Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To zabieram się za ogłoszenia. Namiary podaję takie same jak w Allegro i Gratce.

Nie mam tego numeru :shake:. Nie spotkałam się z p. Moniką, jak ją spotkam od razu poproszę. Mam w poniedziałek i wtorek wolne, jak będzie przyzwoita pogoda to pojadę i mam nadzieję, że się z nią zobaczę.

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomość z ostatniej chwili!!! KAJ WYWALONY NA ULICę....ZNOWU...
ciotki tymczas poszukiwany NA CITO:modla::modla::modla:
jadę po południu zrobię lepsze zdjęcia i wrzucę. ile ten pies ma jeszcze razy zostać wyrzucony zanim zwątpi już do końca w tzw. człowieka:-(

Posted

Otóż podobno pies, czyli Kaj , jest agresywny wobec innych zwierząt, oprócz suczek :roll: Pani twierdzi ,że jest urodzonym dominantem , próbował zapanować nad wszystkimi domownikami.:shake: Rzucił się na panią , kiedy ta wzięła sunię (rottek} na ręce i za chwilę był już na ulicy.:placz:Paes w mojej ocenie jest bardzo młody , ma ok 1 roku . Bedą nowe zdjecia. Przyjechala ekipa ze sprzętem :crazyeye:

Posted

Niestety , nie mam żadnych kontaktów , Kaj trafil na następny tymczas , przd chwilą byłam , karmilam psiaka.
Tymczas jest bardzo terminowy tzn. 4 do 5 dni . :shake:
Wiem już skąd Kaj zostal przywieziony :mad: zadzwonila pani , ktorej to sąsiad miał psa zw. przez nas Kajem , nie był to też jego pies przybłakal sie ok miesiąc temu .
:-( Pan wywiózł Kaja na swieże powietrze :angryy: No chyba , że pani żle rozpoznała zdjęcie.:shake:

Posted

Zaraz uzupełnię zdjecia w ogloszeniach.
Słuchaj, to znaczy że przetrzyma do końca świat?

Skąd wiesz, że ma ok. roku?
Czy to pewne?
To sporo zmienia - ludzie chetniej adoptują młode psy.:p
Juz pytałam, czy Kaja widział wet?