Zmysł Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 rozi napisał(a):Penelopa jak czekała, to się nie oglądała za innymi, tylko szalik dziergała. Nie znam, nie słyszałem o takiej dogomaniaczce:evil_lol: To jak, jutro? Dzisiaj? Dysponujesz czasem czasem? Quote
rozi Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Dysponuję :multi: Reszta na PW, bo mnie dziewuchy pogryzą. Quote
malagos Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 EVA2406 napisał(a):Mam nadzieję, że tym razem nas odwiedzisz ;) Na Polach będę jak co roku, tylko nie wiem, czy jak co roku przy stoisku Niczyich :cool1: Do Marek jest dalej, niestety :roll: Quote
fona Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Negri_2008 napisał(a):3 i pół zeta :razz: Nie jestem organizatorem, wiec nie chce sie wymadrzac, ale wydaje mi sie, ze na razie nie ma sensu kupowac fantow. Jest jeszcze tyle czasu, uzbieramy, a jesli zabraknie, mozna dokupic - ale nei zabraknie ;) Mam jeszcze film Bobby na DVD, ok. 40 szt. To Zmyslowi dam z jeszcze paroma innymi gadzetami. Quote
EVA2406 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 malagos napisał(a):Na Polach będę jak co roku, tylko nie wiem, czy jak co roku przy stoisku Niczyich :cool1: Do Marek jest dalej, niestety :roll: No, takiej odpowiedzi się nie spodziewałam :mad:. Przecież jak dojedziesz do Warszawy to Cię odbiorę. Quote
EVA2406 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja też miło wspominam tamten festyn :lol:. Może ktoś obejrzy fotki, poczyta o sukcesie i postanowi nas wesprzeć fantami lub w inny sposób. Nie zamykajcie tego wątku. Czasem miło oderwać się od dramatów i powspominać..........;) Quote
Zmysł Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 o tak, to jest z moich ulubionych wątków Quote
tomcug Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mylą mi się wątki. Mam troszkę fantów, Wisela też dorzuciła fajną książeczkę, jeszcze poszperam. Ja myślę, że znajdzie się sporo osób darczyńców i fantów nie zabraknie. :lol: Quote
Tomo 2 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Witaj Aniu, Darku . Bigielki tradycyjnie podrzucą troche fantów :lol: Pozdrowionka :lol: Quote
anouk92 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Tomo 2 napisał(a):Witaj Aniu, Darku . Bigielki tradycyjnie podrzucą troche fantów :lol: Pozdrowionka :lol: Beagielki jak zwykle nie zawodne:loveu: Quote
Zmysł Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Tomo 2 napisał(a):Witaj Aniu, Darku . Bigielki tradycyjnie podrzucą troche fantów :lol: Pozdrowionka :lol: Tomku:loveu::loveu::loveu: Quote
Zmysł Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Odebrałem fanty od Rozi:loveu: Bardzo dziękujemy. Są cenne i bardzo się przydadzą Quote
EVA2406 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 tomcug napisał(a):Mylą mi się wątki. Mam troszkę fantów, Wisela też dorzuciła fajną książeczkę, jeszcze poszperam. Ja myślę, że znajdzie się sporo osób darczyńców i fantów nie zabraknie. :lol: Cioteczko:loveu:, oby się Twoje słowa spełniły. Mam nadzieję, że w tym roku przyjedziesz na festyn ;) Quote
tomcug Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 EVA2406 napisał(a):Cioteczko:loveu:, oby się Twoje słowa spełniły. Mam nadzieję, że w tym roku przyjedziesz na festyn ;) Ewuś, ja wkrótce wyślę paczuszkę, ciężko było zebrać coś sensownego, ale myślę, że może być. ;) A z przyjazdu to pewnie nici, nie będę robić zbędnych nadziei, trochę mi się pokręciło w życiu i raczej to nierealne. :-( Quote
EVA2406 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Qrcze, czy wszystkim dobrym ludziom musi się coś "kręcić" w życiu? Coraz tu więcej takich :shake: Quote
tomcug Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 EVA2406 napisał(a):Qrcze, czy wszystkim dobrym ludziom musi się coś "kręcić" w życiu? Coraz tu więcej takich :shake: Ktoś kiedyś powiedział, że gdyby czasem nie było źle, to człowiek nawet nie wiedziałby, że jest dobrze. Może to prawda? Na pewne rzeczy i sytuacje nie mamy wpływu i trzeba brać życie takim, jakie jest. Ale ciężko bardzo. Quote
Zmysł Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 EVA2406 napisał(a):Cioteczko:loveu:, oby się Twoje słowa spełniły. Mam nadzieję, że w tym roku przyjedziesz na festyn ;) może się jednak uda?:loveu: Quote
malagos Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zapytam o to samo, co na wątku Węgrowskim: czy moze brakuje Wam dobrego kabaretu, chłopaki z Ostrołęki są swietni, to Mafioła www.mafiola.cba.pl a że znam jednego z nich, bo razem pracujemy, to pozwalam sobie tu prywatę uskutecznic i zachwalić :p Quote
Zmysł Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kto jeszcze posiada jakieś fajne fanty? Quote
anouk92 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Zmysł napisał(a):trzeba chyba szerzej rozpuścić wici Niestety chyba tak bo inaczej kiepsko to widzę:shake: Quote
fona Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Damy rade, jeszcze sporo czasu przeciez :razz: Quote
Zmysł Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 no pewnie, mam już z kilku miejsc obiecane conieco Quote
malagos Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Wydawało mi sie ,ze jż pisałam na tym watku z prosba o zajrzenie - to się nazywa protekcja- :oops: :eviltong: na strokę kabaretu Mafioła www.mafiola.cba.pl bo chłopaki chętnie jeżdża na festyny i rożne swięta- sa dobrzy, w tym co robią. Maja u mnie plus za charytatywne prowadzenie co roku w Ostrołęce festynu z dochodem na psy ze schroniska w Kruszewie :roll: Quote
EVA2406 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Małgoś :loveu:, dzięki za kontakt. A może ktoś zdolny zrobi jakiś sliczny banerek. Wtedy więcej osób tu zajrzy ;) Quote
Recommended Posts