Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 martaa2 napisał(a):Dzwoniła dzisiaj pani z Legionowa, bardzo poważnie zainteresowana adopcją Krecika:lol: Podam Twój nr telefonu Erazm, bedzie łatwiej I bardzo dobrze jak znam Erazm to tak odpyta i przemagluje że będzie GIT :loveu: Quote
Czaka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Isadora7 super są te kwiaty :loveu::loveu::loveu: Krecik może być troszkę smrodliwy , po odpchleniu. Jak zabraliśmy malucha ze schronu, to jego futerko żyło swoim własnym życiem. Najedzone pchły biegały we wszystkich kierunkach , a starymi rezydentami były cztery pękate kleszcze. Dziewczyny pamiętajcie że w Wielką Sobotę Krecik dostał też tabletkę od robaków. Quote
Czaka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='martaa2']Dzwoniła dzisiaj pani z Legionowa, bardzo poważnie zainteresowana adopcją Krecika:lol: Podam Twój nr telefonu Erazm, bedzie łatwiej Oby to była "Ta Pani" Quote
Tola Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Romek-Zamość']Oby to była "Ta Pani" Trzeba to bardzo dobrze sprawdzic, Krecikm nie jest zwyczajnym pieskiem:cool3: Dowiedziałam sie, ze pani miała juz psa, odszedł jako staruszek. Teraz wzięła ze schroniska w Józefowie psa, ale jakis włóczykij, przechodzi przez siatkę i ucieka, teraz właśnie go szuka... W domu nie ma dzieci, a to jest chyba plus, jest ogrodzona działka. Rodzina płakała wczoraj, jak ogladala zdjcia Krecika... Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 martaa2 napisał(a):Trzeba to bardzo dobrze sprawdzic, Krecikm nie jest zwyczajnym pieskiem:cool3: Dowiedziałam sie, ze pani miała juz psa, odszedł jako staruszek. Teraz wzięła ze schroniska w Józefowie psa, ale jakis włóczykij, przechodzi przez siatkę i ucieka, teraz właśnie go szuka... W domu nie ma dzieci, a to jest chyba plus, jest ogrodzona działka. Rodzina płakała wczoraj, jak ogladala zdjcia Krecika... No i Legionowo zawsze można sprawdzić czy ja czy Erazm Quote
Tola Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Isadora7 napisał(a):No i Legionowo zawsze można sprawdzić czy ja czy Erazm Pani wspominała cos, ze chciałaby zabrac Krecika do domu i zobaczyc czy ich polubi, a le to akurat nie jest chyba dobry pomysł:roll: Ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam, bo była przerwa w szkole i straszny wrzask:roll: Quote
Tola Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Zgłosiła sie kolejna pani z Warszawy:lol: Bedziemy chyba przebierały w domkach:cool3: Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 martaa2 napisał(a):Zgłosiła sie kolejna pani z Warszawy:lol: Bedziemy chyba przebierały w domkach:cool3: To poprzebieramy. To niezwykły psiak, więc musi mieć Niezwykłego Ludzia:loveu::loveu::loveu: Quote
Czaka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Strasznie jestem ciekawa jak tam dzisiejsza wizyta u weta. :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ooo ruch jak w ulu...i dobrze, bo trzeba dobrego domku dla tej pszczolki:):):) Quote
siemionka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Wizyta u weta zostala przelozona na jutro z braku czasu, ale jutro Erazm juz na pewno do mnie dotrze i zabierzemy malucha do weta. Poza tym na moje oko Krecik czuje sie swietnie, radzi sobie coraz lepiej, musi jeszcze troszke przybrac na wadze i bedzie SUPER PSEM! ;) Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 siemionka napisał(a):Wizyta u weta zostala przelozona na jutro z braku czasu, ale jutro Erazm juz na pewno do mnie dotrze i zabierzemy malucha do weta. Poza tym na moje oko Krecik czuje sie swietnie, radzi sobie coraz lepiej, musi jeszcze troszke przybrac na wadze i bedzie SUPER PSEM! ;) No fakt przecież dzisiaj w Pułtusku była sprawa Krzyczek i Erazm tam jechała. Smyrdaczki dla Krecika od Rambiego i tymczasa Filipa Quote
Erazm Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Erazm wrociła pół godziny temu, pada, od 6 na nogach i za kółkiem, dawanie Krecika na spróbunek nie wchodzi w grę, jutro wreszcie do niego dojadę, tylko muszę dwa psy wyekspediować do nowych domów. Papatki Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Impact] Witanko Kreciku i Ciotki Krecikowe [/FONT] Quote
Erazm Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dzwoniła, miło z nią się rozmawiało, zobaczymy, może w przyszłym tygodniu przyjedzie zapoznać się z małym, na razie w dalszym ciągu szukamy domku dla malucha Quote
Fortuna Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kreciku, niech ci sie przydarzy najlepszy dom na swiecie. Marzenia sie spelniaja i ja to wiem. :loveu: :multi: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ważna sprawa przepraszam za offa. Ciężko chory Pan psiaka Brajla z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116 Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę (Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) !!!! Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo! Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: http://www.rckik-katowice.com.pl/ Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane: WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział neurologiczny Krew potrzebna jest dla Włodka, który miał jakiś czas temu wylew, leży cały czas w szpitalu i ciągle są jakieś komplikacje... Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dołożyłam trochę w historii Krecika na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=336414984 :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
Erazm Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Krecik nie stawiał oporu u weta, ale wcale mu się nie podobała ta akcja:evil_lol:. Chłopak przytył i waży 5,55 kg:lol:, dostał dziś szczepienie, na wściekliznę jest zaproszony za trzy tygodnie, wziełam też środek na jeszcze jedno odrobaczenie na potem i zabójcę pcheł. Nie wyprałam go dzisiaj, ale miałam urwanie głowy z innymi psiakami, Siemionkę tez czas gonił, bo się spóźniłam... Pani z Legionowa nie chce czekać do przyszłego tygodnia i wpadnie do Krecika w ten czwartek... Potem wkleję zdjęcia z dziś... Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Erazm napisał(a):Krecik nie stawiał oporu u weta, ale wcale mu się nie podobała ta akcja:evil_lol:. Chłopak przytył i waży 5,55 kg:lol:, dostał dziś szczepienie, na wściekliznę jest zaproszony za trzy tygodnie, wziełam też środek na jeszcze jedno odrobaczenie na potem i zabójcę pcheł. Nie wyprałam go dzisiaj, ale miałam urwanie głowy z innymi psiakami, Siemionkę tez czas gonił, bo się spóźniłam... Pani z Legionowa nie chce czekać do przyszłego tygodnia i wpadnie do Krecika w ten czwartek... Potem wkleję zdjęcia z dziś... Cholera wiedziałam, że coś mam jeszcze zrobić. Dzięki Erazm już podaję odrobaczanie Filipowi. Quote
Tola Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Nieustajace mizianka dla Krecika:loveu: Dzisiaj nikt nie dzwonił:roll: Quote
Erazm Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A do mnie dzwonili:eviltong: wkurzony Krecik po wecie, potuptam sobie a potem nasikam na drzewo:cool3: Quote
Recommended Posts