Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Saphira']Misiaczku ! Wszystkie dane masz na pierwszej stronie. Nazwę stowarzyszenia, adres i bardzo ważne nr KRS. To wszystko wpisuje się w PIT.[/quote]
Gapa jestem:splat::splat::splat::wink::wink::wink::oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Saphira']Jest Dianka, Frytka i cała masa innych piękności...........:roll:[/quote]

A moim skromnym zdaniem (skoro wątek jest z tym powiązany) psiaki od P. R&F powinny jechać.

Posted

Słuchajcie, potrzebny jest jakiś bazarek albo co, bo chyba nie ma kasy na prąd u pani Romy, a Weronika z konta fundacji prądu zapłacić nie może...

Posted

[quote name='gagata']O kwocie wypowie się Zaba, jak dotrze tutaj...Z aukcja spytam Margo - wszystko zależy od tego,czy zdjęcia się nadadzą...[/quote]

Kiedyś miałam konto Żabki, ale nie wiem czy znajdę :shake:

Posted

[quote name='Saphira']Kiedyś miałam konto Żabki, ale nie wiem czy znajdę :shake:[/quote]
Kochane, jest w 1 poście, takim drobniutkim drukiem....:lol:

Posted

Jestem ale tylko na mament, niemam netu jeszcze do konca tygodnia:angryy:.
mysle ze 4 psiaki moglabym na raz miec, ale musialy by byc pomieszane, tzn. moze 2 suki i maximum 2 samce, pozatym w nich przynajmniej jeden pies mlody, taki do roku, zebym go szybko wyadoptowala. bo jednak 4 tymczasy i jeszcze wlasne to sporo.
bedziemy myslec w nastepnym tygodniu jak bede w koncu miala internet, bo teraz jestem tylko z doskoku u znajomej, a pojutrze jade do holandji do niedzieli.

Posted

[quote name='gagata']Kochane, jest w 1 poście, takim drobniutkim drukiem....:lol:[/quote]

Dojrzałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
I pościk Reksia przeczytałam :loveu::loveu::loveu:

Posted

Na konto Żaby polecialo pare groszy za [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/smycze-d-o-g-o-m-n-pomozmy-pani-romie-jej-stadku-do-wyczerpania-zapasow-105101/"]bazarek-smyczkowy[/URL] na ktory [B][SIZE=4]zapraszam[/SIZE][/B] (na prąd).

Posted

Poniewaz dostawca nie dostarczył mięsa, kupiłam wczoraj 34 kg w jelicie karmy to jest prawie samo mieso. Myślę ,ze narazie wystarczy na jakiś czas. Jeden kg takiej karmy 2,40 zł . Jest ona dobra do kaszy

Żabek, pochwal sie skąd dorwałeś forse na ratę na prąd?:loveu:

Posted

Weroniko,a te karmy,ktore zalatwilas ostatnio + nie da sie ich u Was kupic jakos hurtowo_ Ja juz nie mam sily rozmawiac z dotychczasowym dostawca,niczego nie da sie przewidziec,wiecznie wypadaja kursy do Przemysla itp a psy zostaja na lodzie...

Posted

Gagatko, rozejrzę się w Przemyślu i dam znać. Pewnie zrezygnujemy z tej dostawy ,bo te nieregularne przywózki , drożej kosztują i na dodatek nie powiesz psom ,że w tym tygodniu nie bedą jadły i muszą poczekać, aż przywiozą. Podzwonię po zakładach mięsnych, może maja coś nie drogiego.

Posted

Zawiozłam dzisiaj tego szaleńca Osiołka do ściągnięcia szwów, łapaliśmy go przez godzinę, taki spryciarz, uciekł nam z klatki. W końcu na wysokości zadania stanął p. Franiu , złapał za grzbiet i już nie puścił, jechał ze mną trzymając go za grzbiet, bez klatki.

Posted

[quote name='weronika1'] W końcu na wysokości zadania stanął p. Franiu , złapał za grzbiet i już nie puścił, jechał ze mną trzymając go za grzbiet, bez klatki.[/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Brawo!!!!:p

Posted

To właśnie jest cały p. Franiu , niepokaźny, ale zawsze potrafi wyjść z opresji. Ciężko pracuje, pali codziennie w piecach , gotuje kaszę na kuchni kaflowej, nanosi się węgla , czasami nawet gotuje obiady, odgarnia snieg, właściwie to dzięki niemu jeszcze to wszystko jako tako funkcjonuje.:lol:

Posted

[quote name='weronika1']to właśnie jest cały p. Franiu , niepokaźny, ale zawsze potrafi wyjść z opresji. Ciężko pracuje, pali codziennie w piecach , gotuje kaszę na kuchni kaflowej, nanosi się węgla , czasami nawet gotuje obiady, odgarnia snieg, właściwie to dzięki niemu jeszcze to wszystko jako tako funkcjonuje.:lol:[/quote]
złoty człowiek!