Miśka84 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 A czy Stowarzyszenie ma może jakaś stronkę? Kaska bedzie przeznaczona na Orzeszki i P. Romę? Quote
Miśka84 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Saphira']Misiaczku ! Wszystkie dane masz na pierwszej stronie. Nazwę stowarzyszenia, adres i bardzo ważne nr KRS. To wszystko wpisuje się w PIT.[/quote] Gapa jestem:splat::splat::splat::wink::wink::wink::oops::oops::oops: Quote
Saphira Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Misiaczku ! Wszystkie dane masz na pierwszej stronie. Nazwę stowarzyszenia, adres i bardzo ważne nr KRS. To wszystko wpisuje się w PIT. Quote
żaba88 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Saphira']Jest Dianka, Frytka i cała masa innych piękności...........:roll:[/quote] A moim skromnym zdaniem (skoro wątek jest z tym powiązany) psiaki od P. R&F powinny jechać. Quote
gagata Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Słuchajcie, potrzebny jest jakiś bazarek albo co, bo chyba nie ma kasy na prąd u pani Romy, a Weronika z konta fundacji prądu zapłacić nie może... Quote
gagata Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 O kwocie wypowie się Zaba, jak dotrze tutaj...Z aukcja spytam Margo - wszystko zależy od tego,czy zdjęcia się nadadzą... Quote
Saphira Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='gagata']O kwocie wypowie się Zaba, jak dotrze tutaj...Z aukcja spytam Margo - wszystko zależy od tego,czy zdjęcia się nadadzą...[/quote] Kiedyś miałam konto Żabki, ale nie wiem czy znajdę :shake: Quote
gagata Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Saphira']Kiedyś miałam konto Żabki, ale nie wiem czy znajdę :shake:[/quote] Kochane, jest w 1 poście, takim drobniutkim drukiem....:lol: Quote
Reksiu21 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jestem ale tylko na mament, niemam netu jeszcze do konca tygodnia:angryy:. mysle ze 4 psiaki moglabym na raz miec, ale musialy by byc pomieszane, tzn. moze 2 suki i maximum 2 samce, pozatym w nich przynajmniej jeden pies mlody, taki do roku, zebym go szybko wyadoptowala. bo jednak 4 tymczasy i jeszcze wlasne to sporo. bedziemy myslec w nastepnym tygodniu jak bede w koncu miala internet, bo teraz jestem tylko z doskoku u znajomej, a pojutrze jade do holandji do niedzieli. Quote
Saphira Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='gagata']Kochane, jest w 1 poście, takim drobniutkim drukiem....:lol:[/quote] Dojrzałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: I pościk Reksia przeczytałam :loveu::loveu::loveu: Quote
MagYa^^ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Na konto Żaby polecialo pare groszy za [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/smycze-d-o-g-o-m-n-pomozmy-pani-romie-jej-stadku-do-wyczerpania-zapasow-105101/"]bazarek-smyczkowy[/URL] na ktory [B][SIZE=4]zapraszam[/SIZE][/B] (na prąd). Quote
weronika1 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Poniewaz dostawca nie dostarczył mięsa, kupiłam wczoraj 34 kg w jelicie karmy to jest prawie samo mieso. Myślę ,ze narazie wystarczy na jakiś czas. Jeden kg takiej karmy 2,40 zł . Jest ona dobra do kaszy Żabek, pochwal sie skąd dorwałeś forse na ratę na prąd?:loveu: Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='żaba88']Od mojej ciotki z Niemiec :evil_lol:[/quote] :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
gagata Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Weroniko,a te karmy,ktore zalatwilas ostatnio + nie da sie ich u Was kupic jakos hurtowo_ Ja juz nie mam sily rozmawiac z dotychczasowym dostawca,niczego nie da sie przewidziec,wiecznie wypadaja kursy do Przemysla itp a psy zostaja na lodzie... Quote
weronika1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Gagatko, rozejrzę się w Przemyślu i dam znać. Pewnie zrezygnujemy z tej dostawy ,bo te nieregularne przywózki , drożej kosztują i na dodatek nie powiesz psom ,że w tym tygodniu nie bedą jadły i muszą poczekać, aż przywiozą. Podzwonię po zakładach mięsnych, może maja coś nie drogiego. Quote
Becia66 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Weronika zapytaj Artura gdzie kupuje mięso dla schroniska.....:roll: Quote
weronika1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Zawiozłam dzisiaj tego szaleńca Osiołka do ściągnięcia szwów, łapaliśmy go przez godzinę, taki spryciarz, uciekł nam z klatki. W końcu na wysokości zadania stanął p. Franiu , złapał za grzbiet i już nie puścił, jechał ze mną trzymając go za grzbiet, bez klatki. Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='weronika1'] W końcu na wysokości zadania stanął p. Franiu , złapał za grzbiet i już nie puścił, jechał ze mną trzymając go za grzbiet, bez klatki.[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Brawo!!!!:p Quote
weronika1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 To właśnie jest cały p. Franiu , niepokaźny, ale zawsze potrafi wyjść z opresji. Ciężko pracuje, pali codziennie w piecach , gotuje kaszę na kuchni kaflowej, nanosi się węgla , czasami nawet gotuje obiady, odgarnia snieg, właściwie to dzięki niemu jeszcze to wszystko jako tako funkcjonuje.:lol: Quote
Miśka84 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='weronika1']to właśnie jest cały p. Franiu , niepokaźny, ale zawsze potrafi wyjść z opresji. Ciężko pracuje, pali codziennie w piecach , gotuje kaszę na kuchni kaflowej, nanosi się węgla , czasami nawet gotuje obiady, odgarnia snieg, właściwie to dzięki niemu jeszcze to wszystko jako tako funkcjonuje.:lol:[/quote] złoty człowiek! Quote
Recommended Posts