Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
To zmieńmy jej na inne, będzie to poczatek zmian w życiu tej biednej sunieczki. Są jakieś propozycje???

A pewnie, że są ! :loveu: Pamiętam, że jak nadawałam imię Rebitkowi to właśnie REBITH wybrałam, ponieważ w ang. to "początek" i pomyślałam, że pasuje... początek nowego życia.. ;)

a może : Czanuka, Neska, Lady, Dosia, Ronsi, Etna, Lora, Fanta, ]
Szanel, Sisi... :lol:

Posted

Jest transport w czwartek, Katowice - Włocławek, za darmo!
Już przekazuje nr tel. do Kluski4 Adzie -jeje.
Nie zawiedXcie, taka okazja może sie Lence nie trafić.

Posted

Ulaa napisał(a):
Karmę dostanie, 10 kg worek.

Ulaa, ale chyba do sterylki może wam sie dziewczyna dołożyć. Jeśli wam zbywa to ja chętnie wezmę. Moje bidy ostatnio sterylizuje za prywatne pieniądze, nie wspomnę o karmie, benzynie, telefonach.

Posted

Agata69 napisał(a):
Ulaa, ale chyba do sterylki może wam sie dziewczyna dołożyć. Jeśli wam zbywa to ja chętnie wezmę. Moje bidy ostatnio sterylizuje za prywatne pieniądze, nie wspomnę o karmie, benzynie, telefonach.

Do sterylki jak najbardziej, poza tym przecież nie samą suchą karmę będzie jadła, więc na inne jedzonko też zrobimy zbiórkę.
Napisałam dla jasności, że suche jedzonko dostanie :)

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
To ja poproszę Adę - jeje o nr konta Agaty i ona przeznaczy te pieniążki na to co będzie najpilniejsze, paliwo, starylke czy też karmę.

Ika, podam ci konto na priw.

Posted

ajjjjj Lena już u nas była (tzn jest, bo została u Hanek :cool3: ), będzie nam się myliło w rozmowach o niej :roll::evil_lol::eviltong:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
No to moze Luna, zmiana jednej literki i juz bedzie po klopocie.:evil_lol:

Tak Luna ! (kojarzy mi się z Luną Lovegood z HP :lol:) ! Witaj Luno ! :multi:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Agata raczej nie zdarzymy juz isc z sunia do weta, mamy urwanie glowy. Przykro nam ale chyba wszystko spadnie na Ciebie.

OK, już się umówiłam. Chyba że sunia będzie mocno zestresowana to poczekamy kilka dni.

Posted

No to czekam.

Trochę się martwię, czy piesy sie pogodzą. To znaczy Bary to pozytywna jednostka. mam nadzieję że Lenka nie będzie reagowała agresją.

W razie czego liczę na pomoc, zwłaszcza porady Uli, która daje sobie radę z trudnymi przypadkami. Ulaa, pisz jak najwięcej.

Posted

Lunka juz u nas w Chrzanowie wraz ze szczepieniem na wscielkizne, przywiozla ja przed chwila Dominika, pchel sunia nie ma i nie zastosowalismy odpchlenia bo i po co. Lunka to aniol dziewczyna, zero agresji. Zaraz wyjezdzamy do Katowic na spotkanie z Kluska 4.