Agata69 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Paskudne imię ma ta suńka. Jestem tego samego zdania. Ja już nazywam ją Lena. Quote
Weronikaa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 IKA & SONIA napisał(a):To zmieńmy jej na inne, będzie to poczatek zmian w życiu tej biednej sunieczki. Są jakieś propozycje??? A pewnie, że są ! :loveu: Pamiętam, że jak nadawałam imię Rebitkowi to właśnie REBITH wybrałam, ponieważ w ang. to "początek" i pomyślałam, że pasuje... początek nowego życia.. ;) a może : Czanuka, Neska, Lady, Dosia, Ronsi, Etna, Lora, Fanta, ] Szanel, Sisi... :lol: Quote
Agata69 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jest transport w czwartek, Katowice - Włocławek, za darmo! Już przekazuje nr tel. do Kluski4 Adzie -jeje. Nie zawiedXcie, taka okazja może sie Lence nie trafić. Quote
Agata69 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ulaa napisał(a):Karmę dostanie, 10 kg worek. Ulaa, ale chyba do sterylki może wam sie dziewczyna dołożyć. Jeśli wam zbywa to ja chętnie wezmę. Moje bidy ostatnio sterylizuje za prywatne pieniądze, nie wspomnę o karmie, benzynie, telefonach. Quote
Ulaa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Agata69 napisał(a):Ulaa, ale chyba do sterylki może wam sie dziewczyna dołożyć. Jeśli wam zbywa to ja chętnie wezmę. Moje bidy ostatnio sterylizuje za prywatne pieniądze, nie wspomnę o karmie, benzynie, telefonach. Do sterylki jak najbardziej, poza tym przecież nie samą suchą karmę będzie jadła, więc na inne jedzonko też zrobimy zbiórkę. Napisałam dla jasności, że suche jedzonko dostanie :) Quote
IKA & SONIA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 To ja poproszę Adę - jeje o nr konta Agaty i ona przeznaczy te pieniążki na to co będzie najpilniejsze, paliwo, starylke czy też karmę. Quote
Agata69 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 IKA & SONIA napisał(a):To ja poproszę Adę - jeje o nr konta Agaty i ona przeznaczy te pieniążki na to co będzie najpilniejsze, paliwo, starylke czy też karmę. Ika, podam ci konto na priw. Quote
Ada-jeje Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Z kluska 4 juz tez jestem w kontakcie i dogramy sprawe. Quote
Agata69 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ada-jeje napisał(a):Z kluska 4 juz tez jestem w kontakcie i dogramy sprawe. Super, czekamy na Lenę i od razu bierzemy sie do roboty. Quote
Ulaa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ajjjjj Lena już u nas była (tzn jest, bo została u Hanek :cool3: ), będzie nam się myliło w rozmowach o niej :roll::evil_lol::eviltong: Quote
Ada-jeje Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No to moze Luna, zmiana jednej literki i juz bedzie po klopocie.:evil_lol: Quote
Weronikaa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ada-jeje napisał(a):No to moze Luna, zmiana jednej literki i juz bedzie po klopocie.:evil_lol: Tak Luna ! (kojarzy mi się z Luną Lovegood z HP :lol:) ! Witaj Luno ! :multi: Quote
Agata69 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zapraszam na w ątek mix husky w potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10418644#post10418644 Quote
Agata69 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 czy z transportem wszystko dograne? Jutro mam sie jej spodziewać? Quote
Ada-jeje Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Z transportem prawie wszystko dograne, dokladna godzine i miejsce przekazania Suni, jest jeszcze do omowienia. Quote
Agata69 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jeśli nie pójdę z nia do mojego weta jeszcze przed zainstalowaniem w kojcu. Quote
Ada-jeje Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Agata raczej nie zdarzymy juz isc z sunia do weta, mamy urwanie glowy. Przykro nam ale chyba wszystko spadnie na Ciebie. Quote
Agata69 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ada-jeje napisał(a):Agata raczej nie zdarzymy juz isc z sunia do weta, mamy urwanie glowy. Przykro nam ale chyba wszystko spadnie na Ciebie. OK, już się umówiłam. Chyba że sunia będzie mocno zestresowana to poczekamy kilka dni. Quote
Agata69 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Proszę ja tylko odpchlić. To ważne bo w kojcu mieszka przecież Bary. Quote
Ada-jeje Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ten preparat woze w aucie przez caly czas, jak rowniez tabletki na odrobaczenie tez mam ciagle przy sobie. Quote
Agata69 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No to czekam. Trochę się martwię, czy piesy sie pogodzą. To znaczy Bary to pozytywna jednostka. mam nadzieję że Lenka nie będzie reagowała agresją. W razie czego liczę na pomoc, zwłaszcza porady Uli, która daje sobie radę z trudnymi przypadkami. Ulaa, pisz jak najwięcej. Quote
Ada-jeje Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Lunka juz u nas w Chrzanowie wraz ze szczepieniem na wscielkizne, przywiozla ja przed chwila Dominika, pchel sunia nie ma i nie zastosowalismy odpchlenia bo i po co. Lunka to aniol dziewczyna, zero agresji. Zaraz wyjezdzamy do Katowic na spotkanie z Kluska 4. Quote
Weronikaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dobrze, że Luna nie jest agresywna ! Uff ! Czekamy na wieści co i jak.. Quote
Recommended Posts