Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomysł jest super, a allegro istotnie było. Potem z różnych przyczyn musieliśmy się wstrzymać. Ale rozmawiamy z Gagatą o wznowieniu.

Jeśli Isadorko mogłabyś przygotować, to będę wdzięczna, bo tak świetnej aukcji jak Ty, to nikt nie zrobi.

Zdjęcia mamy tylko te, co są na wątku. Część mam tu (pierwszych 6) [URL]http://margo05.fotosik.pl/albumy/407309.html#e[/URL] Inne w domu. Gagatka ma część u siebie, więc trzeba się do niej uśmiechnąć w temacie :evil_lol: Nie wiem jak będzie z dużą rozdzielczością :cool3:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobra to się nie przejmujcie podciągnę te zdjęcia w photoshopie tylko to co możliwe ślijcie mi na maila. Ściągane ze strony są zawsze gorsze. A ja z nich zrobię portfolio psiakom.

Posted

Witam, dostałam już najważniejsze informację, ale możecie mi jeszcze pomoc i podać rozmiary nogi naszej starszej pary? Będę bardzo wdzięczna ;)

Widzę że na razie się nie doczekam(wielka szkoda) a właśnie wychodzę na zakupy, w razie W to poproszę o esa na kom. 609141944; 792720223

Posted

[quote name='Majawrc']Witam, dostałam już najważniejsze informację, ale możecie mi jeszcze pomoc i podać rozmiary nogi naszej starszej pary? Będę bardzo wdzięczna ;)

Widzę że na razie się nie doczekam(wielka szkoda) a właśnie wychodzę na zakupy, w razie W to poproszę o esa na kom. 609141944; 792720223[/quote]

Majawrc, to nie takie proste :cool3: Nie znamy nr buta Pani Romy, więc nie możemy nic odpisać :roll:

Posted

Ja tez o to pytałam./ o nr buta/Mam pare talerzy i kubeczków dla p.Romy i 3 poduchy,ale nie wiem jak tam z przyjeciem tego.Wcześniej jak cos podawałam cieszyła sie.

Posted

Czekamy na wieści od Weroniki,która dziś pewnie jest bardzo zajęta - będzie nr konta to będą i aukcje:lol:.Mnie niedawno Roma mówiła,że przydałyby jej się takie buty - klapki,wsuwane na nogi ,ale potem rozmowa zeszła na psie tematy i ja - ciamajda - nie spytałam o rozmiar, ale nadrobię,obiecuję!

Posted

Najważniejsze, by jej wyjaśnił, jak działa pomoc dogomaniacka,że nie ma to nic wspólngeo z pr[I]óbą urazania niczyjej godności, bo my do niej mamy wielki szacunek i ze nie każdy ma pieniądze, a pomóc by chciał.On ma wielki dar przekonywania,niech jej powie,że nie warto wierzyć od razu we wszystkie złe i brzydkie plotki.Ludzie kochający zwierzęta naprawdę takich numerów nie robią, bo nie mają po co[/I]

Posted

OKI, już wszystko wiem, to jest moj rozmiar więc obuwie zostawcie proszę na mojej głowie, zależało mi jeszcze na rozmiarze dla Jej męża......ale i tak dopiero pojutrze będę mogła wysłać paczkę....boję się tylko kto ją odbierze.....jeśli listonosz nie dostarczy osobiście to będzie chyba problem...bo mała i lekka ona raczej nie będzie! No nie wiem, mam nadzieję że coś mi doradzicie :shake: może na adres kogoś kto często ich odwiedza? czekam na propozycję, a tymczasem pozdrawiam.

Posted

Chwilowo jestem wyłączona, lecz proszę pisać w razie czego na Pw.lub dzwonic.
Zjechała do mnie cała unia europejska, siastra z Włoch, siostra z Czech i Austrii. Będę zaglądać lecz trochę rzadziej.

Posted

[quote name='weronika1']Ja już mam Finka, Gagata Musię z rodziną. Może w nagrodę komuś dać Dudusia?[/quote]

Yyyyy.... ja chciałam powiedzieć, że wyjeżdżam i nie wiem kiedy wrócę (pewnie jak już wszyscy wezmą po jednym) ;););):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wet-siostra']banerka nie mogę wkleić do podpisu(choć mam już miejsce)-nie chce wejść...:shake: Czary-mary???[/quote]
i już po wszystkim Wet ;)