Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ba tym zdjęciu co Saphirka pokazała, to ten rudasek wygląda jak wielgachny pies :crazyeye: Taka sylwetka małego, ale jakiś wielki, boirąc jeszcze pod uwagę tego czarnego malucha z tyłu :)

A nie macie zdjęcia chwilowego zięcia Gagatki? pokazałaby wnuczkowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Qrczę, Weronika, ten zięc to tam siedzi czy stoi za tą siatką?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A ta pchła pojedynczo na zdjęciu obok bruku? Tam sa naprawdę fajne psy!Konieczne zdjęcia, wątki i DT....

Posted

To czarne to prawdopodobnie siostra Musi. :lol: Saphiro mnie się wydaje,że Pani Roma by Ci dała wszystkie psiaki. :lol:

Ten białas ma balejaż, różne pasemka w różnych odcieniach , to jest tatuś mojego Finka i myślę ,że też Fredzia , nie przyznaje się do ojcostwa ale na to wyglada.:evil_lol:

Posted

Białas gabarytowo odpada jako tata Fredka - Frędzel już teraz jest od niego sporo większy....Pilnujcie go bardzo, bo piękny jest...Weronika, to coś za siatką, to tam siedzi,leży czy stoi?....Chyba o alimenty wystapię w imieniu małolata...:evil_lol:

Aha i jak z mięskiem,na kiedy zamawiać kolejną dostawę?

Posted

Weroniczko, spróbuj Ty zięciowi Gagatki zrobić jakies foto. Najlepiej tak, by był jakiś punkt odniesienia, który pokazał by nam jaki z niego mały jest chłopaczek :evil_lol:

Moim zdaniem nie dość, że on siedzi, to jeszcze łeb ma pochylony do przodu :diabloti: