Jump to content
Dogomania

Losie - zabrałeś mi wzrok, nie odbieraj nadziei...Krecik ma dom!!!

Recommended Posts

Posted

martaa2 napisał(a):
Dzwoniła dzisiaj pani z Legionowa, bardzo poważnie zainteresowana adopcją Krecika:lol:
Podam Twój nr telefonu Erazm, bedzie łatwiej

I bardzo dobrze jak znam Erazm to tak odpyta i przemagluje że będzie GIT

:loveu:

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 super są te kwiaty :loveu::loveu::loveu:
Krecik może być troszkę smrodliwy , po odpchleniu.
Jak zabraliśmy malucha ze schronu, to jego futerko żyło swoim własnym życiem. Najedzone pchły biegały we wszystkich kierunkach , a starymi rezydentami były cztery pękate kleszcze. Dziewczyny pamiętajcie że w Wielką Sobotę Krecik dostał też tabletkę od robaków.

Posted

[quote name='martaa2']Dzwoniła dzisiaj pani z Legionowa, bardzo poważnie zainteresowana adopcją Krecika:lol:
Podam Twój nr telefonu Erazm, bedzie łatwiej

Oby to była "Ta Pani"

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Oby to była "Ta Pani"
Trzeba to bardzo dobrze sprawdzic, Krecikm nie jest zwyczajnym pieskiem:cool3:
Dowiedziałam sie, ze pani miała juz psa, odszedł jako staruszek. Teraz wzięła ze schroniska w Józefowie psa, ale jakis włóczykij, przechodzi przez siatkę i ucieka, teraz właśnie go szuka...
W domu nie ma dzieci, a to jest chyba plus, jest ogrodzona działka.
Rodzina płakała wczoraj, jak ogladala zdjcia Krecika...

Posted

martaa2 napisał(a):
Trzeba to bardzo dobrze sprawdzic, Krecikm nie jest zwyczajnym pieskiem:cool3:
Dowiedziałam sie, ze pani miała juz psa, odszedł jako staruszek. Teraz wzięła ze schroniska w Józefowie psa, ale jakis włóczykij, przechodzi przez siatkę i ucieka, teraz właśnie go szuka...
W domu nie ma dzieci, a to jest chyba plus, jest ogrodzona działka.
Rodzina płakała wczoraj, jak ogladala zdjcia Krecika...

No i Legionowo zawsze można sprawdzić czy ja czy Erazm

Posted

Isadora7 napisał(a):
No i Legionowo zawsze można sprawdzić czy ja czy Erazm

Pani wspominała cos, ze chciałaby zabrac Krecika do domu i zobaczyc czy ich polubi, a le to akurat nie jest chyba dobry pomysł:roll:
Ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam, bo była przerwa w szkole i straszny wrzask:roll:

Posted

martaa2 napisał(a):
Zgłosiła sie kolejna pani z Warszawy:lol:
Bedziemy chyba przebierały w domkach:cool3:

To poprzebieramy. To niezwykły psiak, więc musi mieć Niezwykłego Ludzia:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wizyta u weta zostala przelozona na jutro z braku czasu, ale jutro Erazm juz na pewno do mnie dotrze i zabierzemy malucha do weta. Poza tym na moje oko Krecik czuje sie swietnie, radzi sobie coraz lepiej, musi jeszcze troszke przybrac na wadze i bedzie SUPER PSEM! ;)

Posted

siemionka napisał(a):
Wizyta u weta zostala przelozona na jutro z braku czasu, ale jutro Erazm juz na pewno do mnie dotrze i zabierzemy malucha do weta. Poza tym na moje oko Krecik czuje sie swietnie, radzi sobie coraz lepiej, musi jeszcze troszke przybrac na wadze i bedzie SUPER PSEM! ;)

No fakt przecież dzisiaj w Pułtusku była sprawa Krzyczek i Erazm tam jechała.
Smyrdaczki dla Krecika od Rambiego i tymczasa Filipa

Posted

Erazm wrociła pół godziny temu, pada, od 6 na nogach i za kółkiem, dawanie Krecika na spróbunek nie wchodzi w grę, jutro wreszcie do niego dojadę, tylko muszę dwa psy wyekspediować do nowych domów. Papatki

Posted

Dzwoniła, miło z nią się rozmawiało, zobaczymy, może w przyszłym tygodniu przyjedzie zapoznać się z małym, na razie w dalszym ciągu szukamy domku dla malucha

Posted

Ważna sprawa przepraszam za offa.
Ciężko chory Pan psiaka Brajla z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116

Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę (Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) !!!! Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo!

Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: http://www.rckik-katowice.com.pl/

Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane:
WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział neurologiczny

Krew potrzebna jest dla Włodka, który miał jakiś czas temu wylew, leży cały czas w szpitalu i ciągle są jakieś komplikacje...

Posted

"Oddam Ci całą moją miłość,
Oddam Ci całe moje serce,
Oddam Ci nawet moją dusze,
Tylko mnie przytul, weź na ręce.

Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy,
Wtulę swój nosek w Twoje ramię,
Przyrzeknę wierność już na zawsze ...
A tej przysięgi nic nie złamie.

Więc daj mi tę ostatnią szansę,
Pomóż w bolesnej mej udręce,
Stanę sie całym Twoim życiem,

...Tylko mnie przytul, weź na ręce..."

Posted

Krecik nie stawiał oporu u weta, ale wcale mu się nie podobała ta akcja:evil_lol:. Chłopak przytył i waży 5,55 kg:lol:, dostał dziś szczepienie, na wściekliznę jest zaproszony za trzy tygodnie, wziełam też środek na jeszcze jedno odrobaczenie na potem i zabójcę pcheł. Nie wyprałam go dzisiaj, ale miałam urwanie głowy z innymi psiakami, Siemionkę tez czas gonił, bo się spóźniłam...
Pani z Legionowa nie chce czekać do przyszłego tygodnia i wpadnie do Krecika w ten czwartek...
Potem wkleję zdjęcia z dziś...

Posted

Erazm napisał(a):
Krecik nie stawiał oporu u weta, ale wcale mu się nie podobała ta akcja:evil_lol:. Chłopak przytył i waży 5,55 kg:lol:, dostał dziś szczepienie, na wściekliznę jest zaproszony za trzy tygodnie, wziełam też środek na jeszcze jedno odrobaczenie na potem i zabójcę pcheł. Nie wyprałam go dzisiaj, ale miałam urwanie głowy z innymi psiakami, Siemionkę tez czas gonił, bo się spóźniłam...
Pani z Legionowa nie chce czekać do przyszłego tygodnia i wpadnie do Krecika w ten czwartek...
Potem wkleję zdjęcia z dziś...

Cholera wiedziałam, że coś mam jeszcze zrobić. Dzięki Erazm już podaję odrobaczanie Filipowi.