gallegro Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Poker napisał(a):(...)Gallegro obiecał allegro(...) Dziś wieczorem... Quote
zdrojka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 I do znajomych, będą rozsyłać dalej, z linkiem tu na dogo, Twoim mailem i telefonem, mam nadzieję, że mogłam dać numer... Quote
zdrojka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 A może się komuś zgubiła? Jakieś plakaty może warto rozwiesić? Jest taka śliczna, że chyba nikt by jej nie wyrzucił... Quote
zdrojka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Tak w biegu sklecone, nie umiem pisać wyciskaczy łez: Nie wiem, co się stało... Miałam dom, mamę i rodzeństwo, aż nagle znalazłam się na ulicy. Zimno, mokro, strasznie... Siedziałam przerażona ciemnością, zrezygnowana, na chodniku, już nie miałam siły na nic. Jakaś pani zaczęła do mnie podchodzić, więc chciałam się do niej przytulić i ruszyłam w jej stronę. Nagle nie wiadomo skąd pojawiło się auto i znalazłam się pod nim! Na szczęście jechało wolno i nic mi się nie stało. Pan kierowca i ta pani chcieli mnie wyciągnąć, ale ja się tak bałam, że nie chciałam wyjść. Wzięli mnie w końcu do samochodu, pojechałam do domu pani Ani, gdzie są dwie inne sunie i one mnie trochę uspokoiły, ogrzałam się, trochę zjadłam i już nie jest tak źle. Ale nie mogę tu zostać, nie ma dla mnie miejsca. Co ja teraz zrobię? Pomóżcie! Ciri jest młodziutką sunią ok. 3-4 miesiące, na razie sięga do połowy łydki, będzie pewnie wielkości do kolana, sądząc po wielkich na razie łapach. Jest bardzo przyjacielska, uwielbia zabawy z innymi suczkami, kocha dzieci, sama słodycz. Bardzo potrzebuje domu, nie może zostać tam, gdzie teraz przebywa, więc jeśli masz choć odrobinę miejsca w sercu dla malutkiej Ciri, odezwij się, weź ją do siebie! Ze zdjęć koniecznie to z samochodu, jest tam taka biedna :placz: Quote
gallegro Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ciri na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=326477118 Zdrojka, posiłkowałem się Twoim, z lekka zmienionym, tekstem ;) Quote
zdrojka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Bardzo się cieszę, że choć tak mogłam pomóc :p Ślicznie wyszło ze zdjęciami :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='gallegro']Ciri na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=326477118 Zdrojka, posiłkowałem się Twoim, z lekka zmienionym, tekstem ;) Gallegro, dzięki za śliczne allegro :loveu:! I Tobie Zdrojeczko również dzięki za super tekst, który ułatwił naszemu specowi robotę :loveu: !! Niunia coraz lepiej się u nas czuje, niestety sika na potęgę :diabloti:. Koc Rudego cały zasikany wobec tego przeniósł się na jej ręczniczek (a właściwie na jego skrawek a Ciri zamieszkałą w budce Kota (tak, Zdrojka... to ta sama z której wybawiłaś Pinię swoim prezentem dla niej:evil_lol:). Żeby nie być gołosłowną tak to wygląda: A to zdjęcie urzecze każdego... nie pchać się tylko ....:cool3: Quote
zdrojka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 "Zabierz mnie do domu... i zaproś mnie do swojego serca" Quote
gallegro Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 DIF, jest światełko w tunelu... Więcej na PW... Quote
zdrojka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Mam nadzieję, że mimo wszystko kot ma gdzie spać :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='zdrojka']Mam nadzieję, że mimo wszystko kot ma gdzie spać :cool3: No wiesz :shake:....... Nie po to je ratowałam, żeby nie miały gdzie spać - śpią w posłaniu Roni. Gdzieś w końcu muszą :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gallegro Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 zdrojka napisał(a):A co to za światełko...? :p Chodzi o tymczasowe miejsce, gdzie sunia mogłaby czekać na DS. Mam jednak nadzieję, że to ostateczność i nie będzie potrzeby korzystania z tej opcji... Quote
oktawia6 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 czy podałaś jej Aniprazol 3 dni z rzędu na odrobaczenie? po 7 dniach powinna byc zaszczepiona potem doszczepiona ponownie-no chyba że ma paśc na choroby zakaźne:roll: albo robaki mają jej rozsadzic i tak wydęty brzuch Quote
Hotel KADIF Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Nie mam sił po dzisiejszym dniu.... Odwiozłam Jantara :evil_lol:, dzieciaki dały mi w kość ...padam ....idę spać... Pytajcie jutro....:sleep2: Quote
majqa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 zdrojka napisał(a):Już jest jutro :diabloti: DIF wstawaj ;), co racja to racja! :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 majqa napisał(a):DIF wstawaj ;), co racja to racja! :diabloti: No przecież już wstałam .... czego :evil_lol::eviltong: oktawia6 napisał(a): Aniprazol 3 dni z rzędu na odrobaczenie? po 7 dniach powinna byc zaszczepiona potem doszczepiona ponownie-no chyba że ma paśc na choroby zakaźne:roll: albo robaki mają jej rozsadzic i tak wydęty brzuch Oktawia! Myślę, że mój wet został o tym poinformowany na studiach weterynaryjnych, które mam nadzieję zaliczył :evil_lol: Wczoraj mój TZ przeżył chwilę zgrozy!!! Ja z dzieciakami pojechałam zawieźć Jantara do nowego domu a TZ robił porządek w "ogrodzie". Wszystkie cztery psy latały wokół! Nagle Ciri zniknęła..... Szukali jej z sąsiadem ponad godzinę a ta małpa po prostu ...sobie zasnęła w trawce na słonku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. I nie reagowała na wołanie ...... a ja TZ-ta mało nie straciłam na zawał :diabloti::diabloti: Quote
oktawia6 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='DIF'] Oktawia! Myślę, że mój wet został o tym poinformowany na studiach weterynaryjnych, które miał nadzieję zaliczył :evil_lol: jak najbardziej-to w takim razie zapewne już ją odrobaczyłaś wg jego zaleceń w takim razie!:multi: i już ją obejrzał: zmierzył temperaturkę osłuchał itd.założył książeczkę zdrowia wyznaczając termin szczepienia.....oraz dał preparat p/kleszczom i pchłom na super wysyp w tym roku! tylko nie piszesz o tych rzeczach ani słowa więc zapytałam Quote
majqa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='oktawia6'](...) tylko nie piszesz o tych rzeczach ani słowa więc zapytałam HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DIF, masz przegwizdane! ;) Quote
Hotel KADIF Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 majqa napisał(a):HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DIF, masz przegwizdane! ;) No!!!! :evil_lol: Quote
majqa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Jak postępuje dzieło zniszczenia przez maleństwo? Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 majqa napisał(a):Jak postępuje dzieło zniszczenia przez maleństwo? Zniszczeń brook ;) Oprócz: nadgryzionych kapci dzieci .... i moich butów do wyrzucenia..... kocyków, ręczników zaszczanych a zapasy się kończą :-(!! [SIZE=3]Krówka jest super ale u mnie nie może zostać!!!!!!!!!!!!!! Jeśli nie znajdę jej domku to ..... nie wiem co dalej!!!!!!!!! Proszę o pomoc!!!!!!!! O domek dla Niuni!!!! Quote
Recommended Posts