Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tez pozdrawiam p.Romę i uwierzyc nie mogę,ze wreszcie w szpitalu.Tak to było odwlekane,ze bałam sie,ze nie stanie sie to faktem.Jak będziesz cos wiedziała i znajdziesz czas to pisz nam na biezaco.

Posted

salibinka napisał(a):
Chciałabym wysłać kartkę z życzeniami świątecznymi dla Pani Romy i Jej Męża. Na jaki adres mogę to zrobić?

Oczywiscie ,że możesz.

Wróciłam ze szptala , pozdrowienia zaniosłam od wszystkich dogomaniaków, dzisiaj robiono badania , echo serca i usg tarczycę.
Pan Franiu super sobie radzi , kaszy nagotował , psy nakrmione, tylko mówi ,że ciagle chodzą smutne i szukaja p. Romy. :lol:

Posted

Dzisiaj to Pana Frania pochwaliłam , bo naprawdę zasłużył ciężką pracą.
Gdy odchodziłam , zapytałam co mam powiedzieć p. Romie odpowiedział : niech moja Lalunia szybko wraca zdrowa.:lol:

Strasznie mnie martwą te olbrzymie kloce na podwórku ale jak na złość nie mam nikogo ,kto by to piłą spalinowa pociął, to ten prezent z Urzędu:shake:

Posted

Weroniko ! Ja myślę, że Pani Roma na święta w domku będzie tak czy inaczej :lol: Raczej w swięta Bożego Narodzenia nikogo w szpitalu nie przetrzymują :lol: Czy oni mają ozdoby świąteczne ? Jakię serwetki, obrusiki, bombki czy chociaż maleńką choinkę ? :lol: Bo jak nie to trzeba coś kupić albo podesłać, choć teraz paczki bardzo długo idą :lol:

Posted

witajcie,pare dni temu spedzilam prawie cala noc zeby przeczytac caly watek!!!i mimo ze zasnelam gdzies kolo strony 280 to powiem wam jedno JESTESCIE WIELCY:loveu: takich wspanialych ludzi to powinni klonowac:razz:
Poprosze o adres na pw chcialabym wyslac swiateczne zyczenia

Posted

Wiecie? Weronika nic nie pisze o tym, ale jej trzeba będzie pomnik postawić w tym Przemyślu...Zagląda do szpitala do Romy,gada z lekarzami, podrzuca p.Franiowi obiady i sprawdza,co z psami, ma swoja rodzine i stowarzyszenie na głowie...w dodatku łapie chore piwniczne koty na kolanach i wozi psy, tam gdzie trzeba....Teraz pewnie tez kombinuje jak żębatka skrócić o klejnoty...:loveu:

Posted

A z tą piłą to może coś wymyślę-ma tu sąsiad taką. Jakbyśmy znależli w tygodniu trochę czasu to może mąż by to pociął. Tylko ten czas u nas towarem strasznie deficytowym jest... Ale będę o tym myśleć .

Posted

Margo05 napisał(a):
Weronika, a jakby uderzyć z tymi balami do urzędu? W końcu na pewno mają pracowników interwencyjnych :cool3:

Margo wyrwałaś mi moje myśli i masz rację , ale p. Franiu mówił,ze narazie drzewo jest to można później rozrąbać.

Przyszła dzisiaj paczka, nie wiem od kogo ale widziałam duże butle płynów do prania , persil i jeszcze jakiś inny , pozostałe rzeczy jeszcze p. Franiu nie rozpakował. Powiedział jak znajdzie tam adres to mi poda od kogo . Prosił mnie aby podziekować ofiarodawcy.
Narazie jakoś sobie radzimy tylko proszę pożyczcie mi troche czasu , bo zaczyna brakować.:lol: oddam w następnym roku:evil_lol: