Migori Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ojoj biedny zakagańcowany pieseczek. Gops, jak mogłaś!
gops Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='Migori']Ojoj biedny zakagańcowany pieseczek. Gops, jak mogłaś![/QUOTE] oj tam oj tam ;)
evel Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Super Miśce w świniach! :) [quote name='Szura']Vectra, historia stara, bo sprzed ponad roku. ;) Ale "niepokoje" były wcześniej na wątku, tu post od którego zaczynają się wróżby ze zdjęć [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194227-Pudelki-z-pseudohodowli-W-NOWYCH-DOMACH-)))?p=15993037#post15993037[/URL] (gdzie ja byłam zachwycona, bo pies początkowo bał się schodów itd., a na widok yorka była panika, a na fotkach był niecały miesiąc u mnie :D), wcześniej też były niepokoje, że klatka, że szkolenie, no wiadomo. ;) *jak mu kaganiec sprawiłam to w ogóle się dowiedziałam, że z niego próbuję amstaffa zrobić, a to łagodny piesek, a takie widać w komunikacji miejskiej mogą olewać przepisy :evil_lol: *[/QUOTE] Wyszło szydło z worka. Ty go po prostu nie kochasz :(
LadyS Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Szura, też przeczytałam wątek (evel mi podesłała :diabloti:) - uwielbiam takie watki na dogo, zawsze je czytam do obiadu :diabloti: A tamto towarzystwo to już pasjami kocham :lol:
Migori Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='LadyS']Szura, też przeczytałam wątek (evel mi podesłała :diabloti:) - uwielbiam takie watki na dogo, zawsze je czytam do obiadu :diabloti: A tamto towarzystwo to już pasjami kocham :lol:[/QUOTE] Haha to witaj w klubie bo też zostawiłam sobie tą przepyszną lekturę do kapuśniaku. Tak sie zaczytałam że wzięłam dokładkę. Same mądrości w tym wątku, teraz już wiem dlaczego mój pies ma joba. Wszystko jasne.
gops Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 [quote name='anetta']Te świniaczki są zaj....:cool3:[/QUOTE] danke macie jednego grubaska [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=zdjcie0421lw.jpg&res=landing[/IMG]
evel Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nie wiem, jak się nie wstydzisz pokazywać takiego spaślaka :diabloti:
gops Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 [quote name='evel']Nie wiem, jak się nie wstydzisz pokazywać takiego spaślaka :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: aż ją zważe jutro :lol: w końcu mogliśmy powodować , i wczoraj i dziś koło godzinki pływania , ale małpa i tak chcę piłke wieczorem a myślałam że da już spokój bo nie mam już gdzie rzucać , na polanie robią nam ulice ... muszę iść wkoło na tory .
Naklejka Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='evel']Nie wiem, jak się nie wstydzisz pokazywać takiego spaślaka :diabloti:[/QUOTE] Przecież to sam tłuszcz... :lol: Chyba Arniemu się jakieś mięśnie wyrabiają, jak do mnie trafił to był z niego flak :D Ja nie lubię, aż tak bardzo chudych psów, przecież na Arniego przez jakiś czas patrzeć nie mogłam, ale przecież on miał sylwetkę sportowca! :evil_lol:
Amber Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 No, no... Tylko mam nadzieję, że się nie przejęłaś tymi nieprawdziwymi opiniami i nie będziesz się starała Misi odchudzać? ;)
gops Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 [quote name='Amber']No, no... Tylko mam nadzieję, że się nie przejęłaś tymi nieprawdziwymi opiniami i nie będziesz się starała Misi odchudzać? ;)[/QUOTE] no co Ty ;) ja widze mojego psa i wygląda w tej chwili jak szkapa ,mięśnia ma ale nie wygląda to tak ładnie jak 2 tyg temu, jest wręcz za chuda niestety ale to już kwestia tego że prawie 2 tygodnie nic nie je jak po 6-7 dniu nie było nic widać tak teraz już z niej leci ehh przynajmniej z wyglądu, jeszcze ją obcięłam świeżo to masakra . taka się zrobiła na przodzie wąska jakaś . po wakacjach pewnie wróci do swojej normalnej postury,oby .
