Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe co u Miśka nowego. Dziś bawiłam się z psiakiem, który miał takie milutkie futerko jak nasz Misio, który nikogo nie obchodzi :mad:

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano ciekawe...
Wiesz ciociu Auraa, jutro po południu pojadę go odwiedzić z umową adopcyjną. Mam nadzieję, że już się rozkręcił i czuje się prawie tak dobrze jak u Ciebie w domku :-)
Jeśli byś miała chęć ze mną się zabrać, to zapraszam bardzo serdecznie. I tak sobie znów pogawędzimy jak dwie ciotki na wątku. Bo jako rzekłaś, kogóż on może obchodzić...

Posted

Ano minorowe, bo jakoś tak mamy wrażenie, że jesteśmy głosem wołającego na puszczy...
Buuuu...
PW dostałam, już się biorę za czytanie ;)

Posted

Właściwie Miś Antoś jest tak kochanym psiakiem, że nie musiał zdawać egzaminu, to raczej dom był na cenzurowanym. Umowa podpisana, ale będziemy szkraba odwiedzać.

• 3 weeks later...
Posted

Miś dziś wrócił do mnie. Dom się nie sprawdził więc psiak pilnie szuka domu. Ludzie muszą wiedzieć, że pies to nie zabawka i zachowywać się odpowiedzialnie :mad:. Miś, teraz Diego pilnie szuka nowego odpowiedzialnego domu!!!!!!

Posted

to niedobrze, choć jeśli domek był nieodpowiedni, to lepiej że wrócił późno, niż wcale. Mam tylko nadzieję, że nie przywiązał sie zbytnio do nowych właścicieli. Szukamy zatem domku dalej...

Posted

Szybko przypomniał sobie stare kąty. Szaleje z moimi psami. Troche sie boję o ratlerka bo Misio jest olbrzymi!!!!!:crazyeye: Będzie dużym psem. Jest podejrzanie spokojny. Biega i szybko sie kładzie. Ogłoszenia potrzebne!!!!

Posted

Tam było bardzo małe mieszkanko i pani twierdziła,że sygnalizował. U mnie muszę pilnować, bo jest różnie. Oskubał róg ściany, tyle co kot pazurem. Moim zdaniem z powodu braku wapnia. On bardzo szybko rośnie. To jest wyjątkowo spokojny szczeniak. I niesamowity przytulak. Bardzo ładnie chodzi na smyczy.

Posted

Uprzedzam pytania: zdjęcia mam, ale nie dałam ich rady wstawić wczoraj. Zrobię to dziś, choć doba dlka mnie ze krótka (wstaję o 5, idę spać po 24, ale po jaką cholerę chodze spać? :roll:)

Posted

Misio ,vel Antoś, vel Diego się przypomina.On rośnie z minuty na minutę :-o. Przytulak niesamowity. Drażni się z moim Atosikiem a głos mu się robi jak ze studni.Powiedzmy, że czystość zachowuje jak mu się przypomni. Niepokoją mnie jego łapy. Musi to zobaczyć weterynarz oby to nie były początki krzywicy.

Posted

kiedy trafił do domu tymczasowego, wyglądał jak mały niedźwiadek z pękatym brzuszkiem i dlatego otrzymał imie Mis. W książeczce zdrowia , po wyciągnięciu ze schroniska wpisano mu imię Antoś. W domu, który jednak nie był TYM domem nazwano go Diego. 4- miesięczny szczeniak szuka swojego człowieka, swojego domu i swojego prawdziwego imienia. Jest ślicznym, radosnym a jednocześnie wyjątkowo spokojnym szczeniaczkiem. W domu tymczasowym wychowuje się z psami i z kotami, które zaczepia wyłącznie z chęci zabawy. Wspaniale chodzi na smyczy. Prawie zachowuje czystość ale jeszcze trzeba go pilnować. Miś kocha ludzi a za wybraną osobą chodzi krok w krok. W zabawach absolutnie nie przejawia agresji. Przypuszczamy, że wyrośnie na sporego,spokojnego psa. Towarzysza spacerów i zabaw. Dobrze będzie się czuł w mieszkaniu w bloku i w domu z ogródkiem. Nie zostanie wydany do budy, na łańcuch. On bardzo potrzebuje obecności człowieka. Miś jest odrobaczony i zaszczepiony.

Czy może być taki tekst do ogłoszenia?

Posted

Dlaczego nikt nie zagląda do Misia? Nie podziwia jego zdjęć?:-( Byliśmy u lekarza i Okazuje się, że ma krzywicę. Będzie zmieniał mleczaki na stałe zęby. I będzie dużym psem. U lekarza Miś bardzo się bał ale był grzeczniutki w przeciwieństwie do mojego Freda, który jest takim panikarzem, że obydwoje z mężem musimy go mocno trzymać, żeby wet. mógł coś przy nim zrobić.