Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prócz syna tej kobiety, który dzwonił z awanturą to niestety nikt już się nie odezwał.

Jeśli tylko będzie mogła iść do Ciebie na tymaczas to daj znak, ja ją przywiozę do Ciebie.

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia nadal poszukuje DT. Niestety znowu inny psiak wepchał się na jej miejsce u mnie...
Malutka trzymaj się, może wreszcie ktoś zlituje się nad Tobą..... :-(:-(:-(:-(

Posted

Nie wyobrażam sobie, jak ona się teraz czuje :placz::placz::placz:
Jest okropnie zimno, przenikliwy chłód czuć nawet w mieszkaniu, gdy siedzi się blisko okna... Do tego mokro, na zmianę pada śnieg i deszcz, co chwila łapie mrozek...
Prosimy tylko o DT dla niej... Żeby miała sucho i ciepło...
Tej suni więcej nie potrzeba... Jedzonko dla niej i wszystko co potrzebne
także dowieziemy...

Emilio dziękujemy za deklarację, jednak bez DT nie mamy o czym marzyć :-(

Posted

Oczywiscie dla tej suni dalej szukamy DT zeby przeprowadzic sterylke i kopmplet szczepien wraz z odrobaczeniem i kontrola u weta. Jak juz bedzie DT to rownorzednie szukamy DS dla suni.

Posted

Szukamy, a jak nie znajdziemy, to wezmę sunię do siebie jako następnego psiaka (tzn zaraz po Bandycie, który "wepchał się" w kolejkę :razz:)

• 3 weeks later...
Posted

Mialas Ulka wziasc sunie zaraz po bandycie, a w tak krotkim czasie ile juz psow przewinelo sie przez twoj dom. U nas niczego nie da sie zaplanowac, szybciej psow przybywa anizeli ubywa. :placz:

Posted

Bandyta wogóle nie był u mnie bo nawet on nie załapał się na miejsce... Na szczęście Natalia go przygarnęła.
Na sunię nie ma chętnych :placz:

Posted

Emila jak wszyscy borykamy sie z tym samym problemem DT, jak znalezc miejsce dla sunie ktora zyje w okrutnych warunkach ale ma jakis kat, a co zrobic z tymi ktore zostaly porzucone. Trudny wybor, a do tego jest nas za malo. Nie jestesmy w stanie w trojke bez DT robic wiecej, a sunia jest oddalona od nas pare km. i tam stara sie jak moze dzialac Dominika ale i ona ma dosc sporo podopiecznych pod soba i tez wiecej nie moze udzwignac.

Posted

Tak sobie myślę, bo będę w poniedziałek na mydlanej może Hanek zrobiłaby jej plakaty i rozwiesiłabym je na Libiążu w okolicach przy domach, możnaby też napisać, że szuakmy dla niej domu docelowego bądź tymaczasowego.

Posted

Ty to napisalas???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Jesli jeszcze raz uslysze z od Ciebie, ze czegos 'nie umiesz' to...... :2gunfire:

DOSKONALY JEST!!