_beatka_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dziewczyny wybaczcie że zaśmiecę wątek, ale wczoraj byłam u znajomych na działce-miejscowość Izbica nad Zegrzem. Jak tam jechałam to wyszedł nam na drogę piesek, potem zaczął biec za autem aż nie dotarliśmy na teren posesji znajomych. Piesek podobno został tam wyrzucony i się tak błąka, rzekomo parę lat...śpi w trawie albo na polu, jest trochę straszy-na moje oko ma ok7 lat bo pyszczek ma już lekko siwy. Do ludzi jest bardzo grzeczny, łagodny, łasi się, liże po rękach. Rozumie komendy. Jak mówiłam nie wolno, wróć to przychodził do mnie od razu...widać, że kiedyś miał dom:-( strasznie mi leży jego los na sercu, jak odjeżdżałam i go zostawiałam to mi się serce krajało, dosłownie:placz: wiem, że wszyscy są mocno zapsieni ale jakbyście wiedziały o tanim tymczasie który się zwolnił, nawet kojcu czy budzie to błagam dajcie znać. Pies podobno jest tam cały czas, probuje wchodzić do domów i aut, byle ktoś go zabral:-(jakby się coś zwolniło to wrócę po niego, przecież nie można go tak zostawić...:placz::placz::placz: Quote
Neigh Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Izbica, to odległość dosłownie przejażdzki rowerem ode mnie.......Hmm czekaj muszę zadzwonić do p. Danusi. Ona przyjezdza tam na działki......moze by go potymczasowała...... Quote
Neigh Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Nie ma za co ;-). Dziękować sobie będziemy jak się bezpiecznie znajdzie "sama wiesz gdzie" i założy się mu wątek. Quote
Kanzaj Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Neigh napisał(a):Nie ma za co ;-). Dziękować sobie będziemy jak się bezpiecznie znajdzie "sama wiesz gdzie" i założy się mu wątek. Czyżby????????????? się udało!!!!!!!!!!!! Quote
_beatka_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 na razie są wstępne ustalenia:cool3: mam nadzieje, że się uda, a Neigh dziękuję jeszcze raz:Rose::Rose::Rose: Quote
Kanzaj Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Neigh to ma te domki gdzieś pochowane w rękawie???:evil_lol: Quote
Miki Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Neigh napisał(a):Tiaaa czary mary hokus pokus:-) No, mogę zaświadczyć. W końcu mam dwa neighowe pieski. :hand::hand: Quote
Neigh Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Miki napisał(a):No, mogę zaświadczyć. W końcu mam dwa neighowe pieski. :hand::hand: Same widzicie:-) Quote
_beatka_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 to jeszcze nie domek, ale najlepsza droga do niego:razz: Quote
gusia0106 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 A co nowego u Kreona? Piękny strasznie z niego pies:oops: Taki Variuchopodobny:oops: Quote
Neigh Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Na razie wieści brak, ale ja WIEM, że on rewelacyjnie trafił. To się czuje:-) Bardzo mi się podobała mina tego chłopaka jak podszedł do boksu. On był na tak już w odległości 0.5 metra.......tak lubię:-) Jest inny problem. Jest w schronie kolejny Variuchopoobny tyle ze starowina. Siedzi w tak zwanym "domu starców" to taki rządek przed kuchnią........z przypadkami beznadziejnymi. Krzywo pozrastane łapy, ślepe itp...... Prosiłam o zdjęcia, ale jak na razie się nie doprosiłam. Nic sama pojadę i zrobię, ale nie wiem kiedy. Zreszta mam jakąś furę kołder do wywiezienia. Dary od p. Teresy. Achaś....i jest tam jeden taki cuuuuudnej urody Beethoven się nazywa. Pasuuuuje. To taki mix owczarka pirenejskiego z bernardynem. CUDO! Quote
gusia0106 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Neigh, to jak będziesz miała te zdjęcia to dawaj. Coś sie wymyśli prędzej czy później - może jakiś boski dom dla nich tez się znajdzie. Quote
_beatka_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 kanzaj daję słowo honoru ze jutro aukcja będzie gotowa, wybacz ten poślizg:oops: Quote
gusia0106 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='Kanzaj']Ja mam zdjęcia psiaków z Krzyczek... Kanzaj, to wyślij mi na maila: [email protected] Wszystkim nie pomożemy ale jeśli znajdzie się dom dla choćby jednego to już będzie coś...nie? Quote
Neigh Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='gusia0106']Kanzaj, to wyślij mi na maila: [email protected] Wszystkim nie pomożemy ale jeśli znajdzie się dom dla choćby jednego to już będzie coś...nie? To będzie dokładnie Kochana Moja o jednego szcześliwego psa wiecej......a akurat stamtąd to o jedno życie wiecej...... Quote
maggiejan Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Kanzaj, czy Ty piszesz na jakimś specjalnym wątku krzyczkowym co tam się teraz dzieje? Quote
Kanzaj Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 maggiejan napisał(a):Kanzaj, czy Ty piszesz na jakimś specjalnym wątku krzyczkowym co tam się teraz dzieje? Nie, bo Krzyczkowy jest do adopcji. Czekają 132 nieszczęścia... Quote
gusia0106 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Jak się czuje Kreon w domku? Wiecie cos może? Quote
gusia0106 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Macie jakieś nowe wieści z Kreonowego domku? Quote
mysza 1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Oj weszłam specjalnie, bo myslałam, ze Ty masz;), szkoda. Quote
Recommended Posts