Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To prawda,zawsze mam wszystkie do oglądania i na dodatek czytane nawet kilka razy. Pani Roma i Pan Franiu bardzo sie cieszą z każdych życzeń i z każdego prezentu. To są cudowni ludzie i niezwykle wdzięczni za wszystko. :lol:

Posted

Weroniczko, moze lepiej nie czekać z tymi kłodami? Jak się zrobi zimno i będzie śnieg, to może nie być ludzi do pracy w gminie, bo będą zajęci czym innym...

Posted

Aniu, nie poczuł się czasem urażona, że ja tak z tym Urzędem wyskakuję :loveu: Uważam tylko, że skoro rzeczony urząd tak ładnie chwali się w mediach, że pomaga Pani Romie i Panu Franiowi, to niech faktycznie coś zrobi, a nie rzuci kłody, których nikt nie chce.

Swoją drogą potwierdza się stara prawda, że urząd to człowiekowi kłody pod nogi rzuca i nic więcej :evil_lol:

Posted

Pani Roma jest już w domu , leki wykupione . Nawet czuje się dobrze, może lepiej niz ja.Ja wyjątkowo dzisiaj nie w formie ale jak spadnie temperatura to wróce do normy.
Pani Roma ma ustawione leczenie i zapis w karcie: operacja niemożliwa ze względu na chorobę tarczycy.
Życzymy jej dużo zdrowia a Panu Franiowi też zdrowia i sił do ciężkiej pracy.
Saphirko , przyszły dzisiaj zdjęcia i kalendarz, dobrze się złożyła, zaraz poogladałyśmy z p. Roma w szpitalu, ale sie cieszyła i nie wierzyła ,że Fredzio jest synkiem Musi. Martwiła się jak to podziękować , powiedziałam,że podziękuję .

Posted

Weroniko ! Wczoraj wysłałam drugą koperte na Twój adres. Pewnie dojdzie dopiero w następnym tygodniu. Wysłałam troszkę ozdób światecznych, serwetek i maleńki obrusik. :lol: Niech się też Pani Roma z Panem Franiem z tych Świąt cieszą. :lol: Pewnie przyda się trochę gałązek świerkowych do wazonu bo choinkę to psiaki zjedzą :lol:

Posted

Też myślę, że jedynym rozwiązaniem jest ta nieszczęsna operacja :shake:
Nie martw się Weroniko ! Ja od środy też się gorzej czuję niż Pani Roma :shake:
Nie tylko ciebie dopadło :evil_lol: a tu jeszcze robić trzeba :evil_lol:

Posted

Saphira napisał(a):
Weroniko ! Wczoraj wysłałam drugą koperte na Twój adres. Pewnie dojdzie dopiero w następnym tygodniu. Wysłałam troszkę ozdób światecznych, serwetek i maleńki obrusik. :lol: Niech się też Pani Roma z Panem Franiem z tych Świąt cieszą. :lol: Pewnie przyda się trochę gałązek świerkowych do wazonu bo choinkę to psiaki zjedzą :lol:

Dzięki Saphiro , gałązek nie wysyłaj:eviltong:

Nie martw się kupię gałązki i coś na święta, wędlinę robimy sami tak ,że nie ma zmartwienia podzielę się , uszka też zrobię dla siebie i p. Romy i inne smakołyki, niech czują święta.

Posted

Pięknie, jeszcze mnie poobcinają na święta :mad: Gagatko, ja tam chętnie oddam boczek :diabloti: Duży, tłuściutki, na pieczone jak znalazł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: