Selket Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 gordonowa napisał(a):Asia lubia, Asia lubia :multi: http://images26.fotosik.pl/297/6e4562d0583eb6fe.jpg śliczne prosiątko :loveu: oooooooooooo..............jak fajnie:loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 a u mnie dzisiaj postraszylo sniegiem :multi::multi::multi: Quote
Selket Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Tengusia napisał(a):a u mnie dzisiaj postraszylo sniegiem :multi::multi::multi: U mnie też:eviltong: I teraz właśnie sypie śniegiem:multi::multi::multi: Quote
Selket Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Śnieg pada w najlepsze :Cool!: :Cool!: już cały chodniczek biały i żywopłotek ma czapeczkę śniegową:multi: TO teraz coś ciepłego i słonecznego ;) Quote
Alicja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :roll:po co Ci śnieg :hmmmm: ja poproszę o lato:loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 http://images34.fotosik.pl/404/03088ef78066dd93.jpg hahaha:evil_lol:...jaki zalotny:loveu: Czesc Karolka:loveu::multi: Quote
Pestka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Śnieg pada w najlepsze już cały chodniczek biały i żywopłotek ma czapeczkę śniegową:multi: To zapraszam do mnie bo u mnie już fotki śniegowe od rana :evil_lol: http://images28.fotosik.pl/297/c7b7baf13934e627.jpg Jaki zadowolony.. Quote
jbk Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Letni Gonzik znakomitym antidotum na zamarznięte łapki ;) Quote
Selket Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a)::roll:po co Ci śnieg :hmmmm: ja poproszę o lato:loveu::loveu::loveu: Lubię śnieg;) Teraz też ładnie pada, ale już odśnieżaczki zepsuły chodnikowo-drogowe zaspy:roll: Mimo to w ogródkach jest cudnie:loveu: Quote
Selket Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 lolka75 napisał(a):http://images34.fotosik.pl/404/03088ef78066dd93.jpg hahaha:evil_lol:...jaki zalotny:loveu: Czesc Karolka:loveu::multi: Cześć Karolka:loveu::loveu::loveu: Bo to taki zalotnik mały :evil_lol: Quote
Selket Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Kinguska napisał(a):To zapraszam do mnie bo u mnie już fotki śniegowe od rana :evil_lol: http://images28.fotosik.pl/297/c7b7baf13934e627.jpg Jaki zadowolony.. Cześć:loveu: Mam nadzieję, że śnieguś się utrzyma ładnie ;) jbk napisał(a):Letni Gonzik znakomitym antidotum na zamarznięte łapki ;-) Cieszkam się bardzo:multi: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :roll: wszędzie biało na dworze, niby ślicznie to wygląda, ale.......jak musiałam odśnieżać samochód, żeby pojechać po zakupy to już mi się śnieg nie podobał, a poza tym ślisko jest na drogach :shake: teraz jak już jestem w domku i patrzę przez okno to piękny biały świat jest :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 u Nas dziś na zmianę śnieg słonko śnieg słonko .....i ZIMNO :placz::placz::placz:a ja zmarzluch jestem Quote
Tengusia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ale sliczne cieplutkie foteczki :loveu: Quote
Dobcia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 cześc:loveu: Śliczny słoneczny Gonzik:loveu: Szkoda że do lata daleko... Lubie śnieg, ale jak bym mogła wybierac, wolałabym jednak letnie ciepełko;) Quote
Selket Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 AngelsDream napisał(a):Aż się cieplej robi człowiekowi. :loveu::loveu::loveu: Iv_ napisał(a): :roll: wszędzie biało na dworze, niby ślicznie to wygląda, ale.......jak musiałam odśnieżać samochód, żeby pojechać po zakupy to już mi się śnieg nie podobał, a poza tym ślisko jest na drogach :shake: teraz jak już jestem w domku i patrzę przez okno to piękny biały świat jest :evil_lol: :loveu: Ja tyż swój odśnieżałam :grins: :grins: I nadal jest pięknie i biało, tylko,że na drogach pełne lodowisko:shake: Alicja napisał(a): u Nas dziś na zmianę śnieg słonko śnieg słonko .....i ZIMNO :placz::placz::placz:a ja zmarzluch jestem Alu, ale zaraz będzie lato :calus: Tengusia napisał(a): ale sliczne cieplutkie foteczki :loveu: A dziękuję:loveu: Może się uda mi wstawić i te zimowe ;) Dobcia napisał(a): cześc:loveu: Śliczny słoneczny Gonzik:loveu: Szkoda że do lata daleko... Lubie śnieg, ale jak bym mogła wybierac, wolałabym jednak letnie ciepełko;-) Dziękuję:loveu: Nie jest tak daleko do lata ;) A mi się wszystkie pory roku podobają ;) Każda ma w sobie coś wyjątkowego:loveu: A ja jestem w trakcie robienia pizzy ;) Nadzienie już mam, a wieczorkiem Ksyś zrobi ciasto:loveu: Quote
jonQuilla Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 cześć :multi::multi::loveu: kolejna która zadowolona ze sniegu jest :crazyeye::crazyeye: w jakim ja świecie żyję .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć :multi::multi::loveu: kolejna która zadowolona ze sniegu jest :crazyeye::crazyeye: w jakim ja świecie żyję .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej :calus: :calus: No ja nie wiem na jakim Ty świecie żyjesz, ja tylko wiem na jakim ja żyję:roll: Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :razz::razz:a miały być rogaliczki :grins: Quote
Selket Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:a miały być rogaliczki :grins: Będą jutro albo jakoś tak :grins: :grins: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 pizza była-potwierdzam :multi: a teraz mam taki brzuszek :roll:.........wypchany :roll: Quote
Selket Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Iv_ napisał(a):pizza była-potwierdzam :multi: a teraz mam taki brzuszek :roll:.........wypchany :roll: Wypchany brzuszek???:diabloti: Cześć Iv :loveu: Quote
Rybka_39 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Selkeciku zaniedbałam Ciebie i Gonzika, dawno nie byłam, ale wiesz jak to zasem jest, teraz jestem i wielki buziaczek dla WAS!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts