Czaka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 A czy wet mówił kiedy Krecik przestanie tak cierpieć? Quote
sacred PIRANHA Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 normalnie dlaczego mnie tutaj nikt nie zawolal!!! aaaa... Asiu, Marto moze mi ktos napisac jak dokladnie wyglada teraz sytuacja Krecika...konkretnie to finansowa mnie interesuje, bo mam pewna mozliwosc tylko szczegolow potrzebuje...jak z tymi jego oczkami, da sie cos zrobic? jakas operacja? Quote
Czaka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Niki-lidka']normalnie dlaczego mnie tutaj nikt nie zawolal!!! aaaa... Asiu, Marto moze mi ktos napisac jak dokladnie wyglada teraz sytuacja Krecika...konkretnie to finansowa mnie interesuje, bo mam pewna mozliwosc tylko szczegolow potrzebuje...jak z tymi jego oczkami, da sie cos zrobic? jakas operacja?[/quote] [FONT=System][SIZE=3]Niestety Krcik już nigdy nie odzyska wzroku, nie będę się rozpisywała na ten temat, bo dziewczyny wszystko dokładnie opisały. Miał tyle szczęścia w nieszczęściu, że zwróciły na niego uwagę wspaniałe osoby, które robią wszystko, co tylko jest możliwe do zrobienia. [/SIZE][/FONT] [FONT=System][SIZE=3]Jeśli chodzi o pomoc finansową , to musisz zapytać Erazm.[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][/SIZE] Quote
Tola Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Romek-Zamość']A czy wet mówił kiedy Krecik przestanie tak cierpieć?[/quote] Chyba leki zaczną działać po paru dniach... Ale te spacerki Krecika po pokoju i jego apetyt swiadcza chyba o tym, ze juz czuje się troszke lepiej. Oby juz nie cierpiał:roll: Quote
Erazm Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Garncarz powiedział, że powinno mu minąć po jakiś 5-7 dniach. Za trzy tygodnie Krecika czeka operacja siatkówek, mam się zgłosić z małym na kontrolę w połowie kwietnia. Nigdy nie zbierałam na leczenie żadnego psiaka i przyznam się, że nie chcę dotykać się do takich spraw, bo widzę czasem co się dzieje na dogo. Jeśli macie ochotę zrobić mu skarpetę to bardzo proszę, zawsze się coś przyda, a jak nie to wydacie na inną bidę. Tak jak napisała Siemionka, chłopak ma świetny apetyt, a najważniejsze dla mnie, że trochę potuptał na spacerku. Quote
Tola Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Dzwoniła pani w sprawie adopcji Krecika; cała jej rodzina chciałaby dac psiulkowi dom, boją sie jednak kosztów leczenia, bo nie są zamożni. Ja mysle, ze teraz to jeszcze ciut za wczesnie, by móc okreslic, jakie to beda koszty. Przyszły pańcio/pańcia Krecika musi byc jednak przygotowany na regularne wizyty u weta... Pani bedzie jeszcze dzwoniła za 5 - 6 dni. Pan, który dzwonił wczoraj miał sprawę Krecika przedyskutowac z żoną... Quote
Czaka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='martaa2']Dzwoniła pani w sprawie adopcji Krecika; cała jej rodzina chciałaby dac psiulkowi dom, boją sie jednak kosztów leczenia, bo nie są zamożni. [/quote] Przynajmniej uczciwie stawia sprawę :roll: Quote
siemionka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Wieczorny spacerek bardzo fajny...szedl za mna, caly czas mowilam do niego i wolalam go, a Krecik szedl za moim glosem :multi: Rozkreca sie po malu chlopak :razz: Quote
Edi100 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='siemionka']Wieczorny spacerek bardzo fajny...szedl za mna, caly czas mowilam do niego i wolalam go, a Krecik szedl za moim glosem :multi: Rozkreca sie po malu chlopak :razz:[/quote] Świetne wieści! Quote
iwa77 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Jak to dobrze , że ma taka opiekę jaką mu dajesz.Biedulek kochany ! Quote
Isadora7 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='siemionka']Wieczorny spacerek bardzo fajny...szedl za mna, caly czas mowilam do niego i wolalam go, a Krecik szedl za moim glosem :multi: Rozkreca sie po malu chlopak :razz:[/quote] :multi::megagrin::evillaug::cool2::Rose::thumbs: :Dog_run: Ale się cieszę, to potwierdza że Krecik to super facet Quote
Tola Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Krecik super facet szuka super domku:loveu: Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='martaa2']Krecik super facet szyka super domk:loveu:[/quote] Krecik szuka domku super by wygrzewać sobie kuper Krecik jest wspaniałym chłopakiem a nie byle jakim drapakiem jest prześliczny i uroczy serca blaskiem zastępuje sobie oczy [SIZE=1]e viva częstochowa :evil_lol:[/SIZE] Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 To sięnam Isadorka rozkręciła, zajrzyj kochana na gg Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Siemionka czy mały się troszkę wyprostował, czy jeszcze jest taki skulony? Bardzo się cieszę, że tak dzielnie tupta, czyżby ból trochę ustępował? Jak jego koopka? Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Rany Wielkie Nowiny! Dostałam smsa od Siemionki:Psiak robi postępy!Dziś chodził na spacerze za mną i to niezłym tempem:lol:, pierwszy raz zamerdał ogonem i zrobił piękną koopę:multi::multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Erazm']Rany Wielkie Nowiny! Dostałam smsa od Siemionki:Psiak robi postępy!Dziś chodził na spacerze za mną i to niezłym tempem:lol:, pierwszy raz zamerdał ogonem i zrobił piękną koopę:multi::multi::multi::multi:[/quote] [CENTER]Aż mam łezki ze wzruszenia :loveu::loveu::loveu: [FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=Red]KOCHAM KRECIKA[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=Red]:Rose::Rose::Rose:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=Red]:bigcool::bigcool::bigcool:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=Red]:iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Wszyscy KOCHAJą KRECIKA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tola Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Erazm']Wszyscy KOCHAJą KRECIKA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Oj tak, bardzo kochamy:loveu: Cudne wiesci o krecikowych postępach :laola: Quote
Hotel KADIF Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Boziulku kochany!!!!! Ale bida :-(..... Rozejrzę się i popytam znajomych.....!!! Trzymaj się, psiaczku!!! :loveu: Quote
Recommended Posts