Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asta17 napisał(a):
Własnie ostateczna decyzja bo juz sie gubie w tym. I chciałabym znać w końcu konkretną date tego wyjazdu.

jeszzcze nikt nie zna daty konkretnej. zresztą chyba nikt zadnych konkretow nie zna:lol: jakoś teraz na dniach by się myślę wszystko rozegrało.
jak patch się odezwie, to wszystko bedzie jasne. kto się z nia skontaktuje? ja moge do niej na priv napisać.

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alekso napisał(a):
napisałyście pw do patch75?

a w ogole to czy ktoś się orientuje co z psem? czy jest bezpieczny...

ja napiszę do niej pw. zobaczymy, moze szybko się odezwie.
ja tu się w niczym nie orientuję. zadaje te same pytania wiele razy i nikt mi nie odpisuje:/ mam nadzieję, że ta Pani z Krakowa pomoze, bo to by nam baardzo ułatwiło sprawę.
a o psie wiadomo tyle, co z 1 postu.. chyba..

Posted

Pies chyba nazywa się Ramzes ;) Jest bezpieczny siedzi "schowany" w schronisku przed tymi właścicielami, którzy ponoć chcieli go odebrać ( na szczęście nikt sie o niego nie pytał). Będzie kastrowany dzisiaj albo jutro. czuje sie dobrze, jest wesoły i bardzo miły ;):) Dogaduje sie z innymi psami.

Posted

To musiałabym go wziąc do domu na noc, bo inaczej by sie przeziebił....ale to jeszcze nic pewnego, bo nie wiem czy mama sie zgodzi. Mam psa, świnkę morską, papugę, ryby. Mam nadzieje, że ramzes nie zjadłby mi tych zwierzaków ;) a z psami w schronie sie zgadza, jednak w domu jest inaczej, nie wiem jak moj by na niego zareagował, a nie chce zeby sie ciągle gryzły :(

Posted

Asta17 napisał(a):
Jak bede znała date to bede debatować z mamą nad kąpielą i nocką ;)

data w przybliżeniu- za kilka dni. Chyba juz mozesz zacząć debartować.. bo myslę, że zabranie psa ze schroniska (bez obrazy, ale będzie ŚMIERDZIAŁ..) w zatłoczonym pociągu... byłoby dla osoby wiozącej go.. dość mocno kłopotliwe. Nawet jak ta Pani z Krakowa go zabierze, to kąpiel mu się przyda.
A na jedną noc możesz go chyba wziąć do siebie, co? Zawsze możesz psy od siebie izolować..
A moze Ty byś się przejechała pod Łódź i z powrotem? Albo znajdziecie kogoś kto się podejmie.. ( jeśli opcja Pani z Krakowa nie wypali i zostanie opcja nasza. Wam z obrócić pod Łódź i z powtotem bedzie łatwiej, bo my jeszcze musimy 6 g z poz jechac i do Poznania tez kilka g. .. moze nam doby nie starczyć... tego się boję)
czekamy na inf. od patch75

Posted

Weronia napisał(a):
data w przybliżeniu- za kilka dni. Chyba juz mozesz zacząć debartować.. bo myslę, że zabranie psa ze schroniska (bez obrazy, ale będzie ŚMIERDZIAŁ..) w zatłoczonym pociągu... byłoby dla osoby wiozącej go.. dość mocno kłopotliwe. Nawet jak ta Pani z Krakowa go zabierze, to kąpiel mu się przyda.
A na jedną noc możesz go chyba wziąć do siebie, co? Zawsze możesz psy od siebie izolować..
A moze Ty byś się przejechała pod Łódź i z powrotem? Albo znajdziecie kogoś kto się podejmie.. ( jeśli opcja Pani z Krakowa nie wypali i zostanie opcja nasza. Wam z obrócić pod Łódź i z powtotem bedzie łatwiej, bo my jeszcze musimy 6 g z poz jechac i do Poznania tez kilka g. .. moze nam doby nie starczyć... tego się boję)
czekamy na inf. od patch75

hej, dopiero neidawno wrocilam z pracy, ale przed chwila wyslalam smsa do tej kobiety, jest na prawde wspaniala osobe, pomogla juz noemik z Krakowa, nie obiecuje, ale wiem, ze bedzie starala sie pomoc, od razu dam znac, co i jak. Wykapcie go jelsi mozna, tak, zeby nie musiala spzratac za duzo w samochodzie, bo duzo nim jezdzi sluzbowo;) czekamy na wiadomosc od niej

Posted

Ja wróciłam na dogomanie,ale nie jeszcze w 100 %.

Ten piesek ma na imie Ramzesik,to imie od właścicieli.

Dzwonię do kogoś od rana w sprawie transportu,ale na razie nie udaje mi sie.

Dziękuje wszystkim za pomoc

Posted

uff, jestem;) wiec mam pytanko, czy chlopak zdazy spakowac manatki na sobote?:cool3: jest trasnport z Trojmiasta do Katowic i katowic do Lodzi i Katowic, wiec moze sie zabrac. Wiem, ze mial sterylke, ale czy nie bedzie przeciwskazan, aby pojechal w sobote? mozecie sie bezposrednio kontatkowac z drakula, super czlowiek i wozi psiaki, ustalcie co do kosztow, no i jesli jest jeszcze jakis psiak na trasie z trojmiasta do katowic, to mozna by bylo mu pomoc