Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie rozmawiałam z Panią Weroniką. Kreon dotarł szcześliwie do domu. Jest baaardzo ponoć zadowolony, cały czas chce się bawić, miziać. I non stop merda....
Sika w domu, zdumiony, że nie wzbudza to entuzjazmu.
Został odrobaczony. Dziś po południu idzie do salonu - kąpiel, strzyżenie, trymowanie, pazury itp:-). Nie poznamy gościa:-)

Posted

Neigh napisał(a):
Właśnie rozmawiałam z Panią Weroniką. Kreon dotarł szcześliwie do domu. Jest baaardzo ponoć zadowolony, cały czas chce się bawić, miziać. I non stop merda....
Sika w domu, zdumiony, że nie wzbudza to entuzjazmu.
Został odrobaczony. Dziś po południu idzie do salonu - kąpiel, strzyżenie, trymowanie, pazury itp:-). Nie poznamy gościa:-)

zaznacza teren :evil_lol:

miejmy nadzieje ze sie chlopak szybko przestawi na miejski tryb zycia :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale fantastyczne wieści :loveu::loveu::loveu: no szkoda, że mam do Was tak daleko bo chętnie bym się z Wami napiła za domek Kreonka i Teodora :loveu:

Będziemy musiały urządzić wirtualne picie on-line;)

Neigh, a Kreon teraz w bloku mieszka? w domku? czy jak?
Mówiłas mi, ale jakoś mi się zapomniało:oops:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Będziemy musiały urządzić wirtualne picie on-line;)

Neigh, a Kreon teraz w bloku mieszka? w domku? czy jak?
Mówiłas mi, ale jakoś mi się zapomniało:oops:

A powiem Ci szczerze, że sama tak do końca nie wiem.To znaczy mieszka w mieszkaniu, ale coś mi się roi ze tam jest jakiś ogródek..........

Posted

malawaszka napisał(a):
ale fantastyczne wieści :loveu::loveu::loveu: no szkoda, że mam do Was tak daleko bo chętnie bym się z Wami napiła za domek Kreonka i Teodora :loveu:

To umówmy się tak - ponieważ my z Malawaszką mamy już na swoim koncie dwa psy razem wyadoptowane. ( Findus i Tipsik).......Teodor trzeci, z Gusią ( Tuhajbej i Kreon)to, jak dojedziemy do 10, to robimy zjazd:-)

Tak szybko przeliczyłam, kurcze.........no paru psom udało mi się znaleźć domu:-))))

Posted

fantastyczne wieści!!!!!!!!!!!!!
to ja również się do wirtualnego, świętowania i picia chętnie dolączę:beerchug::beerchug::laola::laola::popcorn::popcorn::popcorn::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

Posted

Świeżutkie wieści i foteczki z nowego domku Kreonka :loveu:

Witam serdecznie,

Zgodnie z umową przesyłamy pierwszą turę zdjęć
Trochę musieliśmy Kreona przystrzycJ wygląda jak prawdziwy lew
Ma odrobinę smutną minę na zdjęciach – to po prostu skupienie związane z posiadaniem zabawki, którą traktuje bardzo poważnie – no w końcu pewnie to jego pierwsza zabawka w życiu;
Spacerki są super imprezą i bardzo je lubi
Jest bardzo grzeczny, troszkę posikuje sobie tam i ówdzie – ale z dnia na dzień coraz mniej
U fryzjera był super grzeczny; a kąpiel – po pierwszym strachu – chyba w przyszłości nie będzie problemem
Rano przychodzi się miziać i nie można się od niego odczepić
Kojarzy do czego służy łóżko, choć staramy się go przekonać, że obok łóżka jest fajniej (ale ma ugruntowany pogląd na ten temat…)
Nie boi się schodów ani samochodów, ani innych cywilizacyjnych spraw
Chętnie wita się z nowymi kolegami w parku;

Będziemy na bieżąco informować o nowych doświadczeniach,

Pozdrawiamy serdecznie razem z Kreonem
Weronika i Michał