Neigh Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Może wreszcie minął ten nieszczęsny zastój adopcyjny. I baaardzo dobrze, bo ja mam sporą kolejkę:-) Quote
Kanzaj Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ufffffffff, udało się :multi::multi::multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
rufusowa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 umieram ze szczęścia :loveu::loveu::loveu: czekamy na foteczki z nowego domku :p Quote
Neigh Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Właśnie rozmawiałam z Panią Weroniką. Kreon dotarł szcześliwie do domu. Jest baaardzo ponoć zadowolony, cały czas chce się bawić, miziać. I non stop merda.... Sika w domu, zdumiony, że nie wzbudza to entuzjazmu. Został odrobaczony. Dziś po południu idzie do salonu - kąpiel, strzyżenie, trymowanie, pazury itp:-). Nie poznamy gościa:-) Quote
gusia0106 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 O kurde:crazyeye: To na ostro się za niego zabrali:lol::lol: I bardzo dobrze:lol: Doczekać się nie mogę jak go pokażemy w metamorfozach:evil_lol: Quote
rufusowa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Neigh napisał(a):Właśnie rozmawiałam z Panią Weroniką. Kreon dotarł szcześliwie do domu. Jest baaardzo ponoć zadowolony, cały czas chce się bawić, miziać. I non stop merda.... Sika w domu, zdumiony, że nie wzbudza to entuzjazmu. Został odrobaczony. Dziś po południu idzie do salonu - kąpiel, strzyżenie, trymowanie, pazury itp:-). Nie poznamy gościa:-) zaznacza teren :evil_lol: miejmy nadzieje ze sie chlopak szybko przestawi na miejski tryb zycia :loveu: Quote
malawaszka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ale fantastyczne wieści :loveu::loveu::loveu: no szkoda, że mam do Was tak daleko bo chętnie bym się z Wami napiła za domek Kreonka i Teodora :loveu: Quote
gusia0106 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 malawaszka napisał(a):ale fantastyczne wieści :loveu::loveu::loveu: no szkoda, że mam do Was tak daleko bo chętnie bym się z Wami napiła za domek Kreonka i Teodora :loveu: Będziemy musiały urządzić wirtualne picie on-line;) Neigh, a Kreon teraz w bloku mieszka? w domku? czy jak? Mówiłas mi, ale jakoś mi się zapomniało:oops: Quote
maggie1971 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Wspaniałe wieści.:multi:,tak bardzo się cieszę, Kochany Kreonku bądź szczęśliwy w nowym domku:loveu: Quote
Neigh Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 gusia0106 napisał(a):Będziemy musiały urządzić wirtualne picie on-line;) Neigh, a Kreon teraz w bloku mieszka? w domku? czy jak? Mówiłas mi, ale jakoś mi się zapomniało:oops: A powiem Ci szczerze, że sama tak do końca nie wiem.To znaczy mieszka w mieszkaniu, ale coś mi się roi ze tam jest jakiś ogródek.......... Quote
Neigh Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 malawaszka napisał(a):ale fantastyczne wieści :loveu::loveu::loveu: no szkoda, że mam do Was tak daleko bo chętnie bym się z Wami napiła za domek Kreonka i Teodora :loveu: To umówmy się tak - ponieważ my z Malawaszką mamy już na swoim koncie dwa psy razem wyadoptowane. ( Findus i Tipsik).......Teodor trzeci, z Gusią ( Tuhajbej i Kreon)to, jak dojedziemy do 10, to robimy zjazd:-) Tak szybko przeliczyłam, kurcze.........no paru psom udało mi się znaleźć domu:-)))) Quote
maggiejan Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Kreon w nowym domku :multi: :multi: :multi: A ja w błogiej nieświadomości żyłam...:shake: Ale mu się Pańciostwo trafili...:loveu: Quote
_beatka_ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 fantastyczne wieści!!!!!!!!!!!!! to ja również się do wirtualnego, świętowania i picia chętnie dolączę:beerchug::beerchug::laola::laola::popcorn::popcorn::popcorn::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Wisełka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Ziutka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Świeżutkie wieści i foteczki z nowego domku Kreonka :loveu: Witam serdecznie, Zgodnie z umową przesyłamy pierwszą turę zdjęć Trochę musieliśmy Kreona przystrzycJ wygląda jak prawdziwy lew Ma odrobinę smutną minę na zdjęciach – to po prostu skupienie związane z posiadaniem zabawki, którą traktuje bardzo poważnie – no w końcu pewnie to jego pierwsza zabawka w życiu; Spacerki są super imprezą i bardzo je lubi Jest bardzo grzeczny, troszkę posikuje sobie tam i ówdzie – ale z dnia na dzień coraz mniej U fryzjera był super grzeczny; a kąpiel – po pierwszym strachu – chyba w przyszłości nie będzie problemem Rano przychodzi się miziać i nie można się od niego odczepić Kojarzy do czego służy łóżko, choć staramy się go przekonać, że obok łóżka jest fajniej (ale ma ugruntowany pogląd na ten temat…) Nie boi się schodów ani samochodów, ani innych cywilizacyjnych spraw Chętnie wita się z nowymi kolegami w parku; Będziemy na bieżąco informować o nowych doświadczeniach, Pozdrawiamy serdecznie razem z Kreonem Weronika i Michał Quote
maggie1971 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ziutka napisał(a): Jaki on cudny:loveu:, ta mordka:loveu::loveu:, ale przystrzyżony hihi:evil_lol: Quote
Wisełka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 maggie1971 napisał(a):Jaki on cudny:loveu:, ta mordka:loveu::loveu:, ale przystrzyżony hihi:evil_lol: O ranyyyyyyyy pyszczek po prostu idealny :loveu: Quote
rufusowa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ale słodziak....nie moge...az sie łezka kręci...ale to z radości :loveu::loveu::loveu: Quote
_beatka_ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 grzywa lwa a ogon liska:loveu: wygląda pięknie:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts