auraa Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 u malucha wszystko w porządku. Rozrabia coraz bardziej. Boi się tramwaju i nie może pojechac na działkę gdzie miał miec zrobione zdjęcia ale mam przesłane na komórkę z domu. Później wstawię bo jestem noga i muszę czekać na męża. Nasikał na łóżko( skąd my to Oktawio znamy?) i zeżarł kapcie.:razz: Chłopak się stara. Quote
oktawia6 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='auraa'] u malucha wszystko w porządku. Rozrabia coraz bardziej. Boi się tramwaju i nie może pojechac na działkę gdzie miał miec zrobione zdjęcia ale mam przesłane na komórkę z domu. Później wstawię bo jestem noga i muszę czekać na męża. Nasikał na łóżko( skąd my to Oktawio znamy?) i zeżarł kapcie.:razz: Chłopak się stara. taaak skąd ja to znam....:cool1: Quote
oktawia6 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 cos słabo się państwo starają skoro ani jednego zdjęcia nie dali Ci Auroo po adopcji-co z Misiem? Quote
auraa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 oj dali, dali. Moja wina:oops:. Miś bardzo urósł, jest kochany przez wszystkich ale narozrabiał. Zjadł papugę rezydentkę również kochaną przez całą rodzinę. Wybaczyli mu to:cool1:. To bardzo sympatyczni ludzie. Jestem z nimi w stałym kontakcie. Odszukam zdjęcia i wstawię. Quote
auraa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 działkowy Misiunio. Jest dużym psem i jak widać zadowolonym z życia. Na działce ma ponoć kolegę, z którym uwielbia się bawić. Quote
ludwa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Znowy trzeba zgłosić podmianę. To nie jest misio. Miałam na kolanach, to wiem. Uszt niby podobne i umaszczenie też ale rozmiar absokutnie!!!! Ta kruszyna nie wskazywała na kolosa. Albo jakimiś sterydami karmiony czy cóś:crazyeye:. Piękny jest:loveu:. SUUUUPER:multi: Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 auraa napisał(a): działkowy Misiunio. Jest dużym psem i jak widać zadowolonym z życia. Na działce ma ponoć kolegę, z którym uwielbia się bawić. :crazyeye:a nie mówiłam że będzie tak duży jak mój Jacuś? super zdjęcia Auroo! i zjadł..........papugę:-okurcze dobrze że mu wybaczyli faktycznie:roll::oops: Quote
Recommended Posts