Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Edi100']Już wysyłam pw ze swoimi namiarami.
Nie będzie mnie stać na opłacenie hotelu w całości:oops:
Edi,
bede jutro rozmawiac z Lucynka. Na forum collie sa zebrane pewne srodki na pomoc kolakom. Na pewno zostana uruchomione, bo psiak jest w pilnej potrzebie.

Jutro będeę wiedziała więcej i oby Ci ludzie zechcieli Go oddać bo On się nie nadaje do pilowania na łańcuchu.

Czekamy zatem na wiesci. Jutro popoludniu dopiero bede miala dostep do kompa, ze wzgledu na nasz zlot w mieleckim schronisku.

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Edi, jak beda zdjecia, to dam go na forum collie. Chyba, ze chcesz bez zdjec?

Jutro się tam wybieram z aparatem. Wogle dziś pierwszy raz usłyszałam że w Zmigrodzie są rancza...:roll:
Ulka, jesli możesz załóż mu wątek na Coliaczkowym a jutro jak będe miała foty to wrzucimy.
Kiedyś ( dokładnie dwa lata temu) Cezar miał tu wątek i była nawet fota ale nie ma, szukałam:(
Pamietam tez że miał DT, ale nie wyszło z pijakiem:(
( Chyba się powtarzam:oops:)
Dzięki cioteczki że tu jesteście!

Posted

Edi,
prosimy o wiesci o Cezarku i zdjecia.
Ponizej wiadomosc od Lucynki. Jak tylko sie odezwiesz na watku, ze mozna zabrac kolaka, dzwonie do Lucynki i do Ciebie, zeby wszystko dograc.

Od: Lucyna W
Do: Ula
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 0:00
Temat: Re: collie na lancuchu - Zmigrod kolo Leszna

Witaj Agnieszko,
Kojce tzn ich szkielety juz stoja. Zobacze jutro na tego Collaczka i pogadam z "naszymi" jak Go zabrac i zabierzemy.Mysle,ze nowe kojce beda gotowe za ok. miesiac.Ale lepiej bedzie mial u nas niz na lancuchu.
Lucyna

Posted

Zjęć dziś nie będzie:(
Jestem po wstępnej rozmowie telefonicznej z bratem chłopaka, który Go przygarnął. Mam zadzwonic o 20.00 i pogadać. Podziękowałam im za to że przygarneli Cezarka, choc do budy.Na szczęście zdają sobie sprawę że to nie pies do pilnowania bo zbyt delikatny.
Pan zapytał mnie dlaczego się interesuję, powiedziałam że obicałam temu pijaczynie że jak on umrze to ja się zajmę Cezarkiem.
Mam nadzieję że uda mi się umówić na foty i podokarmiac Go trochę gotowanym.
Powiedziałam tez że juz szukam mu domu.

Posted

Właśnie sie dowiedziałam że tam są na tym ranczu gdzie jest Cezar, sa koniki i piesie pilnuja rancza:(
I że juz jeden pies zginął pod kopytkami:shake:

Posted

Przyczłapałam z pracy i gotuję ryż i mięsko.Mam nadzieję że rozmowa będzie pomyślna i będę mogła chociaż pojechac Go nakarmić:(

Posted

Byłam tam.Nakarmiłam Cezarka i jeszcze jednego malucha na łańcuchu:(
Cóż, mam zgodę na zabranie Go i błagam o Tymczas. Cezar jest brudny i chudy. Nie jest na łańcuchu ale mieszka na dworze. Nie wiem czy z Końmi ( bo są dwa i dwa kuce które głaskałam) czy z kozą.W każdym razie Cezar jest posłuszny, reaguje na siad, sam podaje łapkę i patrzy w oczy. Wiem że został odrobaczony jakimś płynem dla Koni:roll: bo miał straszne robale. Jutro tez mam zgodę by byc o 16.00 i Go nakarmić. Zawiozę tym pozostałym psom co tam są.Przeżyłam chwile grozy jak wybiegł za bramę, na szczęście załołany wrócił. On sam nigdy nie chodził i boje się że w nocy nawieje:(
Sami zobaczcie.KropkaKropka ( moja córcia) zaraz wstawi foty:(

Posted

Ulka18 napisał(a):
Czekamy zatem na zdjecia.
Dobrze, ze Cezarek zostal porzadnie nakarmiony.
Edi, dzieki wielkie :calus:

Ulka, no co Ty:oops: Gdybym miała gdzie Go zabrać, zrobiłabym to natychmiast:(

Posted

Ulka18 napisał(a):
Najprawdziwszy sniady collie :crazyeye: na pewno szybko znajdziemy mu dom :kciuki:

Pewnie najprawdziwszy! Szkoda Go tam na dworze:(
Jest piękny, mądry i ma chyba z ok 5 lat:roll: A może i mniej.
Domku przybywaj!:(