Jump to content
Dogomania

Losie - zabrałeś mi wzrok, nie odbieraj nadziei...Krecik ma dom!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Erazm']Zobaczymy co z tym domkiem.
Dzisiaj byliśmy z yoorkiem i Bezą u Krecika. Yoorek wściekły:angryy:, Beza natomiast pełna euforii:multi:, prowokowała Krecika do zabawy, co mu zresztą nie przeszkadzało:multi:, brał się nawet łobuz jeden do poważniejszej roboty:mad::evil_lol:
Siemionka wklei potem zdjęcia

A będą zdjęcia z tych prób Krecika?

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
Zobaczymy co z tym domkiem.
Dzisiaj byliśmy z yoorkiem i Bezą u Krecika. Yoorek wściekły:angryy:, Beza natomiast pełna euforii:multi:, prowokowała Krecika do zabawy, co mu zresztą nie przeszkadzało:multi:, brał się nawet łobuz jeden do poważniejszej roboty:mad::evil_lol:
Siemionka wklei potem zdjęcia

Co sie dziwić; przeciez Krecik ma chore oczka; "tamte sprawy" są widać w najlepszym porzadku:evil_lol:

Posted

To ci się klub zainteresowanych tym i tamtym znalazł:eviltong:
Dziewczyny pamiętajcie mieć szeroko oczy otwarte, Beza szuka domku, już sprawdzone świetnie dogaduje się z dziećmi i Calineczka( urodzi być może dzisiaj)

Posted

[quote name='danka1234']A wolno wklejac takie zdjecia? bo ja mam takie z udziałem Lutka.:evil_lol:

Danusiu ja spróbuję. Wklejam ale ostrożnie i w miniaturze. Po kliknięciu otworzy się w oryginalnym rozmiarze. Mam nadzieję, ze Rzecznik Praw Dziecka nie bywa na tym forum.

Posted

Dzieki, sliczne fotki,prosze zwrocic uwage na piekne stopki na drugim planie:evil_lol::evil_lol:, allegro cudny wyciskacz lez z wartka akcja:loveu:

Posted

Jest i bedzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Isadorka znow dzwonil ten co uspil jamniki i inne chce zobaczyc Beze, spotkamy sie z nim zeby dac mu bobu?:angryy::mad::mad::mad::diabloti:

Posted

Erazm napisał(a):
Jest i bedzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Isadorka znow dzwonil ten co uspil jamniki i inne chce zobaczyc Beze, spotkamy sie z nim zeby dac mu bobu?:angryy::mad::mad::mad::diabloti:

Ależ czy ja sobie poradzę???
Z radochą, dawaj go dawaj...

a tak wiesz wczoraj pomyślałam że szkoda że nie byłam przy rozmowie z babą o alergii i badaniach. Rzuciłabym pytaniem czy miała skórne testy czy może IGE lub IGH. I takie tam. Uwielbiam tak wkręcać ludzi. A tu akurat mój temat - jako zawodowiec alergik sterydowiec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toz bym babe do bólu zgnębiła. Bo że kręciła to aż śmierdziało.

Posted

Erazm napisał(a):
:diabloti: z nia. Teraz wazniejsze zeby domek sie znalazl, bo Astor rzuca sie na nia jak wsciekly

Dzisiaj jej allegro wydziergam. Pójdę do sklepu którego nie znoszę. Zawsze jak mnie tam wQ... to łapie taką wenę że starczy na wszystkie seriale świata.