Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To dobrze. Wszystkim w końcu należy sie odrobina normalnosci, typu wyjazd za miasto czy urlop. Jak człowiek ma stado, trzeba sie nieźle nagimnastykować, by coś wymyślić na 1 dzień, nie mówiąc o kilku :shake:

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostaję wiadomości z tymczasowego domu tymczasowego;). Miś jest grzeczny i kochany, bo on już taki jest:loveu:. I nie rozumiem dlaczego ciotki się nim nie intersują.

Posted

Ja też nie mogę tego pojąć:shake:. Ciociu Auro, co Ty robisz o tej porze przy kompie?
(Siedlce nie odbierają telefonu, będę jeszcze próbować)

Posted

co TY ciotka robisz o TEJ porze przed komputerem?. U mnie zimno, mokro ani do lasu ani nad rzekę. Telewizor nie działa,w radiu tylko pierwszy program. Został mi komputer i książka. Czy są nosidełka dla ratlerków? Atos po kilometrze już chce żeby go nieść i tylko oczywiście na moich rękach. Mój kręgosłup:p To nie dobrze że Siedlce sie nie zgłaszają. Facet miał czekać na telefon.

Posted

nie marudzić ciotki. Ja już wysyłam kolejnego maila z opisem Misia, bo ludzie jeszcze piszą w sprawie ogłoszeń Dropsika. Trzeba ogłaszać i czekać cierpliwie!

Posted

Było jedno zgłoszenie, chyba od Ciebie gdgt, ale kobieta chce Misia do budy. Może matudzimy, ale to nie jest najlepszy pomysł. Dziś maluch wrócił do Aury z tymczasowego tymczasu.

Posted

instrukcję podawania ogłoszeń do gazet już dawałam na tym wątku, jest gdzieś na początku. Wrzuciłam Misia na niczyje. Allegro Misio nie ma, ale z tym to już nie do mnie. Stare ogłoszenia wygasły, ale nie wiem, czy mam je dawać, bo rozumiem, że jakiś domek się szykuje?

Posted

Domek jest niepewny. Rodzina z dziećmi i małe mieszkanie. Allegro miała zrobic Fela. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Posted

Misio poszedł na siusiu. Prubował zjeść pilota, buta ale mojego kapcia dzis zjadł do końca :mad::crazyeye: Ale to naprawdę spokojny i kochany psiak.

Posted

MIś super szczeniak do super domku! Kocha ludzi ( zwłaszcza mnie:loveu:) lubi psy i koty. Kto go pokocha? On sie bardzo do nas przyzwyczaił :-(

Posted

ogłoszenie trzeba wysyłać do środy godz. 16, ale najlepiej wcześniej, w poniedziałek albo we wtorek, bo w środę zdarza się, że mają już komplet. Czasami się zdarza, że akceptują ogłoszenie i go nie drukują, ale pojawia się w następnym wydaniu. Mi zdarza się to ostatnio zawsze... Można tam zadzwonić i wyjaśnić sprawę.
Zrobiłam Misiowi ogłoszenia na 4lapach, mojpupil.ogr, kupsprzedaj i kupiepsa:

http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=25703

Posted

zajrzyj do linka, dałam jakies niedawne zdjęcia, nie wiem, czy ostatnie... Tekst napisałam standardowy, bez wzbudzania współczucia, ale za to znalazła się tam fraza 'oddam szczeniaka', która ludzie często wstukuja do gugla...

Posted

Misiek już nie jest czarną puszystą kuleczką. Bardzo szybko rośnie. Walczymy z krzywica. Czy to mozliwe, żeby 0k 4-5 miesięzny szczeniak miał już jąderka:crazyeye:

Posted

:hmmmm: no rzeczywiście trochę urósł... ale to chyba dobrze, że ma jądra, jak ma mieć, to lepiej, że je ma, niż gdyby miał ich nie mieć :evil_lol: