraj :mad:bo mnie dziecko zabije za prawie caly bagaznik zawalony. Jutro rano zadzwonię do Twojego Dziecka, bo dzisiaj już było za późno. Aniu, mam taki spory stół plastikowy, ze zdejmowanymi nogami, niezbyt elegancki, ale można czymś przykryć ;). Do Zmysła do samochodu pewnie wejdzie, bo do mojego to raczej nie. Mam jescze krzesełka plastikowe, bo tyle godzin na stojąco nie damy rady. Quote
anouk92 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 EVA2406 napisał(a): Aniu, mam taki spory stół plastikowy, ze zdejmowanymi nogami, niezbyt elegancki, ale można czymś przykryć ;). Do Zmysła do samochodu pewnie wejdzie, bo do mojego to raczej nie. Mam jescze krzesełka plastikowe, bo tyle godzin na stojąco nie damy rady. To to super :multi:- stół czymś się przykryje i będzie ładnie. Krzesła też się bardzo przydadzą. Quote
EVA2406 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Odebrałam dary od Kory, poprzez Jej Córkę. Wielkie dzięki Koro :Rose:. Dzisiaj jeszcze zgłosiła się do mnie Selenga z chęcią przekazania darów. Jak tylko będę wszystko miała, zadzwonię do Ciebie Aniu i się jakoś umówimy. Quote
Zmysł Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A ja wczoraj odebrałem od Fony. Dziękujemy:loveu: Quote
Zmysł Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dokonaliśmy z Anouk92 wstępnego remanentu fantów. Dużo tego:loveu: Komisyjnie uznaliśmy, że część rzeczy przyniesie większą korzyść poprzez wystawienie ich na bazarku, gdyż mamy nadzieję, że uzyskają znacznie większą wartość, niż los za 5 zł. Jeśli darczyńcy nie zgłaszają sprzeciwu, Anouk i ja zrobimy z nich kilka bazarków-oczywiście na rzecz zielonkowskich psiaków. Jeszcze raz dziękujemy wszystkim Dobrym Duszom, dzięki którym garaż Anouk pęka w szwach:loveu::loveu::loveu: Quote
Zmysł Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 _beatka_ napisał(a):ja wyrażam zgodę na sprzedaż moich fantów;) wielkie dzięki;) Quote
tomcug Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Pewnie wszyscy się zgodzą. Fanty są darami, a jeśli mogą przynieść jeszcze większą korzyść psiakom to tym lepiej dla wszystkich. ;) Quote
Zmysł Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 tomcug napisał(a):Pewnie wszyscy się zgodzą. Fanty są darami, a jeśli mogą przynieść jeszcze większą korzyść psiakom to tym lepiej dla wszystkich. ;) co racja, to racja;) Quote
Selenga Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 tomcug napisał(a):Pewnie wszyscy się zgodzą. Fanty są darami, a jeśli mogą przynieść jeszcze większą korzyść psiakom to tym lepiej dla wszystkich. ;) Też tak uważam Quote
Zmysł Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 fona napisał(a):i jak bylo na festynie? to 14 czerwca dopiero Quote
EVA2406 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Przypominam, że jeszcze u mnie jest część fantów i dzisiaj, tylko o przyzwoitszej godzinie, zadzwonię do Ani, aby przekazać to co zebrałam, czyli przedmioty od Pauliny,od Kory i ode mnie. Quote
biedronka-ania Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Gdzie odbywa się ta impreza (koło jakiego większego miasta)? Jak mi się uda jakoś dojechac to oczywiście jestem chętna do pomocy Quote
anouk92 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 EVA2406 napisał(a):Przypominam, że jeszcze u mnie jest część fantów i dzisiaj, tylko o przyzwoitszej godzinie, zadzwonię do Ani, aby przekazać to co zebrałam, czyli przedmioty od Pauliny,od Kory i ode mnie. Eva jeśli nie będziesz miała nic przeciwko to wyślę swojego TZ po nie jak będzie wracał z pracy albo dzisiaj albo jutro. Quote
Zmysł Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 biedronka-ania napisał(a):Gdzie odbywa się ta impreza (koło jakiego większego miasta)? Jak mi się uda jakoś dojechac to oczywiście jestem chętna do pomocy Marki koło Warszawy Quote
Tomo 2 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Darku martwi mnie ten strajk na poczcie . Duża paczka z pieknymi fantami powinna trafić do Ciebie , będą tam ręcznie robione brazoletki, szkatulki itp. piękne rzeczy Gdyby co oto nr nadania/paczki 00259007733166249857 miejsce nadania Boleslawiec . Pozdrowionka :lol: Quote
Zmysł Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Tomo 2 napisał(a):Darku martwi mnie ten strajk na poczcie . Duża paczka z pieknymi fantami powinna trafić do Ciebie , będą tam ręcznie robione brazoletki, szkatulki itp. piękne rzeczy Gdyby co oto nr nadania/paczki 00259007733166249857 miejsce nadania Boleslawiec . Pozdrowionka :lol: Dzięki. Na razie nie ma. A Ty będziesz na festynie? Quote
Recommended Posts