Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u malucha wszystko w porządku. Rozrabia coraz bardziej. Boi się tramwaju i nie może pojechac na działkę gdzie miał miec zrobione zdjęcia ale mam przesłane na komórkę z domu. Później wstawię bo jestem noga i muszę czekać na męża.
Nasikał na łóżko( skąd my to Oktawio znamy?) i zeżarł kapcie.:razz: Chłopak się stara.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='auraa']
u malucha wszystko w porządku. Rozrabia coraz bardziej. Boi się tramwaju i nie może pojechac na działkę gdzie miał miec zrobione zdjęcia ale mam przesłane na komórkę z domu. Później wstawię bo jestem noga i muszę czekać na męża.
Nasikał na łóżko( skąd my to Oktawio znamy?) i zeżarł kapcie.:razz: Chłopak się stara.

taaak skąd ja to znam....:cool1:

• 4 months later...
Posted

oj dali, dali. Moja wina:oops:. Miś bardzo urósł, jest kochany przez wszystkich ale narozrabiał. Zjadł papugę rezydentkę również kochaną przez całą rodzinę. Wybaczyli mu to:cool1:. To bardzo sympatyczni ludzie. Jestem z nimi w stałym kontakcie. Odszukam zdjęcia i wstawię.

Posted

działkowy Misiunio. Jest dużym psem i jak widać zadowolonym z życia. Na działce ma ponoć kolegę, z którym uwielbia się bawić.

Posted

Znowy trzeba zgłosić podmianę. To nie jest misio. Miałam na kolanach, to wiem. Uszt niby podobne i umaszczenie też ale rozmiar absokutnie!!!! Ta kruszyna nie wskazywała na kolosa. Albo jakimiś sterydami karmiony czy cóś:crazyeye:. Piękny jest:loveu:. SUUUUPER:multi:

Posted

auraa napisał(a):

działkowy Misiunio. Jest dużym psem i jak widać zadowolonym z życia. Na działce ma ponoć kolegę, z którym uwielbia się bawić.

:crazyeye:a nie mówiłam że będzie tak duży jak mój Jacuś?
super zdjęcia Auroo!
i zjadł..........papugę:-okurcze dobrze że mu wybaczyli faktycznie:roll::oops: