Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
:roll:po co Ci śnieg :hmmmm: ja poproszę o lato:loveu::loveu::loveu:

Lubię śnieg;) Teraz też ładnie pada, ale już odśnieżaczki zepsuły chodnikowo-drogowe zaspy:roll: Mimo to w ogródkach jest cudnie:loveu:

Posted

:roll: wszędzie biało na dworze, niby ślicznie to wygląda, ale.......jak musiałam odśnieżać samochód, żeby pojechać po zakupy to już mi się śnieg nie podobał, a poza tym ślisko jest na drogach :shake:
teraz jak już jestem w domku i patrzę przez okno to piękny biały świat jest :evil_lol: :loveu:

Posted

AngelsDream napisał(a):
Aż się cieplej robi człowiekowi.

:loveu::loveu::loveu:

Iv_ napisał(a):
:roll: wszędzie biało na dworze, niby ślicznie to wygląda, ale.......jak musiałam odśnieżać samochód, żeby pojechać po zakupy to już mi się śnieg nie podobał, a poza tym ślisko jest na drogach :shake:
teraz jak już jestem w domku i patrzę przez okno to piękny biały świat jest :evil_lol: :loveu:

Ja tyż swój odśnieżałam :grins: :grins: I nadal jest pięknie i biało, tylko,że na drogach pełne lodowisko:shake:

Alicja napisał(a):
u Nas dziś na zmianę śnieg słonko śnieg słonko .....i ZIMNO :placz::placz::placz:a ja zmarzluch jestem

Alu, ale zaraz będzie lato :calus:

Tengusia napisał(a):
ale sliczne cieplutkie foteczki :loveu:

A dziękuję:loveu: Może się uda mi wstawić i te zimowe ;)

Dobcia napisał(a):
cześc:loveu:
Śliczny słoneczny Gonzik:loveu: Szkoda że do lata daleko... Lubie śnieg, ale jak bym mogła wybierac, wolałabym jednak letnie ciepełko;-)

Dziękuję:loveu: Nie jest tak daleko do lata ;) A mi się wszystkie pory roku podobają ;) Każda ma w sobie coś wyjątkowego:loveu:

A ja jestem w trakcie robienia pizzy ;) Nadzienie już mam, a wieczorkiem Ksyś zrobi ciasto:loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
cześć :multi::multi::loveu:

kolejna która zadowolona ze sniegu jest :crazyeye::crazyeye:
w jakim ja świecie żyję ....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hej :calus: :calus:
No ja nie wiem na jakim Ty świecie żyjesz, ja tylko wiem na jakim ja żyję:roll: