Selket Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 gordonowa napisał(a):Witam się z rana :grins: Cześć Asiu:loveu: Quote
Selket Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Rybka_39 napisał(a):Selkeciku zaniedbałam Ciebie i Gonzika, dawno nie byłam, ale wiesz jak to zasem jest, teraz jestem i wielki buziaczek dla WAS!!!!:loveu: Witaj:loveu: Oj wiem, jak to jest ;) Miło, że zajrzałaś:loveu: Quote
jonQuilla Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 przyszłam się przytulić bo zimno :calus::calus: Quote
Alicja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 :razz::razz: i jak rogaliczki ?? bereczek :p:loveu: Quote
Iv_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz: i jak rogaliczki ?? bereczek :p:loveu: :cool3: pojechała do marketa po margarynę, chyba weźmie się za nie jednak :multi: i będzie co pojeść :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: pojechała do marketa po margarynę, chyba weźmie się za nie jednak :multi: i będzie co pojeść :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam że już upieczone :evil_lol: Quote
Selket Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 jonQuilla napisał(a):przyszłam się przytulić bo zimno :calus::calus: Oć Kwiatuszku :calus: :calus: :calus: Alicja napisał(a): :razz::razz: i jak rogaliczki ?? bereczek :p:loveu: Nie będzie rogalików raczej. Jedna osoba mnie tak wkurzyła, żem się poryczała:-( Wszystko, kuźwa , WSZYSTKO jest źle, czego się nie ruszę jest źle, ciągle źle...Ja nie daję już rady:-(:-(:-( Iv_11296668 napisał(a)::cool3: pojechała do marketa po margarynę, chyba weźmie się za nie jednak :multi: i będzie co pojeść :evil_lol: Obaczymy:shake: Alicja napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam że już upieczone :evil_lol: Oj Alu nie umie tak szybko:roll: Alicja napisał(a): Quote
Alicja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 :multi::multi::multi:no proszę jakie piękne wyszły ....MNIAMMMMMMMM:eating: Quote
Selket Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:no proszę jakie piękne wyszły ....MNIAMMMMMMMM:eating: Dziękuję:oops: A nadziewałam własnoręcznie robioną "nutellą" ;) Quote
Alicja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Selket napisał(a):Dziękuję:oops: A nadziewałam własnoręcznie robioną "nutellą" ;) to tym bardziej się chwali ;) Quote
Iv_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 :cool3: melduję-rogaliki były pyyyyyszneeeee :multi: mam znowu wypchany brzuszek :roll: :shake: Quote
Selket Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: melduję-rogaliki były pyyyyyszneeeee :multi: mam znowu wypchany brzuszek :roll: :shake: Trzeba było nie urządzać pielgrzymek do kuchni:diabloti::diabloti::diabloti: Niuniasty w piątek po zdjęciu szwów i ze swoją nową kumpelką żabką:diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 widze że Gonzik nie stracił chęci do zabaw pomimo tego tam koło oka :) i prawidłowo... buźka dla Was :loveu: Quote
apple Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 wyglada jak po chuligańskiej bójce:evil_lol: http://images47.fotosik.pl/33/7b3cded7b55f22c8.jpg a tak serio......bidulinka:placz:....cioteczka mizia:loveu: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):wyglada jak po chuligańskiej bójce:evil_lol: http://images47.fotosik.pl/33/7b3cded7b55f22c8.jpg a tak serio......bidulinka:placz:....cioteczka mizia:loveu: Haha, śledzę Cię ;) A Gonzik dzielny chłopak :) Widać, że mu się dobrze goi :) Buzi Gonzikowi! Quote
Selket Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 apple napisał(a):wyglada jak po chuligańskiej bójce:evil_lol: http://images47.fotosik.pl/33/7b3cded7b55f22c8.jpg a tak serio......bidulinka:placz:....cioteczka mizia:loveu: Wymiziany i dzielnie asystuje w kuchni ;) A po bójce wyglądał znacznie gorzej:shake: Miał taakie strupy na głowie i dziurę w łapie, obok łokcie gdzie jest mięsko, po kle border collie:shake: jonQuilla napisał(a):widze że Gonzik nie stracił chęci do zabaw pomimo tego tam koło oka :smile: i prawidłowo... buźka dla Was :loveu: On już na drugi dzień się bawił i na spacerku szalał ;) Piesek traktor, nie do zajechania :grins: jbk napisał(a):Haha, śledzę Cię ;-) A Gonzik dzielny chłopak :smile: Widać, że mu się dobrze goi :smile: Buzi Gonzikowi! jbk, nie śledzaj Dżapka:mad::diabloti: Buzi dostał, prosto w ten zaglutany pynio....A teraz poleciał po porcję drożdży od pańcia :grins: Jutro mam poprawkę z osteologii i kolokwium z histologii.........:roll: Bojem się i stresuję:roll: Trzymajcie kciuki Kochani :oops: Quote
lolka75 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 nic sie nie martw..... cyc do przodu i jazda:multi::loveu::multi: bede trzymac te kciuki;) Quote
jonQuilla Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 będę trzymać kciuki tak mocno że aż mi zsinieją i odpadną :multi::multi::multi: dasz radę :calus: wierzę w Ciebie !!! Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jak to poleciał po porcję drożdży?? Trzymam kciuki BARDZO BARDZO :) Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 .................................:kciuki: Quote
Selket Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Dzięki Kochane:loveu: Udało mi się zdać kości, są już zaliczone:loveu: Natomiast z histologii niestety 2 :-( A najgorsze, że byłam naprawdę dobrze przygotowana:-( Ale pytań jest 15, a trzeba mieć 13 poprawnie by zaliczyć:-( W przyszłym tygodniu poprawa, a jutro egzamin z biologii:roll: Poza tym dzień do dupy, bo z panem K poszła wielka awantura :roll: :-( jbk, znaczy Niuniasty poszedł po swoją porcję drożdży do jedzenia do kuchni ;) Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :glaszcze: Selkeciku ....wsio się poukłada :calus: Quote
Recommended Posts