ANETTTA Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 DIF napisał(a):Z tego co mi wiadomo, opiekunka Barego była osobą samotną, bez rodziny. Po jej śmierci nikt w tym domu nie mieszka i nikt się nim nie interesuje. Nie wiem jaki jest status prawny tej "posiadłości" :shake: i nie mam bladego pojęcia gdzie to sprawdzić i do kogo uderzyć w tej sprawie. W każdym razie dom jest w opłakanym stanie.... w urzedze miasta gminy .....znajdziesz dane wlascicela .....a czy jest spatkobierca to juz inna historia ......jak nie ma przejmuje to miasto gmina itd Quote
~MaDaLeNa~ Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ehhhhhhhhhhhhhhhhhh..........Bary po domek, jesteś taki kochany Quote
Wet-siostra Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Bary,piesku,kolejna samotna noc przed Tobą... do serca przytul psa... najlepiej,by to był Bary... Quote
Isadora7 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Wet-siostra']Bary,piesku,kolejna samotna noc przed Tobą... do serca przytul psa... najlepiej,by to był Bary... Bary... Bary.... Quote
Martunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Tak bardzo byśmy chcieli, żeby wreszcie znalazł jakiegoś właściciela... Quote
Hotel KADIF Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 majqa napisał(a):Zapytać w urzędzie gminnym. Wydaje mi się, że nie jest to dobry pomysł :shake:. Zaraz się znajdzie jakiś nadgorliwiec, który wpadnie na pomysł zamieszkania opuszczonego domu i napuści na Barego hycla! A tak może zapomnieli.... może nie wiedzą.... Wolę nie poruszać tego tematu! Cholercia! Nie widziałam Barego od wczoraj :shake:. Znowu zaczynam się o niego martwić!! Quote
majqa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Faktycznie można mieć pietra...gdzie on się mógł podziać...:roll: Quote
kaja555 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Bary nie chowaj się i pokaz się dzisiaj DIF Quote
kaja555 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Narzeszcie udało mi się uaktywnić to ogłoszonko Barego: http://www.petworld.pl/psy,21154.html Quote
majqa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 DIF napisał(a):Wydaje mi się, że nie jest to dobry pomysł :shake:. Zaraz się znajdzie jakiś nadgorliwiec, który wpadnie na pomysł zamieszkania opuszczonego domu i napuści na Barego hycla! (...) Taki nadgorliwiec za przyczyną dpopytania w gminie się nie trafi, z prostej przyczyny. Musiałby się wywodzić bezpośrednio z urzędników gminnych, a ci i tak wiedzą o pustostatnie na mocy aktu zgonu (taka nota jest w dokumentach zmarłej właścicielki). Szybciej nadgorliwiec, na podstawie obserwacji pustostanu, wprowadzi się wprost z ulicy. Quote
Wet-siostra Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dzień dobry,piesku.Znowu Cię nie ma???Toż to można zawału dostać... Pokaż się,piesku... Quote
Martunia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Niech go ktoś wreszcie wypatrzy... Kto się z nim ostatnio widział? Co u niego? Quote
Wet-siostra Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No właśnie???Co z Barym???Ktoś go dziś widział??? Bary-nie rób nam głupich numerów... W ten sposób zawał serca murowany... BARY,POKAŻ SIĘ NAM... Quote
majqa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 DIF wysłała mi smsa. Jest odcięta od netu. Prosiła bym zrobiła wpis. Dziś też nie widziała Barego, jest poważnie wystraszona. :-( Liczy na to, że może widziała go Cekinka. Quote
Cekinka13* Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 U Barusia byłam wczoraj, nie było go. :shake: Dziś u niego nie byłam... Kurcze, Bary, gdzie jesteś? :-( Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Bary na miłość boską miej litość nad ciotkami :-(:-(:-( Quote
Erazm Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Rany, co się dzieje????????? Może ktoś go zgarnął? przygarnął? Trudno uwierzyć, że odszedł z miejsca z własnej woli... Quote
Margo05 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pewnie chłopak wiosnę poczuł i poszedł na randkę ;) W końcu jest wolnym psem :) Ale wróci. Z pewnością. Quote
Wet-siostra Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 I co???Pokazał się??? BARY,HOP,HOOOP!!!! Pokaż się,piesku... Wiosna wiosną,ale tu cioteczki zamartwiają się o Ciebie... Mogłeś choć kartkę zostawić,że poszłeś na randkę... Quote
Recommended Posts