Jump to content
Dogomania

Losie - zabrałeś mi wzrok, nie odbieraj nadziei...Krecik ma dom!!!

Recommended Posts

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

K. z wątku Nelsona podpowiedziała mi piękny tekst do ogłoszeń:
Może z tym niewidomym maluszkiem napisać, że czeka na wyjątkowego, wspaniałego, człowieka, który wie co to nie widzieć, nie słyszeć, ale za to wie, co znaczy mocno kochać ?
Mnie się bardzo podoba:loveu:

Posted

[quote name='Erazm']K. z wątku Nelsona podpowiedziała mi piękny tekst do ogłoszeń:
Może z tym niewidomym maluszkiem napisać, że czeka na wyjątkowego, wspaniałego, człowieka, który wie co to nie widzieć, nie słyszeć, ale za to wie, co znaczy mocno kochać ?
Mnie się bardzo podoba:loveu:[/quote]

Mnie tez - pokombinuje wieczorkiem

Posted

[quote name='Erazm']Rany Wielkie Nowiny! Dostałam smsa od Siemionki:Psiak robi postępy!Dziś chodził na spacerze za mną i to niezłym tempem:lol:, pierwszy raz zamerdał ogonem i zrobił piękną koopę:multi::multi::multi::multi:[/quote]

Czyli pewnie mniej już go boli :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Erazm']K. z wątku Nelsona podpowiedziała mi piękny tekst do ogłoszeń:
Mnie się bardzo podoba:loveu:[/quote]

Piękne!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Czekamy, czekamy :eviltong:
Ale ja się cieszę, że Krecik troszkę się wyprostował i tak ochoczo tupta za Siemionką. A ogonka w ruchu , to sobie nie mogę wyobrazić. :loveu:

Posted

Jejku sorki ze tak pozno ale mialam ciezki i dluuuuugo dzien. Tak jak wczesniej pisala Erazm Krecik jest bardzo dzielny. Na spacerku chodzil za mna i to naprawde szybkim tempem, nie ma juz tez biegunki i to jest najwazniejsze! Zaskoczyl mnie bardzo jak na dzwiek mojego glosu zamerdal ogonkiem :crazyeye: a myslalam ze na to bede musiala jeszcze bardzo dlugo poczekac. Po normalnym wysiusaniu powachal drzewo... podniosl lapke i nasikal na nie! Wczesniej tego nie robil. Same dobre znaki :multi:
A zeby tego bylo malo to sam wskoczyl mi dzis na lozko!! Nie moglam w to uwierzyc :-o Zaskakuje mnie caly czas. Chodzi juz bardziej wyprostowany, chociaz troche sie jeszcze kuli, spaceruje po calym mieszkaniu, apetyt ma swietny i w ogole rewelacja. Za chwile postaram sie wrzucic fotki zeby nie bylo tak na "sucho" =]

Posted

Tutaj ze spacerku:
[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f871dd450374c05d.html[/URL]

[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/49388a58ce86b2b5.html[/URL]

A teraz tak smacznie spi na dywaniku w duzym pokoju:
[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f4901feaa2bdbfc8.html[/URL]

Posted

[FONT=Impact][SIZE=3]A to ja wrzucę, będzie każdemu szybciej obejrzeć :)

Fajne to z szynszylkiem:
[IMG]http://images23.fotosik.pl/184/84fd60f119308ffa.jpg[/IMG]

Rzeczywiście jest różnica w postawie
[IMG]http://images25.fotosik.pl/184/f871dd450374c05d.jpg[/IMG]

[IMG]http://images34.fotosik.pl/196/49388a58ce86b2b5.jpg[/IMG]

No to widać ze się dobrze czuje w tym domku:
[IMG]http://images30.fotosik.pl/185/f4901feaa2bdbfc8.jpg[/IMG]

[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Krecik podnosi łapkę do sikania ! :multi::multi::multi:

Wczoraj na wieczornym spacerku rowniez to zrobil!!! :cool3:
A w nocy wpakowal mi sie do lozka i spal do rana ;)

Posted

[quote name='siemionka'][quote name='Romek-Zamość']Krecik podnosi łapkę do sikania ! :multi::multi::multi:

Wczoraj na wieczornym spacerku rowniez to zrobil!!! :cool3:
A w nocy wpakowal mi sie do lozka i spal do rana ;)[/quote]

Czułam że ma coś z jamnika :lol:
Siemionka wymiziaj go ode mnie.

