Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Selkeciku jaka masz piekna lampeczke w domku:loveu::evil_lol:
Ucmokaj tego rekonwalscenta:p

jbk napisał(a):
Żartujesz? Są ludzie, którzy książek nie lubią????? Gdzie??? A tak serio, to wiem jedno, jakby mnie chciał ktoś ukarać, to powinien mnie zamknąć na miesiąc (a może i tydzień by wystarczył) gdzieś bez dostępu do książek i murowanego świra dostałabym :)

Potwierdzam...jak mozna nie lubiec czytac???:shake:

Posted

[quote name='basia2202']o matko żesz jedyna! :-o
a co się synkowi stało, że za lampę robi? :roll:
http://images33.fotosik.pl/405/0d2649c4bd958fa2.jpg

MIZIAKI DLA BIEDAKA!!

ściskamy Was mocno kochani:)

Oj Basiu, miał usuniątą narośl koło oczka. Jest to łagodna zmiana nowotworowa. Wcześniej miał na łapce, rok temu, a teraz w takim parszywym miejscu. Powoli do siebie dochodzi, tylko teraz mu coś w oczku się zrobiło:roll: Jutro tata idzie z nim do lekarza, więc będzie więcej wiadomo co i jak z synkiem:roll:
Buziaki Basiu:loveu:

[quote name='jonQuilla']ojj cóż za nieszczęście na jego mordce :roll::roll:

oby szybciutko się zagoiło bo w tym hełmie to mu na pewno nie jest wesoło...
wycmokaj go :loveu:

witam
:multi::loveu:

Wycmoktany, wymiziany :loveu: A w hełmie faktycznie mu nie jest zbyt wygodnie, ale niedługo będzie zdjęty, coś kole piątku;)

[quote name='agbar']Selkeciku jaka masz piekna lampeczke w domku:loveu::evil_lol:
Ucmokaj tego rekonwalscenta:p
Potwierdzam...jak mozna nie lubiec czytac???:shake:
Szkoda, że ta moja lampecka taie słabe światło daje :grins:
No ja właśnie też nie wiem, ale niektórzy nie lubią:shake: U mnie ksiażki to podstawa :diabloti:

Posted

Alicja:loveu::loveu::loveu::loveu: Zakapiorek śpi pod biurkiem:diabloti:
jbk, bo Niunio sobie świeci przykładem i dlatego taki słaby poblask jest:eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']coś koło piątku to dla Ciebie niedługo? :crazyeye:
halo koleżanko, mamy NIEDZIELE dopiero :evil_lol::evil_lol:

biedny Gonziasty :roll::roll:

No so.........:roll: Przeca mu nie powiem, słuchaj synuś zdejmiemy ci twe jutube w piątek czyli za tydzień, czyli wiesz to jest w ch...ch...daleko". Tylko mu mówię, że zdejmiemy za niedługo, coby myślał sobie, że to już tuż:p

Oj, w piątek to daleko, zwłaszcza, że po drodze ten okropny wtorek trza przeżyć:placz::placz::placz::placz: I osteologię pójśc zaliczyć:placz::placz: a ja przeca nie zaliczę:-(

Posted

Dzień dobry:)
Smutaczek z Gonzika tak troszkę, ale tylko mu ten paskudny żyrandol ściągną to zaraz pyszczek sie uśmiechnie:lol:

JAK TO nie zaliczysz??? Oczywiście, że ZALICZYSZ!!!

Posted

:mad: palnąć tylko w ten kucyk wypadołoby :angryy: nie zaliczy i nie zaliczy-słuchać już nie można :roll:

a potem jest coś innego zawsze ;)

Posted

[quote name='Selket']Oj Basiu, miał usuniątą narośl koło oczka. Jest to łagodna zmiana nowotworowa. Wcześniej miał na łapce, rok temu, a teraz w takim parszywym miejscu. Powoli do siebie dochodzi, tylko teraz mu coś w oczku się zrobiło:roll: Jutro tata idzie z nim do lekarza, więc będzie więcej wiadomo co i jak z synkiem:roll:
Buziaki Basiu:loveu:

oj słońce... no to trzymam kciuki, żeby dobrze było ;)
do wesela się zagoi :loveu: