Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możesągdzieś na Śląsku jeszcze szczeniaki. Mam takie ogłoszenie

przyjmę psiaka ;)
Witam serdecznie.
chcialabym zaopiekować sie młodym szczeniaczkiem,-samcem
najlepiej jakby miał miesiąc,dwa.
Mieszkam w siemianowicach śląskich,i raczej wolałabym ażeby nie było problemu z dojazdem po pieska ;)

Wszystkich chętnych prosze o kontakt,-pilne ;)
te pieski tak cierpią,a my mozemy im pomóc przez jeden gest,-a taki wazny gest..
pozdrawiam :)

Nr 103150 Angelika. Tel.: 600670896 Mail: [email protected]

Jak się przyda, może warto sprawdzić.

Posted

[quote name='supergoga']Możesągdzieś na Śląsku jeszcze szczeniaki. Mam takie ogłoszenie

przyjmę psiaka ;)
Witam serdecznie.
chcialabym zaopiekować sie młodym szczeniaczkiem,-samcem
najlepiej jakby miał miesiąc,dwa.
Mieszkam w siemianowicach śląskich,i raczej wolałabym ażeby nie było problemu z dojazdem po pieska ;)

Wszystkich chętnych prosze o kontakt,-pilne ;)
te pieski tak cierpią,a my mozemy im pomóc przez jeden gest,-a taki wazny gest..
pozdrawiam :)

Nr 103150 Angelika. Tel.: 600670896 Mail: [email protected]

Jak się przyda, może warto sprawdzić.

szczeniaków jest mnóstwo...:)

[quote name='emilia2280']czy do czasu znalezienia transportu psiak znajduje sié juz bezpiecznie poza schronem? przepraszam ze tak wpadam i pytam.

niestety nie...:(

Posted

a czy dzieli Was duża odległość? może pociąg?
ostatnio sama się przymierzałam do takiej podróźy, bilet dla pieska to 50% ceny normalnego, w moim przypadku rzutem na taśmę transport się znalazła, ale już byłam umówiona na dworcu, że ktoś mnie i piesa odbierze, bo nie znałam miasta...

Posted

gdzie trzeba psa przewiezc?? skąd dokąd??
jak do Wielkopolskiego, to ja się wybiorę pociągiem.
Będę za 2 godziny na wątku.

a co to za gnoje "właściciele"?? co oni za bzdury wygadują?? po co chcą go ze schronu brać????? :/:/:/

Posted

alekso napisał(a):
a czy dzieli Was duża odległość? może pociąg?
ostatnio sama się przymierzałam do takiej podróźy, bilet dla pieska to 50% ceny normalnego, w moim przypadku rzutem na taśmę transport się znalazła, ale już byłam umówiona na dworcu, że ktoś mnie i piesa odbierze, bo nie znałam miasta...

Ja z powodów rodzinnych nie moge sie nigdzie ruszyć...

bilet dla pieska,to o ile pamiętam 4 zł, dla osoby może być z 70 zł, trzeba to sprawdzić...

Pojadą 2 psiaki-2 małe psiaki,będą po kastracji.

Schronisku trzeba oddać koszty szczepień,ja nie dam rady pokryć i transportu i tego...

Posted

Weronia napisał(a):
gdzie trzeba psa przewiezc?? skąd dokąd??
jak do Wielkopolskiego, to ja się wybiorę pociągiem.
Będę za 2 godziny na wątku.

a co to za gnoje "właściciele"?? co oni za bzdury wygadują?? po co chcą go ze schronu brać????? :/:/:/

Ruda Śląska jest niedaleko Katowic, mają jechać do Łodzi, prawda Carodziejko?

Mam jeszcze 1 problem- ludziom z Łodzi, albo mieszkają pod Łodzią spodobała sie sunia ze schroniska, jest dominowana przez inne psy i gryziona.Niestety mogą zabrać dopiero za ok 2 tyg,bo mają totalny remont w domu.

Może dałoby sie zawieźć 3 psiaki i znaleźć tymczas (2 tyg) dla tej gryzionej suni...

Posted

Weronia napisał(a):
no co to za cisza?
Proszę mi napisać co i jak.. wszystko.. jakoś określić sytuację..
trzebaby się jakoś umówić. O ile się da...
czekam:)

Jesteś niesamowita...:)

a powiesz czy w grę wchodzi pociąg,czy samochód?

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Jesteś niesamowita...:)

a powiesz czy w grę wchodzi pociąg,czy samochód?

ło matko! juz nie przesadzajcie z tą niesamowitością:eviltong:

no właśnie pociąg..:/ ale jeśli pojadę na te święta, to po prostu: z Poznania do Rudy, z Rudy do Łodzi. Bo jeśli nie pojade na święta, to trzeba sprawdzić, czy mi starczy doby na to migrowanie między jednym miastem a drugim.. i trzecim..(będę musiała wrocic do Poz.)
Trzebaby sprawdzić pociągi.. Czy to będzie miało ręce i nogi..
Po drugie, jak wyglądałoby przejęcie psa przez ludzi z Łodzi.? bo po takiej podróży nie ma mowy, żebym jeszcze jakiegoś adresu szukała...
Po trzecie: Justyno, czy Ty w tej Rudzie mieszkasz? Albo czy masz kogoś z tego miasta? Bo ja Rudy nie znam.. Musiałabym mieć przewodnika..
Po czwarte: co to za schron? Duży? Nie będzie problemu z wyjęciem psa?

Posted

aha i jeszcze jedno.. auto może udałoby się załatwić, ale wiadomo: będą to większe koszta..:/
tym czasem.. szukajcie transpotru bez poznanskich komplikacji:) na trasie Ruda-Łódź.

Posted

Weronia napisał(a):
ło matko! juz nie przesadzajcie z tą niesamowitością:eviltong:

no właśnie pociąg..:/ ale jeśli pojadę na te święta, to po prostu: z Poznania do Rudy, z Rudy do Łodzi. Bo jeśli nie pojade na święta, to trzeba sprawdzić, czy mi starczy doby na to migrowanie między jednym miastem a drugim.. i trzecim..(będę musiała wrocic do Poz.)
Trzebaby sprawdzić pociągi.. Czy to będzie miało ręce i nogi..
Po drugie, jak wyglądałoby przejęcie psa przez ludzi z Łodzi.? bo po takiej podróży nie ma mowy, żebym jeszcze jakiegoś adresu szukała...
Po trzecie: Justyno, czy Ty w tej Rudzie mieszkasz? Albo czy masz kogoś z tego miasta? Bo ja Rudy nie znam.. Musiałabym mieć przewodnika..
Po czwarte: co to za schron? Duży? Nie będzie problemu z wyjęciem psa?

Będziesz w razie czego :)

ja mieszkam w Rudzie,ale jak napisałam nie moge ruszyć sie z domu nawet na pół godziny.Wg mnie benzyna wyszłaby podobnie i dałoby sie od razu 2 psy zawieźć np na sedalinie.A gdyby udało sie załatwić tymczas w Łodzi dla tej suni gryzionej,to nawet 3 :)

Ze schronem nie będzie problemu.Teraz najważniejsza jest kastracja.