Jump to content
Dogomania

Losie - zabrałeś mi wzrok, nie odbieraj nadziei...Krecik ma dom!!!

Recommended Posts

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krecik wygląda wspaniale :loveu:
To nie jest ten sam piesek, wymiziajcie go od nas.
Jutro jadę na szkolenie i wracam dopiero w sobotę, ale myślami cały czas będę z Wami.

Posted

Nie wiem czy nie Legionowo sięnie zdecyduje, dzwoniła też Pani która ma przygarniętych sztuk 3 ( domek) i chętnie zabrałaby malucha do siebie

Posted

Erazm napisał(a):
Nie wiem czy nie Legionowo sięnie zdecyduje, dzwoniła też Pani która ma przygarniętych sztuk 3 ( domek) i chętnie zabrałaby malucha do siebie

No taki przystojniak to i ma powodzenie :)

Posted

[quote name='Erazm']Będziesz pierwsza powiadomiona, zadzwonim:evil_lol:, ale sza, nie zapeszać

[quote name='martaa2']Ja tez chcę:placz::placz::placz:

[FONT=Arial Black]A ja to co? Pies?

:mad::mad::mad:
[/FONT]

Posted

Krecik dzis dostanie nową porcję puszeczek(zaraz żarłok puści mnie z torbami, taki ma apetyt!!!!:loveu::loveu::loveu:) i zawiozę szampoon, szczotkę do prania, Siemionka go wypucuje to chłopaka nie poznacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):
Krecik dzis dostanie nową porcję puszeczek(zaraz żarłok puści mnie z torbami, taki ma apetyt!!!!:loveu::loveu::loveu:) i zawiozę szampoon, szczotkę do prania, Siemionka go wypucuje to chłopaka nie poznacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jestem zazdrosna

Posted

Zobaczymy co z tym domkiem.
Dzisiaj byliśmy z yoorkiem i Bezą u Krecika. Yoorek wściekły:angryy:, Beza natomiast pełna euforii:multi:, prowokowała Krecika do zabawy, co mu zresztą nie przeszkadzało:multi:, brał się nawet łobuz jeden do poważniejszej roboty:mad::evil_lol:
Siemionka wklei potem zdjęcia