gops Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Uploaded with ImageShack.us obie kochaja Miskowego jeza :diabloti: Uploaded with ImageShack.us ale kto pierwszy ten lepszy :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kleo upolowala kaczke :lol: Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us KONIEC
Gonitwa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 W którym miejscu macie zejście do wody, że psy swobodbnie mogą tam wejść i wyjść? Tylko łopatologicznie poproszę, bo moja orientacja w terenie jest równa zero :)
Asia&Kleo Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Gonitwa napisał(a):W którym miejscu macie zejście do wody, że psy swobodbnie mogą tam wejść i wyjść? Tylko łopatologicznie poproszę, bo moja orientacja w terenie jest równa zero :) Najprościej wyjaśniając- idziesz Browarną, przed parkiem Modrzewia, a za browarem jest skręt w ulicę Elektryczną. Tą ulicą w dół do torów kolejowych- skręcasz w prawo:) Idąc torami znajdziesz rzeczkę obok, biegnącą aż do jeziorka (Ciepła);)
gops Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 zaba14 napisał(a):My mamy pod samym nosem czystą wodę, tylko że słoną... ale.. nie posiadam pływającego psa :) fajne fotki !! :) a świąteczna Miśka jakaś grzeczna :P o zazdroszcze slonej wody :evil_lol: dzieki Gonitwa napisał(a):W którym miejscu macie zejście do wody, że psy swobodbnie mogą tam wejść i wyjść? Tylko łopatologicznie poproszę, bo moja orientacja w terenie jest równa zero :) inaczej tlumaczac niz Asia, to idziesz na browarna zdroj na tory kolejowe i ciagle w prawo mijasz ,browar ciagle z tylu torami , nie przy ulicy ,i tam po drodze jest ta rzeczka , dalej sie idzie na ciepla ;) my mamy bardzo blisko , Ty chyba nie bardzo. co do zejscia to nie jest one lagodne, w 2 miesjach jest tylko zrobione takie cos , ale tam nie ma gruntu odrazu , pies ma moze 0,5m do lap wody, a potem nagle spad jest i gleboko ( wracajac wspinaja sie na gorke), nasze zwyczajnie skacza do wody i im to nie przeszkadza ze nie ma lagodnego zejscia i gruntu ;) Gonitwa napisał(a):muszę to sprawdzić koniecznie :) sprawdz ,sprawdz , duzo tam wedkarzy ale da sie znalezc miejsce gdzie mozna psu porzucac cos do wody :lol:
vege* Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 a Nuka wgl nie może się przekonać do wody, nawet łap nie zamoczy, ehh :| dla niej kąpiel to męczarnia, a co mówić o pływaniu od tak sobie :evil_lol:
Gonitwa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Ja mieszkam w ścisłych okolicach multikina, więc aż tak strasznie daleko też nie jest :) Może kiedyś się wybiorę, póki co łazimy po bażantarni i okolicach, czasem idziemy na lotnisko, ale niedługo zacznie się sezon lotniczy, więc i to będzie sobie trzeba odpuścić..
gops Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 vege* napisał(a):a Nuka wgl nie może się przekonać do wody, nawet łap nie zamoczy, ehh :| dla niej kąpiel to męczarnia, a co mówić o pływaniu od tak sobie :evil_lol: przykro mi :lol: Gonitwa napisał(a):Ja mieszkam w ścisłych okolicach multikina, więc aż tak strasznie daleko też nie jest :) Może kiedyś się wybiorę, póki co łazimy po bażantarni i okolicach, czasem idziemy na lotnisko, ale niedługo zacznie się sezon lotniczy, więc i to będzie sobie trzeba odpuścić.. no to nie jest tak daleko , ale wywnioskowalam ze dalej ze zdjec u was z chrobrego , my tam lazimy rzadko bo mamy daleko bardzo a auta brak :roll: Onomato-Peja napisał(a):Jeż na sznurku. :D prawie jak na smyczy :lol:
Gonitwa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Ja auta też nie mam, ale jestem typem łazika i wszędzie poruszam się pieszo - dlatego odległość ma dla mnie małe znaczenie :) No i spacer od razu fajniejszy jak na docelowe miejsce trzeba dojść i jeszcze z niego wrócić :)
gops Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Gonitwa napisał(a):Ja auta też nie mam, ale jestem typem łazika i wszędzie poruszam się pieszo - dlatego odległość ma dla mnie małe znaczenie :) No i spacer od razu fajniejszy jak na docelowe miejsce trzeba dojść i jeszcze z niego wrócić :) nasza ostatnia wycieczka do bazantarni skonczyla sie srednio , bo psy ledwo doszly do bazantarni w ta pogode , tam sie wylataly a potem znowuz wrocic nie mogly , ledwo czlalaply po tych kilku godzinach biegania a droga to najtrudniejsza czesc wycieczki wedlug mnie, ciagle przy drodze, na smyczy i jeszcze ta wykanczajaca pogoda . zaczniemy lazic czesciej jak wybuduja bazantarnie blizej :evil_lol:
evel Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 http://img651.imageshack.us/img651/9546/dsc00108h.jpg Miś jaka zawiedziona hahaha :evil_lol: http://img132.imageshack.us/img132/5213/dsc00146or.jpg no rzucasz czy co? ;) I sto lat dla Gops :multi: :new-bday::BIG::BIG::BIG:
łamAga Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Od nas tez najlepszego :BIG::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:
gops Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 dziekuje ;) przez was czuje sie staro :evil_lol: a tak to bym moze zapomniala ,ze znowu sie zestarzalam o rok :roll:;) a Miska ma urodziny w piatek - 3cie.. jak ten czas leci . niedawno byla taka fajna kluska a teraz dorosla wredna suka :diabloti:
NightQueen Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/206739-12-szczeniak%C3%B3w-Malamut%C3%B3w-szuka-domu!?p=16769424#post16769424
Agnes Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [CENTER]Szto lat gopsowa:diabloti: Szczescia zdrowka pomyslnosci blablabla czego sobie tylko zyczysz:evil_lol::laola: :BIG::new-bday::BIG: [/CENTER]
Amber Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Nie szkoda tak ci takiej pięknej obroży maczać w wodzie? ;) Jari pływa albo w takim szmaciaku Trixie albo w metalowej. Ostatnio jak wyprałam po kąpieli obroże z Biedronki jamniczek, to kolory wypłowiały :evil_lol: A tak poza tym to oczywiście: Też jesteś byk, jak ja ;)
gops Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 dziekuje za zyczenia! :lol: Amber napisał(a):Nie szkoda tak ci takiej pięknej obroży maczać w wodzie? ;) Jari pływa albo w takim szmaciaku Trixie albo w metalowej. Ostatnio jak wyprałam po kąpieli obroże z Biedronki jamniczek, to kolory wypłowiały :evil_lol: e tam troche ich mam i wsumie nie patrze ostatnio co zakladam , jedynie oszczedzam rogza rozowego bo go mi szkoda ;) reszta jak sie zniszczy to wywale i kupie nowe . najbardziej lubie do wody wlasnie metalowe bo to schnie w 10sec , a obroza potrafi kilka godz :roll:
Migori Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Stooo Lat ;) Spóźnione ale szczere ;) Dużo radości
Recommended Posts