agusiazet Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kreciku, teraz już tylko będzie dobrze. Trzymaj się mały piesku i bądź dzielny!!! Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Bardzo mnie ten psiak rozczulił, nie mogę sie doczekać aby go pomiziać Quote
Tola Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Czekamy na info o Kreciku; jak zniósł podróz, czy bardzo zestresowany... Dzisiaj zadzwonił do mnie pan, który jest zainteresowany adopcją Krecika. Ma 2 psy, 5 kotów, w tym jeden niewidomy. Jego żona przeczytała o piesiu na mojej stronie schroniska. Myslę ze to dobry początek... Quote
Czaka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Erazm napisz coś , bo już nie mogę wytrzymać. :roll: Quote
Czaka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Erazm napisał(a):A Zamość to ma wyłączony telefon:mad::mad::mad: Teraz ciotka Erazm nie odbiera telefonu :mad::mad::mad: Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ciotka Erazm była tak zaaferowana, ze zapomniała telefonu:lol:. Krecik już w moich szponach:evil_lol:Jest przesłodki w tej swojej bezradności i taki maleńki:loveu: Krecik był bardzo grzeczny w czasie podróży, kiedy przyjechał do Otwocka zrobił dzielnie siusiu. Po przyjeździe do Warszawy nie chciał co prawda spacerować, ale to normalne, przyniosłam malucha do domu, zwiedza kąty, chyba towarzystwo mojegoTZ bardziej mu odpowiada bo podreptał za nim do sypialni, wstawie potem fotki, co jeszcze? Yoorek nie warczy na Krecika mimo, ż ew drodze to Krecik siedział u mnie na kolanach Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jutro mały do weta( nie wiem czy można zrobić mu szczepienia, czy nie za wcześnie) potem Garncarz na 17.45, a później niestety znowu na dt, ale domek jest pewny, będzie miał do towarzystwa tylko szynszyla i ciepła dziewczynę. Oczywiście będę kontynuować leczenie malucha i odwiedzać. Rany, czyżby jakieś światełko w tunelu dla małego? Są jednak ludzie, którzy się nim zainteresowali? Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kurcze czułam że on słodki i malutki, ciotka masz mnie jutro na głowie nie ma zmiłuj. Yoorek mądry jest wie, ze ten psiak to bida i nie widzi Quote
iwa77 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Cioteczki super akcja ! Teraz aby tylko u dr. Garncarza była nadzieja .... trzymam kciukasy za Kreciątko! Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Romki a co z lekami co jeszcze i wjakich ilościach trzeba dziś podać? Quote
Czaka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Super, że się odezwałaś :loveu: Słuchaj daj dzisiaj Krecikowi kropelki do oczu ( po jednej do każdego oczka). Nie dawaj mu tabletek, bo są moczopędne, a to jest nowe miejsce i może mieć chłopak problem. Jeśli chodzi o szczepenia, to nasz wet mówi, że dobrze jak się futrzak troszkę zaklimatyzuje w nowym miejscu, a dopiero później szczepi. Beatko sama nie wiem, jak ja mam Ci za wszystko dziękować. :Rose: Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Nie dziękować tylko trzymać kciuki za malucha i jakiś domek dla niego;), idę podejrzeć co mały robi... Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kropelki zapuszczone, może jednak dam mu te tabletki, nawet jak nasiusia to nic się nie stanie...Leży przy łóżku, Tz chrapie już w najlepsze, zauważyłam, ze mały nieśmiało interesuje się piszczącą zabawką, napewno się jej nie boi Quote
Czaka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ja nie wiem ,czy Garncarz będzie kazał dawać mu te leki, może poczekaj do jutra. Krecik je brał, bo musiał się troszkę odwodnić ,ograniczaliśmy mu też wodę, a to wszystko przez napuchnięte oczka. Teraz już są dużo ładniejsze. Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ma śliczne , smutne ślepka, tak mi przykro, że nie może być u mnie... Quote
Czaka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Nasze serca też skradł ! Posłuchaj , a ta dziewczyna z DT będzie się nim opiekowała ? Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Będzie, o to się nie martwię, zaraz wkleję zdjęcia, mały wreszcie popił wody, wkręciłam go w jedzenie wrzucając trochę szyneczki i serka, bo sam royal to go w ząbki kłuje:evil_lol:. Dam Wam na Pm numer do niej, poproszę żeby pisała też na dogo jeśli to możliwe, będę u niej czestym gościem:evil_lol: Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wybrał sobie miejsce przy łóżku i Tz jutro kupię mu jakieś mięciutkie legowisko:loveu: Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Potuptamy też do weta na przegląd i obetniemy pazurki, bo one mu życia nie ułatwiają. Ale z niego słodziak:loveu: Quote
Czaka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Śliczny jest!!! :loveu: I jak lśni, widać ,że odpowiednio napastowany.:diabloti: Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Chyba nie zasnę, rany jaki słodziak ja go kocham.:loveu: Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jutro ciotka Isadorka wycałuje pysia Krecika:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts