auraa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Tak mi przykro, że nie mogę go zatrzymac. On czuł, ze chcą go zabrac a nas traktuje jak swoją rodzinę. Cały czas jest przy mnie. Wczoraj w jego oczach widziałam pustkę a ogonek miał pod brzuchem. Dlaczego te zwierzaki muszą to wszystko przechodzić? Quote
oktawia6 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 nie mogłam wejśc na dogo-bo ta cholerna awaria! i myślałam o Misiu jaki on podobny do JAcusia:-(i jak będzie przeżywał rozstanie z Tobą:-( Quote
oktawia6 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 jako wierna fanka Misia jestem! znów dogo szlag nie działało!:mad: Quote
oktawia6 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 i ponownie dzisiaj zaglądam do Misia kochanego:loveu: Quote
Fela Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ciotki na bezsenność cierpią ;) Ciekawe, czy cioteczce Aurze śnił się dziś Misio tak jak mnie. Wczoraj wieczorem... Ale niech już Aura napisze. O rany, ale to przeżywamy :oops: Quote
auraa Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 wczoraj wieczorem Misio pojechał do nowego domu. MIeszka w Warszawie na Pradze. Państwo mają duże mieszkanie więc będzie miał gdzie się wybiegać. Lubią zwierzęta i to widać. Ich poprzednia suczka, którą uratowali z łańcucha odeszła ze starości. Wychowywała się z dziewczynką, ogladałysmy zdjecia. Zostawiłyśmy go śpiącego.w głaskach młodej 13 letniej pani. Całą noc spał spokojnie oczywiście pod łóżkiem dziewczynki. Chyba ją sobie wybrał za panią. Od rana biega za domownikami. Psy w nowym miejscu jedzą, bawią się tylko maja puste oczy :-(. Wieczorem znowu zadzwonię. Kiedy poprzednim razem oddawałam MIsia nie przeżywałam tego tak bardzo teraz jest nam wszystkim bardzo smutno. Quote
kiiniaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 znam ten ból-płacze za Bolkiem:-( najważniejsze że obaj dobrze trafili gratuluję:multi: Quote
oktawia6 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 nie wchodziłam bo nie mogłam się zalogowac od tygodnia! Auro ale gdzie zdjęcia z nowego domu z państwem? jak Ci się podoba okolica? Praga jest duża: jest Praga Południe i Praga Północ-w tą wchodzi: Szmulowizna, Stalowa i Szwedzka, Brzeska cały rejon trójkąta bermudzkiego.... ja się nie cieszę-pocieszę się za kilka miesięcy-jak piesek się im nie znudzi-to popularne przy szczeniakach. Quote
auraa Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 mam nadzieje, że będzie dobrze. Ludzie lubia zwierzęta. 2 razy przyjeżdżali do mnie, żeby Misio ich poznał i sie nie bał. Myślę,że niedługo ciotka Fela do nich podjedzie i zrobi zdjęcia. Oni nie mają internetu. Quote
oktawia6 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 auraa napisał(a): mam nadzieje, że będzie dobrze. Ludzie lubia zwierzęta. 2 razy przyjeżdżali do mnie, żeby Misio ich poznał i sie nie bał. Myślę,że niedługo ciotka Fela do nich podjedzie i zrobi zdjęcia. Oni nie mają internetu. ale byłaś u nich na kontroli/wizycie przedadopcyjnej ?:eggface: Quote
Fela Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Oktawia, byłam tam, widziałam - ludzi, mieszkanie, zdjęcia z poprzednią sunią, widziałam, jaki mają stosunek do Misia. Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. :niewiem: Quote
auraa Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Ciociu Felu, ciocia Oktawia jest fanką:lol: Misia, który jest podobny do jej Jacusia i się o niego martwi. Wczoraj długo rozmawiałam telefonicznie z panem i myślę,że jest ok. Misio zeżarł panu dwie kurtki w tym jedną nowa:mad:. Zamarł w bezruchu kiedy zobaczył papugę i chciał się zakolegowac z królikiem ale tylko przewrócił klatkę. Był z panem na trzygodzinnym spacerze i tak sie zmęczył, ze do domu wacał niesiony na rękach. Na zdjęcia musimy poczekac jeszcze kilka dni. Quote
oktawia6 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Fela napisał(a): Oktawia, byłam tam, widziałam - ludzi, mieszkanie, zdjęcia z poprzednią sunią, widziałam, jaki mają stosunek do Misia. Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. :niewiem: a to teraz już Wiesz-dokładnie co napisała Auraa-myślałam że Auraa zdrobniale tak o sobie mówi "Felka" Quote
auraa Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 no to się wszystko wyjaśniło;). Najwazniejsze,żeby Misio był szczęśliwy! Quote
oktawia6 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 auraa napisał(a): no to się wszystko wyjaśniło;). Najwazniejsze,żeby Misio był szczęśliwy! właśnie!:lol: i jak obsika to niech go nie oddadzą z powrotem-bo róźnie może byc Quote
Fela Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Skoro zeżarł dwie kurtki i nie chcą oddać, to myślę, że tym bardziej nie oddadzą z powodu obsikania. Quote
oktawia6 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 wiem, że tęskinisz za Misiuniem zaraz Kropcia Cię pocieszy:calus: Quote
auraa Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Misiunio był ze mną długo. Wzięłam luleczkę a w świat wypuściłam brytana. Do nowego domu jechał na moich kolanach :loveu: Quote
oktawia6 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 auraa napisał(a): Misiunio był ze mną długo. Wzięłam luleczkę a w świat wypuściłam brytana. Do nowego domu jechał na moich kolanach :loveu: nakolankowy brytan:loveu::evil_lol: Quote
wilczyca Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 czy są jakieś wiadomości z nowego domku??:cool1: Quote
auraa Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Dzwoniłam w ubiegły czwartek. Wszystko było ok. Czekam na zdjęcia. Jeśli nie będzie wiadomości to zadzwonię. Quote
oktawia6 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='auraa'] Dzwoniłam w ubiegły czwartek. Wszystko było ok. Czekam na zdjęcia. Jeśli nie będzie wiadomości to zadzwonię. [/quote] i jak?:cool3: Quote
wilczyca Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 i co tam u malucha słychać? gdzie są te obiecane zdjęcia :mad: Quote
Recommended Posts