Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Kochane:loveu:
Wybaczcie, że Was nie zacytuję, ale mam modemik Plusa a skonczył się pakiet na ściąganie danych więc chodzi gorzej niż święta krowa:roll: Ale chodzi :grins: Padam, ze zmęczenia i kolejnej awantury z niedoszłą przyszłą rodziną:roll: :angryy: A poza tym to NIE ZDAŁAM tej durnej osteologii:placz::placz::placz: Niestety czeka mnie kolejna randką z panią i kosteczkami w przyszły wtorek :roll: A poza tym muszę jeszcze zdać egzamin z biologii i koło z histologii....Więc siły ze mnie klapły:roll: Coś mi się sąsiad po balkonem tłucze? Mam nadzieję, że nie ma ochoty nam tego balkonu oderwać:roll: A poza tym to idę nastawić porządny zielony smalczyk do kanapków :grins: :grins:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jbk, to była jego własna mała inwecja twórcza :grins:
gordonowa, dzisiaj to leje deszcze i wieje wielki wiatr...Jak pomyślę, że muszę iść na uczelnię to mi się coś robi :roll: okropna pogoda :(
Żonkila, cześć :calus: ale zapewniam Cię na dworku nie jest ciepło:shake:
Katarama, starał się chłopak :grins:

Posted

Alicja napisał(a):
:angryy:u Nas wczoraj śnieg a dziś LEJE DESZCZ :mad:

witam :p

U nas też taka obrzydliwa zlewa:shake:

Cześć:multi:

Prosiątka me:loveu:

Posted

przyszłam na wieprzowinkę ...
myślałam że jakaś konkretna będzie a tutaj tylko dwa wątłe warchlaczki ale to nic :)
bo przynajmniej można popatrzeć :loveu::loveu:

cześć :multi::loveu:

:calus::calus::calus::calus:

Posted

jonQuilla napisał(a):
przyszłam na wieprzowinkę ...
myślałam że jakaś konkretna będzie a tutaj tylko dwa wątłe warchlaczki ale to nic :)
bo przynajmniej można popatrzeć :loveu::loveu:

cześć :multi::loveu:

:calus::calus::calus::calus:

Cześć Żonkilku Kochany :loveu::loveu::loveu::loveu: Wieprzowinka jeszcze nie dopasiona:diabloti: Ale już niedługo, niedługo....:eviltong:

Posted

apple napisał(a):
A cio to? Dlaczego tu nikogo od wczoraj nie było:hmmmm:

Nie wiem :niewiem: Może im się świnki nie podybują??? :placz::placz::placz:Może mnie nie lubiają już???:placz::placz::placz: