Tola Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Ma racje chłopak, ile mozna sie badac:cool3: Kochany chłopczyk:loveu: Zdradz cos Erazm:cool3: Quote
Erazm Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dziś więcej nie będzie bo padła mi przy Kreciku bateria, w czwartek jadę z Panią z Legionowa to zrobię nowe Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dobra to muszę zrobić następny odcinek na allegro :loveu: Quote
Czaka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Krecik wygląda wspaniale :loveu: To nie jest ten sam piesek, wymiziajcie go od nas. Jutro jadę na szkolenie i wracam dopiero w sobotę, ale myślami cały czas będę z Wami. Quote
Erazm Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 To może czekać Cię niespodzianka po powrocie:eviltong: Quote
Tola Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Erazm napisał(a):To może czekać Cię niespodzianka po powrocie:eviltong: Cos sie szykuje:cool3: Quote
Erazm Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie wiem czy nie Legionowo sięnie zdecyduje, dzwoniła też Pani która ma przygarniętych sztuk 3 ( domek) i chętnie zabrałaby malucha do siebie Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Erazm napisał(a):Nie wiem czy nie Legionowo sięnie zdecyduje, dzwoniła też Pani która ma przygarniętych sztuk 3 ( domek) i chętnie zabrałaby malucha do siebie No taki przystojniak to i ma powodzenie :) Quote
Erazm Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nasze kochane maleństwo znajdzie domek, prędzej czy później:lol: Quote
Czaka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jeśli Krecik znajdzie przez ten czas domek, to proszę wyślijcie mi małego sms-ka :modla: Quote
Erazm Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Będziesz pierwsza powiadomiona, zadzwonim:evil_lol:, ale sza, nie zapeszać Quote
Czaka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...............;) Quote
Isadora7 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Krecik Krecik Krecik Krecik Krecik [SIZE=2]Krecik Quote
Tola Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Erazm napisał(a):Będziesz pierwsza powiadomiona, zadzwonim:evil_lol:, ale sza, nie zapeszać Ja tez chcę:placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Erazm']Będziesz pierwsza powiadomiona, zadzwonim:evil_lol:, ale sza, nie zapeszać [quote name='martaa2']Ja tez chcę:placz::placz::placz: [FONT=Arial Black]A ja to co? Pies? :mad::mad::mad: [/FONT] Quote
Erazm Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jak zwykle spacerki, mizianko, żarełko, teraz wskoczył na kanapę i śpi:loveu: Quote
Erazm Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Krecik dzis dostanie nową porcję puszeczek(zaraz żarłok puści mnie z torbami, taki ma apetyt!!!!:loveu::loveu::loveu:) i zawiozę szampoon, szczotkę do prania, Siemionka go wypucuje to chłopaka nie poznacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Erazm napisał(a):Krecik dzis dostanie nową porcję puszeczek(zaraz żarłok puści mnie z torbami, taki ma apetyt!!!!:loveu::loveu::loveu:) i zawiozę szampoon, szczotkę do prania, Siemionka go wypucuje to chłopaka nie poznacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem zazdrosna Quote
Fortuna Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Pozdrowienia dla Krecika. A czy Krecik ma juz domek ? Quote
Erazm Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Zobaczymy co z tym domkiem. Dzisiaj byliśmy z yoorkiem i Bezą u Krecika. Yoorek wściekły:angryy:, Beza natomiast pełna euforii:multi:, prowokowała Krecika do zabawy, co mu zresztą nie przeszkadzało:multi:, brał się nawet łobuz jeden do poważniejszej roboty:mad::evil_lol: Siemionka wklei potem zdjęcia Quote
Recommended Posts