Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nieduża miejscowośc niedaleko Białegostoku, jedna z wielu...
Pies wyrzucony z auta- jeden z wielu...:placz:
Dzieci widziały, jak ktoś wyrzucił psa z samochodu i odjechał. Pies jest piękny, biały, wygląda prawie jak samoyed. Ma fantastyczną, nieco przybrudzoną sierść, jest w znakomitej kondycji, widać że nie błąkał się, tylko go wyrzucono... prosto z knapy na bruk.:-(:-(
Nie bardzo chce odejść od miejsca które sobie upatrzył. CZeka...:-(
Do ludzi łagodny, do zwierząt bywa napastliwy- bardzo obszczekał Basi beagla.
Prosze, pomóżmy mu.!!
Niedługo nie zostanie nic z tej białej sierści, o ile wcześniej nie rozjedzie go na tej drodze jakis samochód...

PILNIE POTRZEBNY DT!!BłAGAM :modla: :modla: :modla:

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaj to piękny , młody pies . Błąka się od około tygodnia . Muszę przyznać że w rzeczywistości wygląda lepiej niż na foto. Potrzebny jest domek z ogrodem. Raczej nie toleruje innych zwierząt na swoim terenie. Bardzo przypomina psa rasy Samoyed. :lol:

Posted

Bakteria WIELKIE DZIęKI:loveu: na razie nic nie wiemy oprócz tego, że do ludzi jest przymilny. jak z psami nie wiadomo bo nie zdążyłyśmy sprawdzić. psa spod płotu zgarnął pan (podobno),mamy jego numer. psa nie widać, facet nie odpowiada:shake: jak coś będzie wiadomo dam znać.
dzięki bakteria za zainteresowanie. Twoja pomoc w ogłaszaniu bardzo się przyda:cool3:

Posted

wieści z ostatniej chwili: Kaja spod płotu zawinął facet i ukrył przed nami w domu;) on i jego córka bardzo chcą żeby został u nich, niestety żona się nie zgadza:shake: a już liczyłyśmy na happy end. tak więc nie ustajemy w poszukiwaniach!działamy działamy!
trzeba się dokładnie dowiedzieć jak pies się sprawuje w domu ale chyba dobrze skoro chcieli go zatrzymać.

Posted

:lol:Chlopak poruszyl serca

Gdyby byla potrzeba to mam kontakt do osoby z BS, ktora moze go wziasc na tymczas. Trzymajcie reke na pulsie zeby sie nie okazalo, ze zona jednak sie nie zgadza i pies w trybie awaryjnym nie wyladowal znowu na ulicy. Jakby co to piszcie.;)

Posted

wreszcie mi sie udalo WEJSC NA DOGO jasny gwint, tym razem to moj inernetservice :angryy:
widze ze juz napisane wszystko, ja bym trzymala kciuki za to zeby tam zostal :-)

Posted

Ja też trzymam kciuki!!! Może ta żona skruszeje, nie okaże się niewrażliwą egoistką i materialistką? Ostatnio, koleżanka z pracy powiedziała,że wzięłaby pieska / sunia bezdomna, malutka / do siebie, ale ma biały dywan w pokoju, no i na żarcie trzeba wydawać pieniądze, na weta...Kolce mi wyrastają jak słyszę takie podejście do naszych czworonożnych przyjaciół.

Posted

To może poczekam, aż się wszystko wyjaśni i zabieram się za ogłoszenia jak już będzie wiadomo co i jak, gdzie jest pies i co się z nim dzieje, i czy się jakaś żona zgadza czy też nie :lol: :evil_lol:

Posted

Wiadomości póżno , ale cały dzień praca , wizyty u wetów , :cool3: Wersja jest taka ... pies, póki co ma DT Kojec . Pan Tatuś chce psa i córa też , natomiast pani Mamusia jak się ktoś znajdzie odda Kaja bez sentymentów. prosiłam więc zabrali psiaka spod płota.Bardzo dobrzy ludzie.
Nie marzyli po prostu w tej chwili o czworonogu..Bakteria dziękuje , że się zaangażowałaś. Trzeba szukać domu i tyle. Masz ten nr do Pani Moniki? Acha pies do ludzi jest bardzo przyjazny , do psów raczej nie , chyba że będzie to sunia.U tych panstwa z sunią dogaduje sie doskonale. Na widok mojego beagla dostaje nerwow okropnych.:roll: Pies jest uroczy i lepiej prezentuje w realu, niz na zdjęciach.

Posted

Bachnach napisał(a):
Acha pies do ludzi jest bardzo przyjazny , do psów raczej nie , chyba że będzie to sunia.U tych panstwa z sunią dogaduje sie doskonale. Na widok mojego beagla dostaje nerwow okropnych.:roll: Pies jest uroczy i lepiej prezentuje w realu, niz na zdjęciach.

Jak to samoyedki indywidualiści :)

Może Pani zmięknie po kilku dniach :)