Erazm Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 K. z wątku Nelsona podpowiedziała mi piękny tekst do ogłoszeń: Może z tym niewidomym maluszkiem napisać, że czeka na wyjątkowego, wspaniałego, człowieka, który wie co to nie widzieć, nie słyszeć, ale za to wie, co znaczy mocno kochać ? Mnie się bardzo podoba:loveu: Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Erazm']K. z wątku Nelsona podpowiedziała mi piękny tekst do ogłoszeń: Może z tym niewidomym maluszkiem napisać, że czeka na wyjątkowego, wspaniałego, człowieka, który wie co to nie widzieć, nie słyszeć, ale za to wie, co znaczy mocno kochać ? Mnie się bardzo podoba:loveu:[/quote] Mnie tez - pokombinuje wieczorkiem Quote
Czaka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Erazm']Rany Wielkie Nowiny! Dostałam smsa od Siemionki:Psiak robi postępy!Dziś chodził na spacerze za mną i to niezłym tempem:lol:, pierwszy raz zamerdał ogonem i zrobił piękną koopę:multi::multi::multi::multi:[/quote] Czyli pewnie mniej już go boli :multi::multi::multi: Quote
Czaka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Erazm']K. z wątku Nelsona podpowiedziała mi piękny tekst do ogłoszeń: Może z tym niewidomym maluszkiem napisać, że czeka na wyjątkowego, wspaniałego, człowieka, który wie co to nie widzieć, nie słyszeć, ale za to wie, co znaczy mocno kochać ? Mnie się bardzo podoba:loveu:[/quote] Piękne!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Czaka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 A może tak jakieś zdjęcie ? :cool3::cool3::cool3: Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Siemionka miała zrobić więc poczekajmy, w poniedziałek będę więc też zrobię foteczki:loveu: Quote
Czaka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Czekamy, czekamy :eviltong: Ale ja się cieszę, że Krecik troszkę się wyprostował i tak ochoczo tupta za Siemionką. A ogonka w ruchu , to sobie nie mogę wyobrazić. :loveu: Quote
Tola Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 To czekamy na fotki:loveu: No i wieczorna porcja mizianka dla Krecika:loveu: Quote
siemionka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Jejku sorki ze tak pozno ale mialam ciezki i dluuuuugo dzien. Tak jak wczesniej pisala Erazm Krecik jest bardzo dzielny. Na spacerku chodzil za mna i to naprawde szybkim tempem, nie ma juz tez biegunki i to jest najwazniejsze! Zaskoczyl mnie bardzo jak na dzwiek mojego glosu zamerdal ogonkiem :crazyeye: a myslalam ze na to bede musiala jeszcze bardzo dlugo poczekac. Po normalnym wysiusaniu powachal drzewo... podniosl lapke i nasikal na nie! Wczesniej tego nie robil. Same dobre znaki :multi: A zeby tego bylo malo to sam wskoczyl mi dzis na lozko!! Nie moglam w to uwierzyc :-o Zaskakuje mnie caly czas. Chodzi juz bardziej wyprostowany, chociaz troche sie jeszcze kuli, spaceruje po calym mieszkaniu, apetyt ma swietny i w ogole rewelacja. Za chwile postaram sie wrzucic fotki zeby nie bylo tak na "sucho" =] Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [FONT=Impact][SIZE=4]o kurcze jak ja się cieszę :loveu::loveu::loveu: Ależ ten biedak cierpiał.[/SIZE][/FONT] Quote
siemionka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/84fd60f119308ffa.html[/URL] nie moge wrzucic bezposrednio Tutaj zapoznanie z moja szynszyla- Marysienka Quote
siemionka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Tutaj ze spacerku: [URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f871dd450374c05d.html[/URL] [URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/49388a58ce86b2b5.html[/URL] A teraz tak smacznie spi na dywaniku w duzym pokoju: [URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f4901feaa2bdbfc8.html[/URL] Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [FONT=Impact][SIZE=3]A to ja wrzucę, będzie każdemu szybciej obejrzeć :) Fajne to z szynszylkiem: [IMG]http://images23.fotosik.pl/184/84fd60f119308ffa.jpg[/IMG] Rzeczywiście jest różnica w postawie [IMG]http://images25.fotosik.pl/184/f871dd450374c05d.jpg[/IMG] [IMG]http://images34.fotosik.pl/196/49388a58ce86b2b5.jpg[/IMG] No to widać ze się dobrze czuje w tym domku: [IMG]http://images30.fotosik.pl/185/f4901feaa2bdbfc8.jpg[/IMG] [/SIZE][/FONT] Quote
Czaka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Krecik podnosi łapkę do sikania ! :multi::multi::multi: Zdjęcia cudne! :loveu: Quote