Posted

witram...Czy potrzebujecie wsparcia na wątku???Zajrzałam,bo znalazłam link w wątku Nelsona...Strasznie mi żal tego maleństwa...

Potrzebuję twych oczu
bym zobaczyć mógł świat
potrzebuję twych dłoni
by koiły mój strach
potrzebuję miłości
która sens życia da
potrzebuję człowieka
co nadzieję mi da
chcę podążać
za jego głosem
wygrzewać się
u jego stóp
potrzebuję go
mego
CZŁOWIEKA

Jakie są szanse Krecika na domek?Nie czytałam całego wątku...Czy psiunia doszczekuje się z innymi psami?
Jeśli podoba się Wam moje wierszydło,możecie je dać na pierwszą jako cytat...Pozdrawiam!!!

Posted

[quote name='Wet-siostra']witram...Czy potrzebujecie wsparcia na wątku???Zajrzałam,bo znalazłam link w wątku Nelsona...Strasznie mi żal tego maleństwa...

Potrzebuję twych oczu
bym zobaczyć mógł świat
potrzebuję twych dłoni
by koiły mój strach
potrzebuję miłości
która sens życia da
potrzebuję człowieka
co nadzieję mi da
chcę podążać
za jego głosem
wygrzewać się
u jego stóp
potrzebuję go
mego
CZŁOWIEKA

Jakie są szanse Krecika na domek?Nie czytałam całego wątku...Czy psiunia doszczekuje się z innymi psami?
Jeśli podoba się Wam moje wierszydło,możecie je dać na pierwszą jako cytat...Pozdrawiam!!![/quote]

O kurcze muszę tutaj też swoje komórki szarawe ruszyć jak na wątkach DIF :). A wierszyk... wybacz jak będę dzisiaj porządki na aukcjach robić to go wetknę do aukcji Krecika.

a teraz relacja w skrócie dla ciebie:
Krecik pod opieką dr Garncarza (najlepszego wetka okulisty w kraju), jest na wspaniałym tymczasie u simonki w Warszawie. Ma się z godziny na godzinę lepiej. Miał potworny ból głowy ze względu na ciśnienie w gałkach ocznych, przekraczające dwukrotnie normę. Obecnie kropelki zbijają to ciśnienie i czeka go dalsze leczenie (również operacja) u dr. Garncarza. Ale idzie "ku lepszemu". Ma wszelkie szanse (ja w to wierzę) i na pewno tak będzie na znalezienie stałego domku. Niestety nie ma szans na odzyskanie wzroku. Ale pieski niewidome świetnie sobie radzą. Jest małym (ok 5 kg) psiakiem i przytulakiem. Na tymczasie jest od czwartku a już sobie świetnie radzi w poruszaniu i coraz lepiej.

Posted

Krecik nie żarł się z moim yoorkiem, co oznaczałoby ,że yoorek uznał go za stwora nieszkodliwego, szynszyl też go nie zjadł (Krecika oczywiście), ani Krecik szynszylka więc wygląda na to,że facet nie przejawia agresji:evil_lol:

Posted

[quote name='Erazm']Krecik nie żarł się z moim yoorkiem, co oznaczałoby ,że yoorek uznał go za stwora nieszkodliwego, szynszyl też go nie zjadł (Krecika oczywiście), ani Krecik szynszylka więc wygląda na to,że facet nie przejawia agresji:evil_lol:[/quote]

Ma przede wszystkim jedną cechę która go absoluttnie kwalifikuje jako super socjalizowanego psa.... włazi do łóżka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzis na spacerku podszedl do Krecika jamnik i Maluch bardzo sie ucieszyl, machal ogonkiem, nie przejawia zadnej agresji w stosunku do iinych zwierzat, chodzi juz wyprostowany i spacerujemy coraz dluzej. Mysle ze bol juz minal, caly czas dostaje krople do oczu i naprawde widac ze przyniosly mu ulge, jest coraz weselszy i zywszy czyli jest na dobrej drodze =]