Selket Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Zapraszam na bazarek::multi::multi::multi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-milusinskich-bajkowy-swiat-kubusia-puchatka-124944/#post11247734 Quote
basia2202 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 o matko żesz jedyna! :-o a co się synkowi stało, że za lampę robi? :roll: http://images33.fotosik.pl/405/0d2649c4bd958fa2.jpg MIZIAKI DLA BIEDAKA!! ściskamy Was mocno kochani:) Quote
jonQuilla Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ojj cóż za nieszczęście na jego mordce :roll::roll: oby szybciutko się zagoiło bo w tym hełmie to mu na pewno nie jest wesoło... wycmokaj go :loveu: witam :multi::loveu: Quote
agbar Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Selkeciku jaka masz piekna lampeczke w domku:loveu::evil_lol: Ucmokaj tego rekonwalscenta:p jbk napisał(a):Żartujesz? Są ludzie, którzy książek nie lubią????? Gdzie??? A tak serio, to wiem jedno, jakby mnie chciał ktoś ukarać, to powinien mnie zamknąć na miesiąc (a może i tydzień by wystarczył) gdzieś bez dostępu do książek i murowanego świra dostałabym :) Potwierdzam...jak mozna nie lubiec czytac???:shake: Quote
Selket Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='basia2202']o matko żesz jedyna! :-o a co się synkowi stało, że za lampę robi? :roll: http://images33.fotosik.pl/405/0d2649c4bd958fa2.jpg MIZIAKI DLA BIEDAKA!! ściskamy Was mocno kochani:) Oj Basiu, miał usuniątą narośl koło oczka. Jest to łagodna zmiana nowotworowa. Wcześniej miał na łapce, rok temu, a teraz w takim parszywym miejscu. Powoli do siebie dochodzi, tylko teraz mu coś w oczku się zrobiło:roll: Jutro tata idzie z nim do lekarza, więc będzie więcej wiadomo co i jak z synkiem:roll: Buziaki Basiu:loveu: [quote name='jonQuilla']ojj cóż za nieszczęście na jego mordce :roll::roll: oby szybciutko się zagoiło bo w tym hełmie to mu na pewno nie jest wesoło... wycmokaj go :loveu: witam :multi::loveu: Wycmoktany, wymiziany :loveu: A w hełmie faktycznie mu nie jest zbyt wygodnie, ale niedługo będzie zdjęty, coś kole piątku;) [quote name='agbar']Selkeciku jaka masz piekna lampeczke w domku:loveu::evil_lol: Ucmokaj tego rekonwalscenta:p Potwierdzam...jak mozna nie lubiec czytac???:shake: Szkoda, że ta moja lampecka taie słabe światło daje :grins: No ja właśnie też nie wiem, ale niektórzy nie lubią:shake: U mnie ksiażki to podstawa :diabloti: Quote
Selket Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 agbar napisał(a):zarowke moze wymien:grins: Kurcze.....możesz mieć rację :grins: :grins: Quote
dog193 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ojoj jaki boroczek.. Niech szybciutko zdrowieje! Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :loveu::loveu:zakapiorek http://images34.fotosik.pl/399/e703d611f823db42.jpg bereczek :multi::loveu: Quote
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Za mało watów w tej lampce. Albo może voltów? A czy ja wiem zresztą? Elektryk ze mnie żaden ;) Buzi dla Gonzika :) Quote
Selket Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Alicja:loveu::loveu::loveu::loveu: Zakapiorek śpi pod biurkiem:diabloti: jbk, bo Niunio sobie świeci przykładem i dlatego taki słaby poblask jest:eviltong: Quote
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Swoją drogą ten kołnierz nieźle rozprasza światło ;) Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :razz::razz:znalazłaś Galerię Smaczków ??? bo ja znaleźć nie mogę :shake: Quote
Selket Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Alu, znalazłam:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f1049/galeria-smakow-czyli-jak-uszczesliwic-debesciaczka-19502/ Jbk,.. ten kołnierz to mi elementy ruchome mieszkania przestawia:diabloti: Quote
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Selket']Alu, znalazłam:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f1049/galeria-smakow-czyli-jak-uszczesliwic-debesciaczka-19502/ Jbk,.. ten kołnierz to mi elementy ruchome mieszkania przestawia:diabloti: Głodna się zrobiłam przez tą galerię ;) A pieseczek musi przecież się ruszać, biedaczek ;)) Quote
jonQuilla Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 coś koło piątku to dla Ciebie niedługo? :crazyeye: halo koleżanko, mamy NIEDZIELE dopiero :evil_lol::evil_lol: biedny Gonziasty :roll::roll: Quote
Selket Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='jonQuilla']coś koło piątku to dla Ciebie niedługo? :crazyeye: halo koleżanko, mamy NIEDZIELE dopiero :evil_lol::evil_lol: biedny Gonziasty :roll::roll: No so.........:roll: Przeca mu nie powiem, słuchaj synuś zdejmiemy ci twe jutube w piątek czyli za tydzień, czyli wiesz to jest w ch...ch...daleko". Tylko mu mówię, że zdejmiemy za niedługo, coby myślał sobie, że to już tuż:p Oj, w piątek to daleko, zwłaszcza, że po drodze ten okropny wtorek trza przeżyć:placz::placz::placz::placz: I osteologię pójśc zaliczyć:placz::placz: a ja przeca nie zaliczę:-( Quote
jonQuilla Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 i prosze mi tu głupot nie gadać :mad::mad: jak nie zaliczysz jak zaliczysz.... CO, TY TEGO NIE ZROBISZ? :diabloti::diabloti: no więc właśnie :eviltong::eviltong: Quote
Dobcia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dzień dobry:) Smutaczek z Gonzika tak troszkę, ale tylko mu ten paskudny żyrandol ściągną to zaraz pyszczek sie uśmiechnie:lol: JAK TO nie zaliczysz??? Oczywiście, że ZALICZYSZ!!! Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :mad: palnąć tylko w ten kucyk wypadołoby :angryy: nie zaliczy i nie zaliczy-słuchać już nie można :roll: a potem jest coś innego zawsze ;) Quote
basia2202 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Selket']Oj Basiu, miał usuniątą narośl koło oczka. Jest to łagodna zmiana nowotworowa. Wcześniej miał na łapce, rok temu, a teraz w takim parszywym miejscu. Powoli do siebie dochodzi, tylko teraz mu coś w oczku się zrobiło:roll: Jutro tata idzie z nim do lekarza, więc będzie więcej wiadomo co i jak z synkiem:roll: Buziaki Basiu:loveu: oj słońce... no to trzymam kciuki, żeby dobrze było ;) do wesela się zagoi :loveu: Quote
clockwork Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 puk puk.... odwiedzam coby nie było ;) Quote
Recommended Posts