siemionka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Romek-Zamość']Krecik podnosi łapkę do sikania ! :multi::multi::multi: Wczoraj na wieczornym spacerku rowniez to zrobil!!! :cool3: A w nocy wpakowal mi sie do lozka i spal do rana ;) Quote
Isadora7 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='siemionka'][quote name='Romek-Zamość']Krecik podnosi łapkę do sikania ! :multi::multi::multi: Wczoraj na wieczornym spacerku rowniez to zrobil!!! :cool3: A w nocy wpakowal mi sie do lozka i spal do rana ;)[/quote] Czułam że ma coś z jamnika :lol: Siemionka wymiziaj go ode mnie. Quote
Wet-siostra Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 witram...Czy potrzebujecie wsparcia na wątku???Zajrzałam,bo znalazłam link w wątku Nelsona...Strasznie mi żal tego maleństwa... Potrzebuję twych oczu bym zobaczyć mógł świat potrzebuję twych dłoni by koiły mój strach potrzebuję miłości która sens życia da potrzebuję człowieka co nadzieję mi da chcę podążać za jego głosem wygrzewać się u jego stóp potrzebuję go mego CZŁOWIEKA Jakie są szanse Krecika na domek?Nie czytałam całego wątku...Czy psiunia doszczekuje się z innymi psami? Jeśli podoba się Wam moje wierszydło,możecie je dać na pierwszą jako cytat...Pozdrawiam!!! Quote
Isadora7 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Wet-siostra']witram...Czy potrzebujecie wsparcia na wątku???Zajrzałam,bo znalazłam link w wątku Nelsona...Strasznie mi żal tego maleństwa... Potrzebuję twych oczu bym zobaczyć mógł świat potrzebuję twych dłoni by koiły mój strach potrzebuję miłości która sens życia da potrzebuję człowieka co nadzieję mi da chcę podążać za jego głosem wygrzewać się u jego stóp potrzebuję go mego CZŁOWIEKA Jakie są szanse Krecika na domek?Nie czytałam całego wątku...Czy psiunia doszczekuje się z innymi psami? Jeśli podoba się Wam moje wierszydło,możecie je dać na pierwszą jako cytat...Pozdrawiam!!![/quote] O kurcze muszę tutaj też swoje komórki szarawe ruszyć jak na wątkach DIF :). A wierszyk... wybacz jak będę dzisiaj porządki na aukcjach robić to go wetknę do aukcji Krecika. a teraz relacja w skrócie dla ciebie: Krecik pod opieką dr Garncarza (najlepszego wetka okulisty w kraju), jest na wspaniałym tymczasie u simonki w Warszawie. Ma się z godziny na godzinę lepiej. Miał potworny ból głowy ze względu na ciśnienie w gałkach ocznych, przekraczające dwukrotnie normę. Obecnie kropelki zbijają to ciśnienie i czeka go dalsze leczenie (również operacja) u dr. Garncarza. Ale idzie "ku lepszemu". Ma wszelkie szanse (ja w to wierzę) i na pewno tak będzie na znalezienie stałego domku. Niestety nie ma szans na odzyskanie wzroku. Ale pieski niewidome świetnie sobie radzą. Jest małym (ok 5 kg) psiakiem i przytulakiem. Na tymczasie jest od czwartku a już sobie świetnie radzi w poruszaniu i coraz lepiej. Quote
Erazm Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Krecik nie żarł się z moim yoorkiem, co oznaczałoby ,że yoorek uznał go za stwora nieszkodliwego, szynszyl też go nie zjadł (Krecika oczywiście), ani Krecik szynszylka więc wygląda na to,że facet nie przejawia agresji:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Erazm']Krecik nie żarł się z moim yoorkiem, co oznaczałoby ,że yoorek uznał go za stwora nieszkodliwego, szynszyl też go nie zjadł (Krecika oczywiście), ani Krecik szynszylka więc wygląda na to,że facet nie przejawia agresji:evil_lol:[/quote] Ma przede wszystkim jedną cechę która go absoluttnie kwalifikuje jako super socjalizowanego psa.... włazi do łóżka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Kocham futrzaki w moim łóżku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czaka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 U nas Krecik nie okazywał najmniejszego zainteresowania moimi czworonogami, ale to nic dziwnego bo strasznie cierpiał Quote
siemionka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Dzis na spacerku podszedl do Krecika jamnik i Maluch bardzo sie ucieszyl, machal ogonkiem, nie przejawia zadnej agresji w stosunku do iinych zwierzat, chodzi juz wyprostowany i spacerujemy coraz dluzej. Mysle ze bol juz minal, caly czas dostaje krople do oczu i naprawde widac ze przyniosly mu ulge, jest coraz weselszy i zywszy czyli jest na dobrej drodze =] Quote
Recommended Posts