Martens Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='Vectra']Bo mięsień rośnie pękając i dobudowując nowy kawałek między rozerwaniami :) [/QUOTE] Nie chciałam wiedzieć, przy tym ile ostatnio ćwiczę... :nerwy:
gops Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 po wczorajszym złym dniu na pocieszenie kupiłam dziś Misi obroże :evil_lol: ostry róż na łańcuszku :diabloti: będziemy się lansować na dzielni :p
Migori Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='gops']po wczorajszym złym dniu na pocieszenie kupiłam dziś Misi obroże :evil_lol: ostry róż na łańcuszku :diabloti: będziemy się lansować na dzielni :p[/QUOTE] A czo siem stało ? Za mną chodzi ten nowy błękit. Bosh bosh bosh nie mogę wchodzić na obrożowy. Zdradzisz cenę ?
gops Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 [quote name='Migori']A czo siem stało ? Za mną chodzi ten nowy błękit. Bosh bosh bosh nie mogę wchodzić na obrożowy. Zdradzisz cenę ?[/QUOTE] nie chce za bardzo o tym mówić , ale nic z Misią .;) ten błękit też jest boski ale nie mogę tak szaleć bo mam jeszcze trochę zakupów przed sobą dla szczeniaka a chcę mieć jak najszybciej wszystko odłożone . za 2,5cm róż +pianka plus łańcuszek dałam 18,50 zł na nasz rozmiar , nie wiem czy cena jest inna za inny rozmiar.
Migori Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='gops']nie chce za bardzo o tym mówić , ale nic z Misią .;) [B]Rozumiem.[/B] ten błękit też jest boski ale nie mogę tak szaleć bo mam jeszcze trochę zakupów przed sobą dla szczeniaka a chcę mieć jak najszybciej wszystko odłożone . za 2,5cm róż +pianka plus łańcuszek dałam 18,50 zł na nasz rozmiar , nie wiem czy cena jest inna za inny rozmiar.[/QUOTE] Ja bym chciała samą taśmę z łańcuszkiem. Ale na razie bronię się rękoma i nogami przez nawrotem obrożoholizmu.
omry Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Ja też.. Biorę jasny niebieski albo jasny turkus i pomarańcz na łańcuszku. Jak się uda to też sowy :diabloti:
gops Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 [quote name='Migori']Ja bym chciała samą taśmę z łańcuszkiem. Ale na razie bronię się rękoma i nogami przez nawrotem obrożoholizmu.[/QUOTE] nie broń się to i tak wygra :lol: [quote name='omry']Ja też.. Biorę jasny niebieski albo jasny turkus i pomarańcz na łańcuszku. Jak się uda to też sowy :diabloti:[/QUOTE] sowy są podobno ale ja już kasy nie mam :roll: [quote name='nick_']Gops, to zdjęcie które dodałas do aktualne jest?[/QUOTE] robiłam 10min przed wrzuceniem tutaj więc najświeższe. zaraz jadę do schroniska , mam nadzieje że nas deszcz nie złapię .
Lucky. Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 ja też zamawiam ten ostry róż, albo zieleń neonke + różowa eko. To jest straszne, tyle kasy już na te obroże poszło :D
nick_ Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Jaka Ona jest szczupła, aż zebra się odznaczają :crazyeye: nie rozumiem ludzi, krytykujących Misie.. nie wiem z której strony Ona gruba jest.. :razz:
Migori Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='nick_']Jaka Ona jest szczupła, aż zebra się odznaczają :crazyeye: nie rozumiem ludzi, krytykujących Misie.. nie wiem z której strony Ona gruba jest.. :razz:[/QUOTE] No jak to gdzie ? Na powiekach :evil_lol:
gops Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 [quote name='Lucky.']ja też zamawiam ten ostry róż, albo zieleń neonke + różowa eko. To jest straszne, tyle kasy już na te obroże poszło :D[/QUOTE] neonke już mam :lol: no niestety za darmo nie są :roll: [quote name='nick_']Jaka Ona jest szczupła, aż zebra się odznaczają :crazyeye: nie rozumiem ludzi, krytykujących Misie.. nie wiem z której strony Ona gruba jest.. :razz:[/QUOTE] akurat teraz to jest okropna :evil_lol: wole ją 0,5kg cięższą ale nadrobimy ;) dziś dostała na surowo szyję indyczą i wszamała zadowolona . [quote name='Migori']No jak to gdzie ? Na powiekach :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol:
Recommended Posts