dominik_a Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Prócz syna tej kobiety, który dzwonił z awanturą to niestety nikt już się nie odezwał. Jeśli tylko będzie mogła iść do Ciebie na tymaczas to daj znak, ja ją przywiozę do Ciebie. Quote
saganka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Biedna, zapomniana sunia!! Niech ktos ja w koncu pokocha!!! Quote
hanek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Bazarek: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108353 Quote
Ulaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Sunia nadal poszukuje DT. Niestety znowu inny psiak wepchał się na jej miejsce u mnie... Malutka trzymaj się, może wreszcie ktoś zlituje się nad Tobą..... :-(:-(:-(:-( Quote
emilia2280 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No nie. Jak pomóc zdalnie? Kto moze dac suni tymczas? Zaplacé za sterylké. Quote
Ulaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Nie wyobrażam sobie, jak ona się teraz czuje :placz::placz::placz: Jest okropnie zimno, przenikliwy chłód czuć nawet w mieszkaniu, gdy siedzi się blisko okna... Do tego mokro, na zmianę pada śnieg i deszcz, co chwila łapie mrozek... Prosimy tylko o DT dla niej... Żeby miała sucho i ciepło... Tej suni więcej nie potrzeba... Jedzonko dla niej i wszystko co potrzebne także dowieziemy... Emilio dziękujemy za deklarację, jednak bez DT nie mamy o czym marzyć :-( Quote
Ada-jeje Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Oczywiscie dla tej suni dalej szukamy DT zeby przeprowadzic sterylke i kopmplet szczepien wraz z odrobaczeniem i kontrola u weta. Jak juz bedzie DT to rownorzednie szukamy DS dla suni. Quote
Ulaa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Szukamy, a jak nie znajdziemy, to wezmę sunię do siebie jako następnego psiaka (tzn zaraz po Bandycie, który "wepchał się" w kolejkę :razz:) Quote
Ada-jeje Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Mialas Ulka wziasc sunie zaraz po bandycie, a w tak krotkim czasie ile juz psow przewinelo sie przez twoj dom. U nas niczego nie da sie zaplanowac, szybciej psow przybywa anizeli ubywa. :placz: Quote
Ulaa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Bandyta wogóle nie był u mnie bo nawet on nie załapał się na miejsce... Na szczęście Natalia go przygarnęła. Na sunię nie ma chętnych :placz: Quote
Ada-jeje Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Bidulka ktora nie moze doczekac sie swojej kolejki :shake: ciagle wyprzedza ja inna bida.:placz: Quote
emilia2280 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No wlasnie, to niesprawiedliwe. Czy pies musi byc umierajácy zeby znalezc DT? Moze warto pomyslec o suni w bardziej "alarmowym" trybie? Quote
Ada-jeje Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Emila jak wszyscy borykamy sie z tym samym problemem DT, jak znalezc miejsce dla sunie ktora zyje w okrutnych warunkach ale ma jakis kat, a co zrobic z tymi ktore zostaly porzucone. Trudny wybor, a do tego jest nas za malo. Nie jestesmy w stanie w trojke bez DT robic wiecej, a sunia jest oddalona od nas pare km. i tam stara sie jak moze dzialac Dominika ale i ona ma dosc sporo podopiecznych pod soba i tez wiecej nie moze udzwignac. Quote
Weronikaa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A na ile dni potrzebny DT ??? Bo ja postaram się coś wykombinować , ale musicie mi powiedzieć na jaki czas . Quote
Ulaa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Conajmniej 2 tygodnie, by można było przeprowadzić sterylkę. Quote
dominik_a Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Tak sobie myślę, bo będę w poniedziałek na mydlanej może Hanek zrobiłaby jej plakaty i rozwiesiłabym je na Libiążu w okolicach przy domach, możnaby też napisać, że szuakmy dla niej domu docelowego bądź tymaczasowego. Quote
hanek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Plakat: http://hanek.genobis.pl/czapi.pdf Coś dodać w tekście? Quote
Ulaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Na tym kompie nie moge otworzyc, nie ma Adobe :roll: Quote
Ulaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ty to napisalas???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jesli jeszcze raz uslysze z od Ciebie, ze czegos 'nie umiesz' to...... :2gunfire: DOSKONALY JEST!! Quote
hanek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Przecież przepisałam ze stronki, a na stronce chyba Dominikę zacytowałaś, ociupinkę tylko zmieniłam. Quote
Recommended Posts