Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ubiegłą środę trafił do mnie na tymczas maluch z Ostrowi. Wg uzyskanych informacji. psiak został porzucony pod Urzędem. Panie tam pracujące zajęły się nim a potem "litościwie" zaniosły do schroniska. Ciotka Fela nie mogła patrzeć na trzęsące się w klatce psie dziecko i przywiozła go do mnie. Maluch wyglądał jak czarny niedźwiadek ( mała główka, brzuszek jak balonik) dlatego otrzymał imię Miś. Po drodze ze schroniska został odrobaczony i następnego dnia robale zaatakowały. Ciotka Fela " na sygnale" wiozła go na Gagarina bo maluch lał się przez ręce. Uratowany po raz drugi, czeka na domek. Pilnie! Bo mi zeżre ratlerka. Już niestety wyczuł, że jest większy! :cool3:
Maluch docelowo będzie średnio większy. Teraz ma ok. 2 miesięcy i jest ciut większy od moich kotów. Ma długie łapy i śmiesznie klapnięte uszka. 70% siuśków załatwia na gazetę.
Rozrabia, gryzie i dokazuje jak każdy szczeniak :lol: Szuka domku i prosi o ogłoszenia. Zdjęcia beznadziejne, bo mi aparat wysiadł.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miś nazwany przez Felę Antosiem jest bardzo człowieczym psem. Chodzi za mną krok w krok i zawsze jest pod nogami. Ma mięciutkie futerko, zupełnie jak pluszak.Czarne uszka, w środku jasno beżowe i szylkretowe łapki. Takie trochę jak Munio.:lol:

Posted

auraa napisał(a):
70% siuśków załatwia na gazetę.

co za precyzja! podnoszę malucha!
kto ma czas na ogłoszenia?
o najważniejsze, czyli allegro i stronę niczyje, musisz prosić ronję albo magdarynkę...

Posted

zrobił się z niego radosny, rozrabiający szczeniak. Wczoraj z mężem zaśmiewaliśmy się jak się bawił swoim ogonkiem. Leżał na posłaniu, machal ogonkiem i obserwował jak się rusza, potem łapał za niego. puszczał, znowu machał i oczami wodził cały czas za ruchem ogona iłapał. Chyba odkrył, że ma ogon;).

Posted

Proszę Państwa oto Miś. :lol:
Wczoraj Fela zrobiła mu jakieś ogłoszenia, ale nie wiem gdzie. Nie mogę sie do niej dodzwonić.

Posted

To super! mam nadzieję, że ktoś zadzwoni. On sie robi coraz fajniejszy. Chodzi za mną krok w krok. Jest ładniejszy niz na zdjęciach :lol:

Posted

oj tam, co nagle to po diable! Miś Antoś szuka najlepszego domu, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Poza allegro najważniejsze ogłoszenia są w gazetach piątkowych, a w tych misia jeszcze nie było!

Posted

maluszku pokaż się! Czekamy na fotografa, jemu trudno jest zrobić dobre zdjęcia a to podstawa. To jest na prawdę super czarny diabełek. A jakie ma mięciutkie futerko :loveu:

Posted

Fotograf nawalił, bo pojechał szukać suczki, która po drodze ze schroniska uciekła nowym opiekunom... A potem wszystko się poplątało...
Antoś ma na Allegro 3 obserwujących, widziało go prawie 600 osób . Dlaczego nikt nie dzwoni?:roll: