Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też pogadam z mamą o DT, ale nic nie obiecuję. też mam małe zoo w domu (papuga, świnka morska, ryby no i oczywiście pies) prócz tego małe mieszkanie. Jednak jesli mama sie zgodzi lepsza ciasnota dla psa niż wyrok wydany przez własnego własciciela. :(

Posted

może to głupi pomysł, ale może jest gdzieś niedaleko 2 schronisko, tak żeby psiaka przenieść dalej od "domu" żeby te s******e nie chciałay jechać kilka/kilkanascie kilometrów dalej.... żeby tak jakby go ukryć... nic mi lepszego do głowy nie przychodzi :(

Posted

alekso napisał(a):
może to głupi pomysł, ale może jest gdzieś niedaleko 2 schronisko, tak żeby psiaka przenieść dalej od "domu" żeby te s******e nie chciałay jechać kilka/kilkanascie kilometrów dalej.... żeby tak jakby go ukryć... nic mi lepszego do głowy nie przychodzi :(

Dokładnie to samo zaproponowałam justynie na gg...

Posted

Była dziś u mnie sąsiadka, która wzięła dużego psa ze schronu w Łodzi przezemnie i przez Dogo. Przyszła i zamówiła dwa młode pieski. Żeby były nieduże i nie gryzły. Dla brata i mamy.Jeśli spełnia warunki - jest dom na stałe. Pod Łodzią.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Była dziś u mnie sąsiadka, która wzięła dużego psa ze schronu w Łodzi przezemnie i przez Dogo. Przyszła i zamówiła dwa młode pieski. Żeby były nieduże i nie gryzły. Dla brata i mamy.Jeśli spełnia warunki - jest dom na stałe. Pod Łodzią.

ooo !
oby się udało !

Posted

Trzeba go ze Śląska pod Łódź dowieźć. Można do mnie, sąsiadka mieszka obok, sama go zawiezie do brata - mogę z nią jechać. Umowy adpocyjne mam z fundacji Niechciane i ZXapomniane z Łodzi, jeśli byłaby potrzeba ;)

Posted

Chodzi mi o to, żeby był niewielki i łagodny, bo młody jest, jak już wspomniano. Przykro mi, że odbywa się to drogą selekcji, ale jeśli ktoś chce adoptować jakiegoś konkretnego psiaka i wyraźnie określa swoje wymagania, to muszę je przedstawić. Wiem, że to nie są ludzie wymagający cudów i że na pewno zadowolą się tym pieskiem. Nie wiem jednak, jak wygląda. Nie wymagam zdjęć, ale chociaż opisik jego charakteru.

Posted

Kiedy zachwalałam im Zbysia z łódzkiego schronu, miałam pakiet zdjęć i różne miłe słowa, a w konsekwencji nagle bez zapowiedzi pojechał inny onkowaty i też go przyjęli z otwartmi rękami.
Piesek będzie w mieszkaniu w dwurodzinnym domku na piętrze. W małym miasteczku o nazwie Szadek, albo na wsi w domu wielorodzinnym z ogródkami wokół. Zależy, kto go weźmie - mama, czy brat ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Chodzi mi o to, żeby był niewielki i łagodny, bo młody jest, jak już wspomniano. Przykro mi, że odbywa się to drogą selekcji, ale jeśli ktoś chce adoptować jakiegoś konkretnego psiaka i wyraźnie określa swoje wymagania, to muszę je przedstawić. Wiem, że to nie są ludzie wymagający cudów i że na pewno zadowolą się tym pieskiem. Nie wiem jednak, jak wygląda. Nie wymagam zdjęć, ale chociaż opisik jego charakteru.

Jesteś kochana...:)

Spędziłam z nim ok 1,5 godziny.Nie wykazuje żadnej agresji ani w stosunku do ludzi,ani innych zwierząt.Jest spokojny,kontaktowy,zrównoważony,na pewno będzie wiernym psem.Jest niewielki,czarny.Jutro powinny być zdjęcia.Wiek ok 8 miesięcy(tak on mówił),ale ja dałabym mu ok 10-max 12 miesięcy.W domu był inny pies też.On biegał po całym mieście.

Było super,gdyby sie zdecydowali.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
To ja go biorę - wiem, że go wezmą. Nie martw się o nic, tylko o transport. Jeśli nie do Szadku, to na wiochę, ale wszędzie będzie mile widziany ;)

W ciemno? :) poczekajmy z radością,aż zobaczysz zdjęcia.Jednym podoba sie taki pies,innym całkiem inny :) On ma śliczne oczka, brązowe z tego,co pamiętam.Te osoby muszą zobaczyć zdjęcia...

My bardzo Ci dziękujemy za zwrócenie uwagi :)