Jump to content
Dogomania

Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

Posted

rozi napisał(a):
Penelopa jak czekała, to się nie oglądała za innymi, tylko szalik dziergała.

Nie znam, nie słyszałem o takiej dogomaniaczce:evil_lol:
To jak, jutro? Dzisiaj? Dysponujesz czasem czasem?

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
Mam nadzieję, że tym razem nas odwiedzisz ;)

Na Polach będę jak co roku, tylko nie wiem, czy jak co roku przy stoisku Niczyich :cool1:
Do Marek jest dalej, niestety :roll:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
3 i pół zeta :razz:

Nie jestem organizatorem, wiec nie chce sie wymadrzac, ale wydaje mi sie, ze na razie nie ma sensu kupowac fantow. Jest jeszcze tyle czasu, uzbieramy, a jesli zabraknie, mozna dokupic - ale nei zabraknie ;)

Mam jeszcze film Bobby na DVD, ok. 40 szt.
To Zmyslowi dam z jeszcze paroma innymi gadzetami.

Posted

malagos napisał(a):
Na Polach będę jak co roku, tylko nie wiem, czy jak co roku przy stoisku Niczyich :cool1:
Do Marek jest dalej, niestety :roll:

No, takiej odpowiedzi się nie spodziewałam :mad:.
Przecież jak dojedziesz do Warszawy to Cię odbiorę.

Posted

Ja też miło wspominam tamten festyn :lol:. Może ktoś obejrzy fotki, poczyta o sukcesie i postanowi nas wesprzeć fantami lub w inny sposób.
Nie zamykajcie tego wątku. Czasem miło oderwać się od dramatów i powspominać..........;)

Posted

Mylą mi się wątki.
Mam troszkę fantów, Wisela też dorzuciła fajną książeczkę, jeszcze poszperam. Ja myślę, że znajdzie się sporo osób darczyńców i fantów nie zabraknie. :lol:

Posted

tomcug napisał(a):
Mylą mi się wątki.
Mam troszkę fantów, Wisela też dorzuciła fajną książeczkę, jeszcze poszperam. Ja myślę, że znajdzie się sporo osób darczyńców i fantów nie zabraknie. :lol:

Cioteczko:loveu:, oby się Twoje słowa spełniły.
Mam nadzieję, że w tym roku przyjedziesz na festyn ;)

Posted

EVA2406 napisał(a):
Cioteczko:loveu:, oby się Twoje słowa spełniły.
Mam nadzieję, że w tym roku przyjedziesz na festyn ;)

Ewuś, ja wkrótce wyślę paczuszkę, ciężko było zebrać coś sensownego, ale myślę, że może być. ;)
A z przyjazdu to pewnie nici, nie będę robić zbędnych nadziei, trochę mi się pokręciło w życiu i raczej to nierealne. :-(

Posted

EVA2406 napisał(a):
Qrcze, czy wszystkim dobrym ludziom musi się coś "kręcić" w życiu?
Coraz tu więcej takich :shake:

Ktoś kiedyś powiedział, że gdyby czasem nie było źle, to człowiek nawet nie wiedziałby, że jest dobrze. Może to prawda? Na pewne rzeczy i sytuacje nie mamy wpływu i trzeba brać życie takim, jakie jest. Ale ciężko bardzo.

Posted

Zapytam o to samo, co na wątku Węgrowskim:
czy moze brakuje Wam dobrego kabaretu, chłopaki z Ostrołęki są swietni, to Mafioła
www.mafiola.cba.pl

a że znam jednego z nich, bo razem pracujemy, to pozwalam sobie tu prywatę uskutecznic i zachwalić :p

Posted

Wydawało mi sie ,ze jż pisałam na tym watku z prosba o zajrzenie - to się nazywa protekcja- :oops: :eviltong: na strokę kabaretu Mafioła

www.mafiola.cba.pl

bo chłopaki chętnie jeżdża na festyny i rożne swięta- sa dobrzy, w tym co robią. Maja u mnie plus za charytatywne prowadzenie co roku w Ostrołęce festynu z dochodem na psy ze schroniska w Kruszewie :roll: