Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak mi przykro, że nie mogę go zatrzymac. On czuł, ze chcą go zabrac a nas traktuje jak swoją rodzinę. Cały czas jest przy mnie. Wczoraj w jego oczach widziałam pustkę a ogonek miał pod brzuchem. Dlaczego te zwierzaki muszą to wszystko przechodzić?

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki na bezsenność cierpią ;)
Ciekawe, czy cioteczce Aurze śnił się dziś Misio tak jak mnie.
Wczoraj wieczorem... Ale niech już Aura napisze. O rany, ale to przeżywamy :oops:

Posted

wczoraj wieczorem Misio pojechał do nowego domu. MIeszka w Warszawie na Pradze. Państwo mają duże mieszkanie więc będzie miał gdzie się wybiegać. Lubią zwierzęta i to widać. Ich poprzednia suczka, którą uratowali z łańcucha odeszła ze starości. Wychowywała się z dziewczynką, ogladałysmy zdjecia. Zostawiłyśmy go śpiącego.w głaskach młodej 13 letniej pani. Całą noc spał spokojnie oczywiście pod łóżkiem dziewczynki. Chyba ją sobie wybrał za panią. Od rana biega za domownikami. Psy w nowym miejscu jedzą, bawią się tylko maja puste oczy :-(. Wieczorem znowu zadzwonię. Kiedy poprzednim razem oddawałam MIsia nie przeżywałam tego tak bardzo teraz jest nam wszystkim bardzo smutno.

Posted

nie wchodziłam bo nie mogłam się zalogowac od tygodnia!

Auro ale gdzie zdjęcia z nowego domu z państwem? jak Ci się podoba okolica? Praga jest duża: jest Praga Południe i Praga Północ-w tą wchodzi: Szmulowizna, Stalowa i Szwedzka, Brzeska cały rejon trójkąta bermudzkiego....

ja się nie cieszę-pocieszę się za kilka miesięcy-jak piesek się im nie znudzi-to popularne przy szczeniakach.

Posted

mam nadzieje, że będzie dobrze. Ludzie lubia zwierzęta. 2 razy przyjeżdżali do mnie, żeby Misio ich poznał i sie nie bał. Myślę,że niedługo ciotka Fela do nich podjedzie i zrobi zdjęcia. Oni nie mają internetu.

Posted

auraa napisał(a):

mam nadzieje, że będzie dobrze. Ludzie lubia zwierzęta. 2 razy przyjeżdżali do mnie, żeby Misio ich poznał i sie nie bał. Myślę,że niedługo ciotka Fela do nich podjedzie i zrobi zdjęcia. Oni nie mają internetu.

ale byłaś u nich na kontroli/wizycie przedadopcyjnej ?:eggface:

Posted

Oktawia, byłam tam, widziałam - ludzi, mieszkanie, zdjęcia z poprzednią sunią, widziałam, jaki mają stosunek do Misia. Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. :niewiem:

Posted

Ciociu Felu, ciocia Oktawia jest fanką:lol: Misia, który jest podobny do jej Jacusia i się o niego martwi. Wczoraj długo rozmawiałam telefonicznie z panem i myślę,że jest ok. Misio zeżarł panu dwie kurtki w tym jedną nowa:mad:. Zamarł w bezruchu kiedy zobaczył papugę i chciał się zakolegowac z królikiem ale tylko przewrócił klatkę. Był z panem na trzygodzinnym spacerze i tak sie zmęczył, ze do domu wacał niesiony na rękach. Na zdjęcia musimy poczekac jeszcze kilka dni.

Posted

Fela napisał(a):

Oktawia, byłam tam, widziałam - ludzi, mieszkanie, zdjęcia z poprzednią sunią, widziałam, jaki mają stosunek do Misia. Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. :niewiem:

a to teraz już Wiesz-dokładnie co napisała Auraa-myślałam że Auraa zdrobniale tak o sobie mówi "Felka"

Posted

auraa napisał(a):

no to się wszystko wyjaśniło;). Najwazniejsze,żeby Misio był szczęśliwy!

właśnie!:lol: i jak obsika to niech go nie oddadzą z powrotem-bo róźnie może byc

Posted

Misiunio był ze mną długo. Wzięłam luleczkę a w świat wypuściłam brytana. Do nowego domu jechał na moich kolanach :loveu:

Posted

auraa napisał(a):

Misiunio był ze mną długo. Wzięłam luleczkę a w świat wypuściłam brytana. Do nowego domu jechał na moich kolanach :loveu:

nakolankowy brytan:loveu::evil_lol:

Posted

Dzwoniłam w ubiegły czwartek. Wszystko było ok. Czekam na zdjęcia. Jeśli nie będzie wiadomości to zadzwonię.

• 2 weeks later...