Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dorothy napisał(a):
a czy to jest kolejny kamyczek do ogródka żeby "czyjeś" było na górze? :razz:
smutne.
ja bym zamknęła ten wątek.

I nie czekaj bo znowu sie jazda zaczyna... pisz do moda i zamykaj bo az przykro czytac ...:shake:

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaj gdzieś sobie jest, zdjęć z nowego domu nie ma, info nie ma - więc po co psu taki wątek. A jak ktoś pyta o Kaja to zaraz temat zastępczy się znajduje dziwnym trafem. Wątek powinien zostać zamknięty, bo psu on w niczym pomocny nie jest ani o jego dalszych losach nic nie mówi.

Posted

Izis napisał(a):
Kaj gdzieś sobie jest, zdjęć z nowego domu nie ma, info nie ma - więc po co psu taki wątek. A jak ktoś pyta o Kaja to zaraz temat zastępczy się znajduje dziwnym trafem. Wątek powinien zostać zamknięty, bo psu on w niczym pomocny nie jest ani o jego dalszych losach nic nie mówi.

Tyle co na razie o Kaju mozna było napisac, to zostało napisane, czego jeszcze oczekujesz już teraz?? Fotek?? a co Ci one dadzą? A moze tak poczekajmy aż pies się zadomowi, wtedy relacja z nowego domu bedzie pełna. Na razie mozna tylko czekać.

Posted

monia3a napisał(a):
1. Nie mamy możliwości przetrzymywania psów.
2. Każdy człowiek ma przy sobie telefon ( no prawie każdy ) i może zadzwonić do schroniska czy do straży miejskiej z prośbą o pomoc, nie wymagaj ode mnie abym jeździła do kazdego psa czy kota w potrzebie, ja też mam swój dom i rodzinę, której też muszę poświęcić czas a skoro ktoś widzi jakąś krzywdę to powinien reagować a nie pisać na forum że coś gdzieś się dzieje i czekać aż ktoś inny za niego coś zrobi.

A jak u Was reaguje na takie zgłoszenia SM i schronisko, bo wiem ,ze w wielu miejscach takie zgłoszenia mają gdzieś :-(
monia3a napisał(a):

3. wydaje mi się, że nie napisałam nic złośliwie tylko prawdziwie i szkoda, że tylko moje słowa wyłapujecie i sie do nich czepiacie.

Jak pisałam wcześniej tamte teksty które nie nazywasz złośliwymi mogłaś sobie darować. Kolejne kłutnie tutaj sa zbędne i jeżeli maja byc tylko złośliwości to naprawde lepiej zamknąć ten topik. tylko wtedy skąd się dowiecie co u Kaja?

Posted

sairisa napisał(a):
Kolejne kłutnie tutaj sa zbędne i jeżeli maja byc tylko złośliwości to naprawde lepiej zamknąć ten topik. tylko wtedy skąd się dowiecie co u Kaja?

sadze, ze niewiele osob tak naprawde interesuje sam pies i jego losy...:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Kaj ma sie swietnie , nie potrafie załączyc zdjęc , wczoraj dostal nowy preparat Frontline , jeszcze rośnie , je za trzech , bardzo kocha swoich panstwa ,jednej osoby nie toleruje ale pracuja nad tym . Wszystko pod kontrolą. Pilnuje posesji zawżięcie , ja bym nie weszla chociaż mnie zna . Pies strożujący !!

• 2 months later...
Guest monia3a
Posted

Co slychać u Kaja ??
Jak z agresją??
Zdjęcia możesz podesłać do mnie ja wstawię :p