Dorothy Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nieduża miejscowośc niedaleko Białegostoku, jedna z wielu... Pies wyrzucony z auta- jeden z wielu...:placz: Dzieci widziały, jak ktoś wyrzucił psa z samochodu i odjechał. Pies jest piękny, biały, wygląda prawie jak samoyed. Ma fantastyczną, nieco przybrudzoną sierść, jest w znakomitej kondycji, widać że nie błąkał się, tylko go wyrzucono... prosto z knapy na bruk.:-(:-( Nie bardzo chce odejść od miejsca które sobie upatrzył. CZeka...:-( Do ludzi łagodny, do zwierząt bywa napastliwy- bardzo obszczekał Basi beagla. Prosze, pomóżmy mu.!! Niedługo nie zostanie nic z tej białej sierści, o ile wcześniej nie rozjedzie go na tej drodze jakis samochód... PILNIE POTRZEBNY DT!!BłAGAM :modla: :modla: :modla: Quote
Bachnach Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Kaj to piękny , młody pies . Błąka się od około tygodnia . Muszę przyznać że w rzeczywistości wygląda lepiej niż na foto. Potrzebny jest domek z ogrodem. Raczej nie toleruje innych zwierząt na swoim terenie. Bardzo przypomina psa rasy Samoyed. :lol: Quote
madzia828 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 trzeba by dać cynk cioteczkom od samoyedów :roll: Quote
pędzelopka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Hopaj do góry:cool3: Niedługo wrzucimy więcej zdjęć:cool3: Quote
Bachnach Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Do góry, do gory, trzeba szybko znależć domek :p , tym bardziej , że tak często pada teraz deszcz. :shake: Quote
masienka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 kontakt jakis? Wrzuce go na Bs jako mix samojeda ;) uszy ma zawsze klapniete ? Quote
Bachnach Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Kontakt wysłałam na PW. Jutro postaram sie o lepsze zdjęcia . Quote
Dorothy Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 halo halo, trzeba cos podziałac z nim, moze ogloszenia? Jest juz na stronie samków? Quote
pędzelopka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ja go ogłaszam na bialystok online. nawet wczoraj miałam telefon w jego sprawie ale rozeszło się po kościach..:shake: Quote
pędzelopka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Na chwilę obecną Kaj zgarnięty z ulicy do kojca na tymczas. Nie wiemy jak długo będzie mógł tam zostać. Zima wraca!Kto przygarnie białego kropka:modla::modla: Quote
Dorothy Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 zrobcie wywiad o charakterze i oglaszamy w necie! Quote
pędzelopka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Niby zgarnięty do kojca a zniknął:mad:ani widu ani słychu.idziemy szukać:mad: Quote
Bakteria Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Znalazł się? Mogę pomóc ogłaszac na białostockich/podlaskich portalach. Potrzebuję tylko namiarów na osobę, która psa lepiej zna i mogłaby ewentualnym zainteresowanym coś więcej o Kaju powiedziec i trochę więcej informacji o nim samym. ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9725441#post9725441 ^^ na razie wrzuciłam tutaj Quote
pędzelopka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Bakteria WIELKIE DZIęKI:loveu: na razie nic nie wiemy oprócz tego, że do ludzi jest przymilny. jak z psami nie wiadomo bo nie zdążyłyśmy sprawdzić. psa spod płotu zgarnął pan (podobno),mamy jego numer. psa nie widać, facet nie odpowiada:shake: jak coś będzie wiadomo dam znać. dzięki bakteria za zainteresowanie. Twoja pomoc w ogłaszaniu bardzo się przyda:cool3: Quote
pędzelopka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 wieści z ostatniej chwili: Kaja spod płotu zawinął facet i ukrył przed nami w domu;) on i jego córka bardzo chcą żeby został u nich, niestety żona się nie zgadza:shake: a już liczyłyśmy na happy end. tak więc nie ustajemy w poszukiwaniach!działamy działamy! trzeba się dokładnie dowiedzieć jak pies się sprawuje w domu ale chyba dobrze skoro chcieli go zatrzymać. Quote
masienka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 :lol:Chlopak poruszyl serca Gdyby byla potrzeba to mam kontakt do osoby z BS, ktora moze go wziasc na tymczas. Trzymajcie reke na pulsie zeby sie nie okazalo, ze zona jednak sie nie zgadza i pies w trybie awaryjnym nie wyladowal znowu na ulicy. Jakby co to piszcie.;) Quote
Dorothy Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 wreszcie mi sie udalo WEJSC NA DOGO jasny gwint, tym razem to moj inernetservice :angryy: widze ze juz napisane wszystko, ja bym trzymala kciuki za to zeby tam zostal :-) Quote
zachary Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ja też trzymam kciuki!!! Może ta żona skruszeje, nie okaże się niewrażliwą egoistką i materialistką? Ostatnio, koleżanka z pracy powiedziała,że wzięłaby pieska / sunia bezdomna, malutka / do siebie, ale ma biały dywan w pokoju, no i na żarcie trzeba wydawać pieniądze, na weta...Kolce mi wyrastają jak słyszę takie podejście do naszych czworonożnych przyjaciół. Quote
Bakteria Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To może poczekam, aż się wszystko wyjaśni i zabieram się za ogłoszenia jak już będzie wiadomo co i jak, gdzie jest pies i co się z nim dzieje, i czy się jakaś żona zgadza czy też nie :lol: :evil_lol: Quote
Bachnach Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wiadomości póżno , ale cały dzień praca , wizyty u wetów , :cool3: Wersja jest taka ... pies, póki co ma DT Kojec . Pan Tatuś chce psa i córa też , natomiast pani Mamusia jak się ktoś znajdzie odda Kaja bez sentymentów. prosiłam więc zabrali psiaka spod płota.Bardzo dobrzy ludzie. Nie marzyli po prostu w tej chwili o czworonogu..Bakteria dziękuje , że się zaangażowałaś. Trzeba szukać domu i tyle. Masz ten nr do Pani Moniki? Acha pies do ludzi jest bardzo przyjazny , do psów raczej nie , chyba że będzie to sunia.U tych panstwa z sunią dogaduje sie doskonale. Na widok mojego beagla dostaje nerwow okropnych.:roll: Pies jest uroczy i lepiej prezentuje w realu, niz na zdjęciach. Quote
Iwona&Wiki Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Allegro i Gratka No Śliczności:loveu: - Powodzenia:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Dorothy Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 ano, dawaj brachu, niech sie bija o Ciebie! Quote
pędzelopka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Hop do góry:cool3: Kaj maszeruj na pierwszą stronę! Quote
karina1002 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bachnach napisał(a):Acha pies do ludzi jest bardzo przyjazny , do psów raczej nie , chyba że będzie to sunia.U tych panstwa z sunią dogaduje sie doskonale. Na widok mojego beagla dostaje nerwow okropnych.:roll: Pies jest uroczy i lepiej prezentuje w realu, niz na zdjęciach. Jak to samoyedki indywidualiści :) Może Pani zmięknie po kilku dniach :) Quote
Recommended Posts