Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Pomysł jest super, a allegro istotnie było. Potem z różnych przyczyn musieliśmy się wstrzymać. Ale rozmawiamy z Gagatą o wznowieniu. Jeśli Isadorko mogłabyś przygotować, to będę wdzięczna, bo tak świetnej aukcji jak Ty, to nikt nie zrobi. Zdjęcia mamy tylko te, co są na wątku. Część mam tu (pierwszych 6) [URL]http://margo05.fotosik.pl/albumy/407309.html#e[/URL] Inne w domu. Gagatka ma część u siebie, więc trzeba się do niej uśmiechnąć w temacie :evil_lol: Nie wiem jak będzie z dużą rozdzielczością :cool3: Quote
Isadora7 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dobra to się nie przejmujcie podciągnę te zdjęcia w photoshopie tylko to co możliwe ślijcie mi na maila. Ściągane ze strony są zawsze gorsze. A ja z nich zrobię portfolio psiakom. Quote
Majawrc Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Witam, dostałam już najważniejsze informację, ale możecie mi jeszcze pomoc i podać rozmiary nogi naszej starszej pary? Będę bardzo wdzięczna ;) Widzę że na razie się nie doczekam(wielka szkoda) a właśnie wychodzę na zakupy, w razie W to poproszę o esa na kom. 609141944; 792720223 Quote
Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Majawrc']Witam, dostałam już najważniejsze informację, ale możecie mi jeszcze pomoc i podać rozmiary nogi naszej starszej pary? Będę bardzo wdzięczna ;) Widzę że na razie się nie doczekam(wielka szkoda) a właśnie wychodzę na zakupy, w razie W to poproszę o esa na kom. 609141944; 792720223[/quote] Majawrc, to nie takie proste :cool3: Nie znamy nr buta Pani Romy, więc nie możemy nic odpisać :roll: Quote
halcia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ja tez o to pytałam./ o nr buta/Mam pare talerzy i kubeczków dla p.Romy i 3 poduchy,ale nie wiem jak tam z przyjeciem tego.Wcześniej jak cos podawałam cieszyła sie. Quote
gagata Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Czekamy na wieści od Weroniki,która dziś pewnie jest bardzo zajęta - będzie nr konta to będą i aukcje:lol:.Mnie niedawno Roma mówiła,że przydałyby jej się takie buty - klapki,wsuwane na nogi ,ale potem rozmowa zeszła na psie tematy i ja - ciamajda - nie spytałam o rozmiar, ale nadrobię,obiecuję! Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Zaba dzisiaj jest u P. Romy wysle mu smsa to zapyta... Quote
Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Zaba dzisiaj jest u P. Romy wysle mu smsa to zapyta...[/quote] Świetnie :) Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Piszcie co jeszcze ma sie zapytac bo mam do niego zadzownic za chwile... Quote
gagata Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Najważniejsze, by jej wyjaśnił, jak działa pomoc dogomaniacka,że nie ma to nic wspólngeo z pr[I]óbą urazania niczyjej godności, bo my do niej mamy wielki szacunek i ze nie każdy ma pieniądze, a pomóc by chciał.On ma wielki dar przekonywania,niech jej powie,że nie warto wierzyć od razu we wszystkie złe i brzydkie plotki.Ludzie kochający zwierzęta naprawdę takich numerów nie robią, bo nie mają po co[/I] Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Juz wszystko jest wyjasnione.... :) Pani Roma na nr. buta 38 i chciała by klapki z zakrytymi palcami :) Quote
żaba88 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Wyjaśniłem wszystko Pani Romie i chyba jest ok. A do listy trzeba dopisać: - duży garnek ok. 30L - obrusy foliowe - mały stoliczek (coś do kuchni) Quote
gagata Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 No [proszę, Zaba jak zwykle, rzadko, krótko ale treściwie...:lol: Quote
Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Z obrusów foliowych coś tam wyszperam. Z klapkami nie pomogę, bo nie mam :cool3: O duży garnek zapytam mamę, kiedyś miała taki wielgachny. Quote
Majawrc Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 OKI, już wszystko wiem, to jest moj rozmiar więc obuwie zostawcie proszę na mojej głowie, zależało mi jeszcze na rozmiarze dla Jej męża......ale i tak dopiero pojutrze będę mogła wysłać paczkę....boję się tylko kto ją odbierze.....jeśli listonosz nie dostarczy osobiście to będzie chyba problem...bo mała i lekka ona raczej nie będzie! No nie wiem, mam nadzieję że coś mi doradzicie :shake: może na adres kogoś kto często ich odwiedza? czekam na propozycję, a tymczasem pozdrawiam. Quote
weronika1 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Chwilowo jestem wyłączona, lecz proszę pisać w razie czego na Pw.lub dzwonic. Zjechała do mnie cała unia europejska, siastra z Włoch, siostra z Czech i Austrii. Będę zaglądać lecz trochę rzadziej. Quote
weronika1 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ja już mam Finka, Gagata Musię z rodziną. Może w nagrodę komuś dać Dudusia? Quote
Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='weronika1']Ja już mam Finka, Gagata Musię z rodziną. Może w nagrodę komuś dać Dudusia?[/quote] Yyyyy.... ja chciałam powiedzieć, że wyjeżdżam i nie wiem kiedy wrócę (pewnie jak już wszyscy wezmą po jednym) ;););):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='żaba88']Poczekam z dwoma do powrotu :D[/quote] No to mnie Żaba "ubrał" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ja odpadam...Nawet,gdybym chciała pomóc-ode mnie p.Romcia pomocy nie przyjmie... Nawet banerka nie mogę wkleić do podpisu(choć mam już miejsce)-nie chce wejść...:shake: Czary-mary??? Quote
Neczka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Wet-siostra']banerka nie mogę wkleić do podpisu(choć mam już miejsce)-nie chce wejść...:shake: Czary-mary???[/quote] i już po wszystkim Wet ;) Quote
Wet-siostra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Neczka']i już po wszystkim Wet ;)[/quote] Widzę!Śliczne dzięki!:loveu::loveu::loveu: Potrafisz odczyniać zaklęcia...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Neczka-Czarodziejka...:p Quote
Recommended Posts